ÖSS"Nin Algoritması
-
3 yıldır neti takip ediyorum össgirecek gençlerin öss girmeden ve sınav sonucunda intihar vs durumları görünce durumun içler acısı olduğuna kalıbımı basıyorum.vaybe...1.5 milyonun geleceği 3saatlik sınavla ölçen zihniyetle karşı karşıyasınız...gençlerin geleceğinden bihaber olduklarına şahidizde bu kadar abartmayın.öss nedirki? hayat mücadelerle dolu öss biter üniv başlar sınavlarla ünivde biter sonra sonra askerlik sonra evlilik sonra iş. sonra ev.sonra çocuk.sonra araba.sonra yatırım.bi bakmışsınız yaş 50 olmuş...hayatın şu anını yaşamaktan daha güzel bişey varmı?
-
shagrot bunu yazdı:
-----------------------------Bu sene mezun oluyoruz. ÖSS'ye giricez, hiç çalışmadık ve malum ailenin güzel beklentileri var :)
-----------------------------hadi geçtim kendi geleceginide insan ailesinin kendisine harcadıgı emek için otururda biraz alın teri döker...
-
http://arsiv.ntvmsnbc.com/modules/oss2007/oss2007cevapanahtari.pdf
ya bunda 30 sorudan 7a 5 b falan diye çıkıyo belki tüm sorulara bakarsak şıklar eşittirde 30 soruda farklı çıkıyor.
-
Algoritma vardır aslında.
Nasıl mı ?Sorular hazırlandıktan sonra Cevap anahtarını optik bilgisayara kaydediyorlar :))
gel de ele geçir...
-
a b c d hepsinden ortalama 6 tane var. cevap anahtarında. bunlardan bazıları bazen 8 bazıları bazen 5 olabiliyor. yani büyük bi dengesizlik varsa optik kağında bence bi daha düşün soruları :) ben öle yapcam :)
-
hacı onun algoritmasını çözecek kadar zekiysen turkselin algoritmasını çöz zengin ol. :| okumanada gerek kalmaz. Yada ne biliim FBI ın databeysine gir.:D
-
buraya kadar kimse söylememiş şaşırdım
hocam 8 farklı kitapçık olduğundan 8 farklı algoritma vardır eğer algoritma varsa ise
hangi kitapçığın sana geleceğini bilmiyorsun şu anda sınava girince görecen
ayrıca 5 şık arka arkaya çıkmaz diyen arkadaşlarada şunu söylemeliyimki
geçen denememde mat1den 5 şık arka arkaya b idi ondan sonraki 5 soruda arka arkaya e idi
olay budur yani efendi gibi çözmek lazım
-
CEO bunu yazdı:
-----------------------------hacı onun algoritmasını çözecek kadar zekiysen turkselin algoritmasını çöz zengin ol. :| okumanada gerek kalmaz. Yada ne biliim FBI ın databeysine gir.:D
-----------------------------Mantikli, yakalanana kadar baya para yurutursun ...
PS=
@yascakucuk
Dershane denemeleri ile OSS bir olmaz ama .
-
break bunu yazdı:
-----------------------------CEO bunu yazdı:
-----------------------------hacı onun algoritmasını çözecek kadar zekiysen turkselin algoritmasını çöz zengin ol. :| okumanada gerek kalmaz. Yada ne biliim FBI ın databeysine gir.:D
-----------------------------Mantikli, yakalanana kadar baya para yurutursun ...
PS=
@yascakucuk
Dershane denemeleri ile OSS bir olmaz ama .
-----------------------------tamam aynı olmazda hocam yani benzerlik gösterir sınava girince görecez işte denemeden hiç bir farkı olmadığını
zaten hep olmaz o :D
-
Bakalim artik umarim istedigin yeri kazanirsin .