ÖSS"Nin Algoritması
-
ben biyer istemiyom yaa barajı geçsem yeter bana..:D özel okiicam amk.
-
son 25 yılın türev-integral sorularına baktım.
Her sene neredeyse türev sorularında "E"
integral sorularında "A" şıkkı cevap oluyor.
bu konular beni aştığından türevleri E ,integralleri A yapicam :)
boş bırakıpta 0 net geleceğine 0.75 - 1.oo net gelsin iyidir-allah bereket wersin :=)
-
bir kere hadi çözüldü diyelim bulundu diyelim...
bunu sana pmle mi atsınlar mesaj mı çeksinler...
hadi el altından gizli bir örgüt oluşturdunuz ve işi çözdünüz diyelim aranızdan mutlaka sızar bunun cözümü...milletn ağzı torba değilki büzesin hocam o iş insanın sınırlarını bilememesi sebebiyle yalan olucaktır... -
eğer bu algoritmayı çözebilecek kadar deha birisi olduğunuza inanıyorsanız öss ye niye giriosunuz onu anlamıorum :)
-
ulan resmen taş.ak konusu olduk :D yok öss beni delirtmedi çok zeki biri de değilim görüldüğü gibi. sadece çok umrumda değil de bu fikri düşünmeyen yüzbinlerce arkadaşım var onlardan biri birşey bilir diğeri bilir, bilgiler birleşir birşey çıkar ya da ne biliyim insanlar biraz fikir yürütür falan diye açmıştık, yine dalga konusu olduk eywallah :D
zaten bu öss işi yaş bu yüzden konservatuar düşünüyorum ben. sadece öss için deliren arkadaşlara belki yardımı dokunur dye açmıştım (:
-
shagrot bunu yazdı:
-----------------------------ulan resmen taş.ak konusu olduk :D yok öss beni delirtmedi çok zeki biri de değilim görüldüğü gibi. sadece çok umrumda değil de bu fikri düşünmeyen yüzbinlerce arkadaşım var onlardan biri birşey bilir diğeri bilir, bilgiler birleşir birşey çıkar ya da ne biliyim insanlar biraz fikir yürütür falan diye açmıştık, yine dalga konusu olduk eywallah :D
zaten bu öss işi yaş bu yüzden konservatuar düşünüyorum ben. sadece öss için deliren arkadaşlara belki yardımı dokunur dye açmıştım (:
-----------------------------bu konunun ana fikri : algoritma falan ugrasmayın , dersinize calısın zaten sınavda yaparsınız.. bu olsun ana fikir
-
Öss'nin algoritmasını ben çözdüm işede yarıyor.
Düzenli ders çalışıcaksın verilen tüm testleri çözüceksin mümkünse günde en az 3-4 saat test çözüceksin hocalarını ve derslerini dinliceksin birde üstüne çıkmış soruları çözdün mü yok senden güzeli.Bak bu algoritmayla çalış össyi nasıl yapıyorsun
-
sandman bunu yazdı:
-----------------------------Öss'nin algoritmasını ben çözdüm işede yarıyor.
Düzenli ders çalışıcaksın verilen tüm testleri çözüceksin mümkünse günde en az 3-4 saat test çözüceksin hocalarını ve derslerini dinliceksin birde üstüne çıkmış soruları çözdün mü yok senden güzeli.Bak bu algoritmayla çalış össyi nasıl yapıyorsun
-----------------------------aksini yaparsınız ziraat mühendisi olursunuz...
sorana mühendisim dersiniz, hatta bölümüne göre tarım ekonomisi falan diye söylemler ile daha fazla prim yapabilirsiniz :P
-
arkadaşlar siz hangi kitapçık geleceğini bilmiyormusunuz. sürekli nerden falan demişsinizde. işinize yarar mı bilmem ama olurda kologrıtmayı bulursanız sıra numaranızın mod 10 da ki karşılığı harflerin sıralaması ile paralel. al sana kologoritma
-
yok öyle bişey ya 3 şık ard arda olmaz diye doğru sorumu değiştirmişliğim çok vardır.