folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder ÖSS"Nin Algoritması

ÖSS"Nin Algoritması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    ben biyer istemiyom yaa barajı geçsem yeter bana..:D özel okiicam amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkroasted
    Darkroasted's avatar
    Erkek

son 25 yılın türev-integral sorularına baktım.

Her sene  neredeyse türev sorularında "E"

integral sorularında "A" şıkkı cevap oluyor.

bu konular beni aştığından türevleri E ,integralleri A yapicam :)

boş bırakıpta 0 net geleceğine 0.75  -  1.oo net gelsin iyidir-allah bereket wersin :=)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek
    bir kere hadi çözüldü diyelim bulundu diyelim...
    bunu sana pmle mi atsınlar mesaj mı çeksinler...
    hadi el altından gizli bir örgüt oluşturdunuz ve işi çözdünüz diyelim aranızdan mutlaka sızar bunun cözümü...milletn ağzı torba değilki büzesin hocam o iş insanın sınırlarını bilememesi sebebiyle yalan olucaktır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    eğer bu algoritmayı çözebilecek kadar deha birisi olduğunuza inanıyorsanız öss ye niye giriosunuz onu anlamıorum :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrongly
    wrongly's avatar
    Erkek

ulan resmen taş.ak konusu olduk :D yok öss beni delirtmedi çok zeki biri de değilim görüldüğü gibi. sadece çok umrumda değil de bu fikri düşünmeyen yüzbinlerce arkadaşım var onlardan biri birşey bilir diğeri bilir, bilgiler birleşir birşey çıkar ya da ne biliyim insanlar biraz fikir yürütür falan diye açmıştık, yine dalga konusu olduk eywallah :D

zaten bu öss işi yaş bu yüzden konservatuar düşünüyorum ben. sadece öss için deliren arkadaşlara belki yardımı dokunur dye açmıştım (:

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

shagrot bunu yazdı:
    -----------------------------

ulan resmen taş.ak konusu olduk :D yok öss beni delirtmedi çok zeki biri de değilim görüldüğü gibi. sadece çok umrumda değil de bu fikri düşünmeyen yüzbinlerce arkadaşım var onlardan biri birşey bilir diğeri bilir, bilgiler birleşir birşey çıkar ya da ne biliyim insanlar biraz fikir yürütür falan diye açmıştık, yine dalga konusu olduk eywallah :D

zaten bu öss işi yaş bu yüzden konservatuar düşünüyorum ben. sadece öss için deliren arkadaşlara belki yardımı dokunur dye açmıştım (:

bu konunun ana fikri : algoritma falan ugrasmayın , dersinize calısın zaten sınavda yaparsınız.. bu olsun ana fikir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

Öss'nin algoritmasını ben çözdüm işede yarıyor.

Düzenli ders çalışıcaksın verilen tüm testleri çözüceksin mümkünse günde en az 3-4 saat test çözüceksin hocalarını ve derslerini dinliceksin birde üstüne çıkmış soruları çözdün mü yok senden güzeli.Bak bu algoritmayla çalış össyi nasıl yapıyorsun

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

sandman bunu yazdı:

Öss'nin algoritmasını ben çözdüm işede yarıyor.

Düzenli ders çalışıcaksın verilen tüm testleri çözüceksin mümkünse günde en az 3-4 saat test çözüceksin hocalarını ve derslerini dinliceksin birde üstüne çıkmış soruları çözdün mü yok senden güzeli.Bak bu algoritmayla çalış össyi nasıl yapıyorsun

aksini yaparsınız ziraat mühendisi olursunuz...

sorana mühendisim dersiniz, hatta bölümüne göre tarım ekonomisi falan diye söylemler ile daha fazla prim yapabilirsiniz :P

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyotbt
    Biyotbt's avatar
    Erkek
    arkadaşlar siz hangi kitapçık geleceğini bilmiyormusunuz. sürekli nerden falan demişsinizde. işinize yarar mı bilmem ama olurda kologrıtmayı bulursanız sıra numaranızın mod 10 da ki karşılığı harflerin sıralaması ile paralel. al sana kologoritma

kendim hakkında daha fazla bilgi de
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    yok öyle bişey ya 3 şık ard arda olmaz diye doğru sorumu değiştirmişliğim çok vardır.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
Toplam Hit: 11105 Toplam Mesaj: 47