folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder ÖSS"Nin Algoritması

ÖSS"Nin Algoritması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turan-Mete
    Turan-Mete's avatar
    Erkek

CEO bunu yazdı:
    -----------------------------
    ben biyer istemiyom yaa barajı geçsem yeter bana..:D özel okiicam amk.
    -----------------------------

seni bakuye gonderelim :)

Nasıl ki doyurulmayan açlık bir müddet sonra, açlık hissinin iptali ve neticede ölüme yol açıyorsa, okuma ve fikretme davası için de aynı şeyler sözkonusu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    puskullu
    puskullu's avatar
    Dişi
    kafnı bunlara yorcağına oturup çalışmaya emek vermeye yorsaydın...

Suskunluğum asaletimdir her lafa verecek bir cevabım var.Ama bir lafa bakarım,lafmı diye.Birde söyleyene adammı diye....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tigin59
    tigin59's avatar
    Erkek

her bölümden bi kaç soru çözerek ve cevabından emin oldugu sorulara göre algortimayı çözebilecek insanlar vardır:D

öğle yemeğini yemez o marinada kesti hızı, mühendis değil sanki jigolo.iremde üzdü onca kızı,az saplamadı çuvaldızı,bir nogay vardı bilir o.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Arkadaşım Bu dediğin doğru olabilir.. Çünkü ÖSS de 180 soru var bu da 180/5=36 yanii

36 A

36 B

36 C

36 D

36 E

şıkkı vardır her şıktan yeteri kadar...

Öününde iki seçenek var ya bunlar belirli bir düzene göre dizilmiştir yada rastgeledir. Sen rastgele olmaz diyorsun o zaman geçmiş yıllara göre bağlantısı olcak. Yani yapcağın iş önceki son 10 yılın Öss cevap anahtarını alacaksın eline ve bir bağıntı kuracaksın bencede olabilir. Ama bunlar zor iş eğer bir bağıntı bulursan bana da haber ver:D bende Lise 1 oluyorum buna bakmak lazım belli olmas belki erken bulurum sezonu erken kapatırım :D..

hadi diyelimki bunların hepsi hikaye...

35 A

36 B

36 C

36 D

36 E

şıkkı işaretledin sınavda ve önünde çok zor bir fizik sorusu var. Buna göre diğer cevaplarına sonun kadar güveniorsan 36 ya tamamlayabilmek için " A " şıkkını işaretlersin fakat diyelim ki D şıklarından biri yanlış çıkarsa bu sefer senin fizik sorun da yanlış çıkabilir.. =).

Anlayacağın olasılıklara ve algoritmalara dayanıyor.

Fakat en etkili ve kesin çözüm çalışmak :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur
    onur's avatar
    Erkek
    öss'nin algoritması mutlaka vardır ama bunu çözmek imkansıza yakın. emre kacar için böyle bir şey demişlerdi, bütün soruları doğru yanıtlayan çocuk için. ama ben yine de sanmıyorum şehir efsanesidir. lakin şöyle bişey de var, toplamda her şıktan eşit sayıda olduğu ve aynı 4 şıkkın üstüste gelmemesi gibi şeyler duymuştum ki bunlar olabilir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    Ben araştıracağım... Bulursam ÖSS den sonra paylaşırım =P
Toplam Hit: 11183 Toplam Mesaj: 47