folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Otobüste Yer Vermeme Taktikler

Otobüste Yer Vermeme Taktikler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Yer verdikten sonra teşekkür dahi etmekten aciz öküz teyzelerimiz sayesinde yer vermekten soğumamız normaldir.

λ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

DePReS bunu yazdı:
    -----------------------------
    otobüslerin kaldırılmasını sağlamak bölece otobüs olmadığı için verilicek yerde olmıcak :D

tabi canim, i$inlanmak varken neden otobuse binelim :) 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek

mutlaka dürterlerde kendinizi kalkmak zorunda hissederseniz, yüzünüzü buruşturup, hastayım, midem bulanıyo, ayağımda çatlak var, hastaneye gidiorum, aids'im, kanserim, apneyim, gibi ufak sözlerle kalkmamayıda sağlıyabilirsiniz...

iyice yüzsüzlüğe vurmak isterseniz, benden gençler var onlardan yer iste falan gibi cümlelerde sarf edebilirsiniz...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Ark. simdi saçmalamayın.Bu konuyu dalgasına actık.Edebiyat çekmeyin :)

Normalde ben veriyorum zaten yer

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    bayzin bunu yazdı:

Ark. simdi saçmalamayın.Bu konuyu dalgasına actık.Edebiyat çekmeyin :)

Normalde ben veriyorum zaten yer

allah tependen baksın ozaman.. otobüste yer vermemek kolay şeymi? ben bile en uygun yalanı bulmak için 2 senedir uğraşıyom, genelde oturuyom ama öyle cin gibi yaşlılar varki dinlemiyo adiler, yaşlılar içinde en iyi sağır numarası tutuyo, 50 kez söyletiyolar, sonunda al allah belanı versin otur diyip kalkıyon mecbur... 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ben hiç düşünmem veririm yerimi..

herhangi birinin kucagında çocuk var otobüs vsvs herhangi bir şey fren yapıyor yere düşüyorlar bi şey oluyor ben yer vermedim diye..

vicdanım kaldırmaz valla ...

bi yerde vicdan meselesi..

[22817//kaanabak]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

Özellikle yaşlılar hakkıymış gibi gözünün içine bakıyor yer veresin die..Baktı ses yok seda yok bişey diemiyo tabi..takii yanına bir yaşlı daha gelince başlıolar sesli dedikoduya gençlikböle oldu falan filan..veriolar ellerine beleş kartı adam bakkala bile onunla gidio.bir durak sonrası için adam biniyor be..Şöförlerle çok sohbetim geçmiştir onlarıda çok dertli gördüm bu konuda..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:
    Yer verdikten sonra teşekkür dahi etmekten aciz öküz teyzelerimiz sayesinde yer vermekten soğumamız normaldir.

Katılıyorum :B

selam gençlik!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

yarın siz moruklaşınca sizden sonraki nesilde size vermez diyorum ama bilinmez.

otobüse binmeyi sevmem. mecbur kalmadıkça yürürüm. trende yer vermeyi sevmiyorum.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boraks
    boraks's avatar
    Erkek
    yurdum genci :) çin de metroda yer kapma taktikleriş diye bir kitap vardı ama biözim ülkemizde saygılı olup da yer vermekte fayda var.yaşlanınca küfetmemek için.

gözlerin açıksa göreceksin! Kulağın sağır değilse duyacaksın! Ellerin kesik değilse uzanacaksın! UĞUR MUMCU
Toplam Hit: 7159 Toplam Mesaj: 66