Otobüste Yer Vermeme Taktikler
-
Yer verdikten sonra teşekkür dahi etmekten aciz öküz teyzelerimiz sayesinde yer vermekten soğumamız normaldir.
-
DePReS bunu yazdı:
-----------------------------
otobüslerin kaldırılmasını sağlamak bölece otobüs olmadığı için verilicek yerde olmıcak :D
-----------------------------tabi canim, i$inlanmak varken neden otobuse binelim :)
-
mutlaka dürterlerde kendinizi kalkmak zorunda hissederseniz, yüzünüzü buruşturup, hastayım, midem bulanıyo, ayağımda çatlak var, hastaneye gidiorum, aids'im, kanserim, apneyim, gibi ufak sözlerle kalkmamayıda sağlıyabilirsiniz...
iyice yüzsüzlüğe vurmak isterseniz, benden gençler var onlardan yer iste falan gibi cümlelerde sarf edebilirsiniz...
-
Ark. simdi saçmalamayın.Bu konuyu dalgasına actık.Edebiyat çekmeyin :)
Normalde ben veriyorum zaten yer
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Ark. simdi saçmalamayın.Bu konuyu dalgasına actık.Edebiyat çekmeyin :)
Normalde ben veriyorum zaten yer
allah tependen baksın ozaman.. otobüste yer vermemek kolay şeymi? ben bile en uygun yalanı bulmak için 2 senedir uğraşıyom, genelde oturuyom ama öyle cin gibi yaşlılar varki dinlemiyo adiler, yaşlılar içinde en iyi sağır numarası tutuyo, 50 kez söyletiyolar, sonunda al allah belanı versin otur diyip kalkıyon mecbur...
-
ben hiç düşünmem veririm yerimi..
herhangi birinin kucagında çocuk var otobüs vsvs herhangi bir şey fren yapıyor yere düşüyorlar bi şey oluyor ben yer vermedim diye..
vicdanım kaldırmaz valla ...
bi yerde vicdan meselesi.. -
Özellikle yaşlılar hakkıymış gibi gözünün içine bakıyor yer veresin die..Baktı ses yok seda yok bişey diemiyo tabi..takii yanına bir yaşlı daha gelince başlıolar sesli dedikoduya gençlikböle oldu falan filan..veriolar ellerine beleş kartı adam bakkala bile onunla gidio.bir durak sonrası için adam biniyor be..Şöförlerle çok sohbetim geçmiştir onlarıda çok dertli gördüm bu konuda..
-
FireX bunu yazdı:
Yer verdikten sonra teşekkür dahi etmekten aciz öküz teyzelerimiz sayesinde yer vermekten soğumamız normaldir.
-----------------------------Katılıyorum :B
-
yarın siz moruklaşınca sizden sonraki nesilde size vermez diyorum ama bilinmez.
otobüse binmeyi sevmem. mecbur kalmadıkça yürürüm. trende yer vermeyi sevmiyorum.
-
yurdum genci :) çin de metroda yer kapma taktikleriş diye bir kitap vardı ama biözim ülkemizde saygılı olup da yer vermekte fayda var.yaşlanınca küfetmemek için.