folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Otobüste Yer Vermeme Taktikler

Otobüste Yer Vermeme Taktikler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    semihsenturk1
    semihsenturk1's avatar
    Erkek

baron_27 bunu yazdı:
    -----------------------------

yaşlı bastonlu, hamile, çocuklu, ayakta duramayacak durumda yer vermemek insanlığa yakışmaz zaten. ama

bazıları varki cin gibi ama otobüse biner binmez üstüne doğru geliyo gözünün içine bakıyo ki kalk diye :S yani şöyle bi bakıyorum ayakta durabilecek bedene sahipse vermiyorum, duramayacak sa veriyorum.

-----------------------------

aynen
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scream_vasiyet
    scream_vasiyet's avatar
    Erkek

yaşlı,hamile,engelli vatandaşlarımıza yer vermemek öküzlük.geri kalanlarada yer vermek enayilik.

dip not: (bence)

açım diye ağlama marketleri yağmala xP
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    yaşlılara, hamile ve çocuklu bayanlara her zaman yer veririm.Gençliğin saçma sapan kültür yozlaşmasına gittiği yolu tercih etmem.Bizde yaşlanıcaz bizimde ayaklarımız tutmayacak.Eli kolu çok doluysa yine yer veririm.Bahaneye gerek yok.30 yaşında olsun baktım minibüste falan çok kötü durumu sıcaklamış falan yine yer veririm.!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

http://www.sabah.com.tr/haber,B2B34CCF139646C49D603970020424F8.html 

:))))

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
Toplam Hit: 6737 Toplam Mesaj: 66