folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Otobüste Yer Vermeme Taktikler

Otobüste Yer Vermeme Taktikler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyber-works
    cyber-works's avatar
    Erkek
    uyumak en çok tutan yöntemim :):)):

ferman sende dert çekmek bizde senden ayığız bu sarhoş halimizle sen insan kanı içersin biz üzüm kanı söyle, kötülük bunun neresinde?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    Eskiden pencereden bakacam diye boynum tutluyordu da şimdi tınnn :) Bazı insanlar bunu zorunlu sanıyor ona göre tavır yapıyor. Zorunlu bir şey yok, sadece nezaket örneğidir.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

yer vermeyi tercih  ediyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

kuytul bunu yazdı:
    -----------------------------
    Eskiden pencereden bakacam diye boynum tutluyordu da şimdi tınnn :) Bazı insanlar bunu zorunlu sanıyor ona göre tavır yapıyor. Zorunlu bir şey yok, sadece nezaket örneğidir.

aynen kardeşim en gıcık olduuum olay zorunluymuş gibi suratına bakıyolar kalk dercesine o zmnda inadına kalkmıyorum =) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

40 yaş üzerine ve yorulmuş, hasta vs. 25 yaş üzeri bayanlara her zaman yer veririm.. bu benim kişisel saygımdan dır.. Sadece çok hasta olduğum zamanlarda yer veremem.. sakın yanlış anlaşılmasın yer vermem diyenlere saygısız demiyorum.. herkesin kişisel düşünce ve terbiyesidir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek
    kimse kimseye yer vermek zorunda değildir . nezaket gereki yaşlılara yada bayanlara yer verilir. deden yasında bi adamın ayakta olması yada hamile bi kadının ayakta durmasına vicdanın el veriyorsa sen zaten uyuyorsundur ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek
    bazı bayanlarda yaşlı olmadığı halde yer talep ediyo.nerde kaldı eşitlik? hani kadın erkek eşitti? işine gelince eşitiz işine gelince kadın narindir kırılır.oh ne hala memleket.bende inadına vermiyom yer mer ayakta gitsinler çıtkırıldımlar :D

Ayrıca çok şekersin :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    grey-cells
    grey-cells's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Dişi

Spacheata bunu yazdı:
    bazı bayanlarda yaşlı olmadığı halde yer talep ediyo.nerde kaldı eşitlik? hani kadın erkek eşitti? işine gelince eşitiz işine gelince kadın narindir kırılır.oh ne hala memleket.bende inadına vermiyom yer mer ayakta gitsinler çıtkırıldımlar :D

şu yer verme olayında bazen bayanlar haklı olabiliyolar zira otobüslerde fordçu die bi kesim de var :|

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    onu geçtim  bazı yaşlılarda var ki genellikle dedelerimiz yapıyor.dedeye yer veriyorum valla olmaz otur der , lan geç otur işte yer veriyoz sana , içinden oturmak gelir ama iyi dede rolünü koyarlar ,yanındakı dedeye der bide gençler otursun yaf fılan dıye :D benimde işime geliyor ,ama her zaman olmuyo tabi

....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek
    bizim okulda bi hoca vardı karısı japondu adamın =) japonya da otobüste bi kadına yer vermeye kalkmış adam kadın demedini bırakmamış sen bni ne sanıyosun acizmiyim o kadar falan filan hoca kültür meselesi seve seve verecen bnce nolacak biraz ayakta kalsan =)

Zugzwang
Toplam Hit: 7163 Toplam Mesaj: 66