Otobüste Yer Vermeme Taktikler
-
uyumak en çok tutan yöntemim :):)):
-
Eskiden pencereden bakacam diye boynum tutluyordu da şimdi tınnn :) Bazı insanlar bunu zorunlu sanıyor ona göre tavır yapıyor. Zorunlu bir şey yok, sadece nezaket örneğidir.
-
yer vermeyi tercih ediyorum.
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------
Eskiden pencereden bakacam diye boynum tutluyordu da şimdi tınnn :) Bazı insanlar bunu zorunlu sanıyor ona göre tavır yapıyor. Zorunlu bir şey yok, sadece nezaket örneğidir.
-----------------------------aynen kardeşim en gıcık olduuum olay zorunluymuş gibi suratına bakıyolar kalk dercesine o zmnda inadına kalkmıyorum =)
-
40 yaş üzerine ve yorulmuş, hasta vs. 25 yaş üzeri bayanlara her zaman yer veririm.. bu benim kişisel saygımdan dır.. Sadece çok hasta olduğum zamanlarda yer veremem.. sakın yanlış anlaşılmasın yer vermem diyenlere saygısız demiyorum.. herkesin kişisel düşünce ve terbiyesidir.
-
kimse kimseye yer vermek zorunda değildir . nezaket gereki yaşlılara yada bayanlara yer verilir. deden yasında bi adamın ayakta olması yada hamile bi kadının ayakta durmasına vicdanın el veriyorsa sen zaten uyuyorsundur ..
-
bazı bayanlarda yaşlı olmadığı halde yer talep ediyo.nerde kaldı eşitlik? hani kadın erkek eşitti? işine gelince eşitiz işine gelince kadın narindir kırılır.oh ne hala memleket.bende inadına vermiyom yer mer ayakta gitsinler çıtkırıldımlar :D
-
Spacheata bunu yazdı:
-----------------------------
bazı bayanlarda yaşlı olmadığı halde yer talep ediyo.nerde kaldı eşitlik? hani kadın erkek eşitti? işine gelince eşitiz işine gelince kadın narindir kırılır.oh ne hala memleket.bende inadına vermiyom yer mer ayakta gitsinler çıtkırıldımlar :D
-----------------------------şu yer verme olayında bazen bayanlar haklı olabiliyolar zira otobüslerde fordçu die bi kesim de var :|
-
onu geçtim bazı yaşlılarda var ki genellikle dedelerimiz yapıyor.dedeye yer veriyorum valla olmaz otur der , lan geç otur işte yer veriyoz sana , içinden oturmak gelir ama iyi dede rolünü koyarlar ,yanındakı dedeye der bide gençler otursun yaf fılan dıye :D benimde işime geliyor ,ama her zaman olmuyo tabi
-
bizim okulda bi hoca vardı karısı japondu adamın =) japonya da otobüste bi kadına yer vermeye kalkmış adam kadın demedini bırakmamış sen bni ne sanıyosun acizmiyim o kadar falan filan hoca kültür meselesi seve seve verecen bnce nolacak biraz ayakta kalsan =)