Para Her Kapıyı Açar/Açamaz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cybow
    Cybow's avatar
    Erkek

tbtnin yaratıcı üyelerinden yardım istiyorum.arkadaşlar sınıfta münazara olacak(lise2 yiz ama halen münazara a.q).ben paranın her  kapıyı açamayacağı tezini savunacaklar arasındayım.açıkcası ne desek kendi kendimize bile açar diyoruz.öyle bişey söyleyin ki ispat edelim.yardımınıza ihtiyacım war.şimdiden tşkkrler.

bilmeyenler için;

minazara: karşılıklı grup halinde bir tezin doğruluğunu birbirinize ispat etmeye deniyor.kısaca tartışma ama jurinin öyle bir inanması lazım ki ak ı kara diye yutturabilesiniz. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

para her kapıyı açmayada bilir ama tezi nasıl savunursun bilmem araştır biraz

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KGD
    KGD's avatar
    Erkek

açar aq bak cebite gidemicez nie para yok :D

sen şmdiden mağlubiyeti kbul et

:d 

kgd
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Giriş kısmı için bişey diyemicem çok düşünüp felsefik ve banaz olmayan bişeyler bulmak lazım fakat gelişme kısmında sakıp sabancıdan örnek ver ;Adamın kızı sakattı ve tedavisi yoktu rahmetliye defalarca sordular tedavisi mumkun olsaydi ne yapardınız diye servetimi verirdim dedi fakat olmadi,olmadi,olmadi...Kızı hakkinda yüzü gülmedi rahmetlinin onca parasi war ama açamadi sağlık kapisini...

Troubles'll come & they'll pass
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    para her kapıyı açar açamadıklarını ise açtırır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    amk cennetin kapısını açsın domalıp verecem :D şaka bi yana şöyle bi tez olabilir eskiden en güçlü kimdi derebeyleri falandı niye paranın getirdiği hakimiyet wardı toprakları falan wardı ama din adamlarının da sözü geçiyodu yani bi nevi ikna güçüydü insanların beyinlerine bişeyi emretmek istiyorsan illa ki paraya ihtiyaç yoktur :) yani kişilerin bazı duygularıyla oynayarak ta onlara farklı işler yaptırılır örneğin bir canlı bombaya sen ne kadar para wersende amacından sapmaz yanlış mıyım :D

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

bedenimi satın alabilirsin ama ruhumu asla :D

(günümüzün kapitalist dünyasının şartlarında para her kapıyı açar)

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cybow
    Cybow's avatar
    Erkek

nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------
    Giriş kısmı için bişey diyemicem çok düşünüp felsefik ve banaz olmayan bişeyler bulmak lazım fakat gelişme kısmında sakıp sabancıdan örnek ver ;Adamın kızı sakattı ve tedavisi yoktu rahmetliye defalarca sordular tedavisi mumkun olsaydi ne yapardınız diye servetimi verirdim dedi fakat olmadi,olmadi,olmadi...Kızı hakkinda yüzü gülmedi rahmetlinin onca parasi war ama açamadi sağlık kapisini...
    -----------------------------

saol bak bu güzeldi ewt arkadaşlar dewamını bekliyorum ama lütfen açar açar demeyin açar yada açmaz o ayrı ama ben açamaz diyecem  nasıl ispat ederim diyorum .

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

nah acar! hocam diyeceksin.

vasiyet uzerine 100 trilyon para; bir bankanin ozel kasasinda 1 Subat 2015'te, imza karsiligi sana verilmek uzere tutuluyor.
    beyin tumorun cikti, en uzun 2015'e kadar yasayabileceksin..
    hadi parayla actir bu kasanin kilidini goreyim.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Para malesef her kapıyı açar ülkemizde gördüğünüz gibi kanka arkadaşlar bile 15 ytl için birbirinle konuşmamaktadırlar.Paran oldumu hayat senin olur kızlar para vs güzel yaşamın olur.Diyelim sende kafa var Paris Hiltonda para var hangisi daha iyi yaşıyo ? :D kızlara baksan öle bazı kızlar var sen hergün kantinden bişi alıyosan aaa bak bu paralı çocuk gidip konuşalım çıkalım vs kızlar bile bu kafadadırlar.Para denen illet şeyden kızların %45 i kaşar olmuştur :D
Toplam Hit: 36798 Toplam Mesaj: 49