Para Her Kapıyı Açar/Açamaz
-
Para her kapıyı acar. Cocukluktan baslayalım babanın parası varsa her ıstedıgın alınır yapılır rahat bır cocukluk donemı gecırırsın. Orta okul lıse yılların paran oldugu ıcın rahat gecer gıyım kusam vss. tabı bu gıyım kusam sana yanında kızlrıda getırır belkı bıraz somurulursun ama sonucunde sendeı stedıgını elde edersın. oss gıbı bır sıkıtı ıcınde olmazsın paran vardır ve ıstedıgın ozel okulun ıstedıgın bolumunde okursun. Tabı unıversıte yılların daha guzel gecer para araba kızlar arkadaslar. Unı bıttı bır halt olamadın cıkar 2 yıl yurt dısında master yapara yata yata dıplomanı alır sonra en kotu ıhtımalle yabancı dılın sayesınde kalıtelı bır yerde ıse baslarsın. Evledın karını ıyı secersen her ıstedıgını alırsın ve bu sayede huzurlu olursun. Cocugun oldu baba su cocukta bundan var dedımı olay bıter benım cocugunum neyı eksık dıyıp dusunmezsın almak ıcın mesaı falan yapmana gerek kalmaz. Saglık dersen sansın varsa sevdıgın kımse aıds veya lıf kanserı gıbı tıbbın care bulamadıgı hastalıklara yaklanmaz dıger hastalıkları basar parasını tıbba tedavı ettırı hatta organ bıle alırsın ve gene huzurun var. Paran oldugu ıcın sıtresın olmaz ve busayede azrılın nere karsına cıkacagı cılınmez ama en azından saglık yonunden erkenden gıtmezzsın. Tabı unutlmaması gereken bır sey papaz her zaman pılav yemez bırde metres edınırsın tabı karına yakalanmak gıbı bır salaklık yapmamak kaydıyla. Eger yakalnırsan donuna kadar alır
-
paranın satın alamayacaklarını şöyle söyleyebilirsin. New Age şöyle demiş:
Para yiyecek alır ama;iştah alamaz.
Para yatak alır ama;uyku alamaz.
Para bir ev alabilir ama; yuva kuramaz.
Para lüks şeyler alabilir ama; kültür alamaz. (bence bu çok önemli)
Para eğlence alır ama,mutluluk alamaz...
Para cesur insanları satın alabilir ama, cesareti asla!.
Madem bu zenginlikler senin,neden öteki dünyaya götürmüyorsun demiş Franklin de. demek ki insanın oğlunun eninde sonunda gideceği ebedi hayatı yaşayacağı yere, yanında götüremedikten sonra neye yarar para...
-
Bilindiği gibi sakıp sabancının cocuğu spastik ve bu durumla ilgili bi sozu war(kendisini pek sevmem ama doğru soz soylemiş): Tum paramı versemde coğuğum duzgun olsa....(yada bole bir cumle).Bu gibi bi ton ornek war.Gir googleye birazda sen arastır :D
-
Adana Ramazan Atil Lisesindemi okuyorsun ,Felsefe hocanizin adi "Mehmet" mi :) lisede ayni munazaraya bende girdiydim ,para her kapiyi acmaz tarafindaydim ama :) ne anlattin hatirlamiyorum simdi :D
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------ewt kapiyi gosterip hadi banknotla acin yiosa diebilrsn
yada gruba baciniz kaca diebilirsin.
-----------------------------Hacım o ne laf öyle süpersin bitmiştir olay :D
-
paranın açamadağı delik yoktur..bunun karşılığınıda hayat kadınları çok güzel gösteriyor diyorum ve konuya giriyorum :P
siz bileşkelenmiş yani babayı alacak grupsunuz ne pok yerseniz yiyin herifleri ikna edemezsiniz :)
toplum parayı ilah gibi gördüğü için bebelerin bu durumda bişe yapma söz konusu ne bilim -0
o yüzden parasız mutlu olan birinin parayı ilah gibi görmeyenin bu konudaki görüşleri tapılasıdır ama karşıdaki tezatlık görmediği sürece .. -
HOCAYA PARA WERECEKSİN SUSTURACAK SI N EN MANTIKLISI
-
undergraund bunu yazdı:
-----------------------------HOCAYA PARA WERECEKSİN SUSTURACAK SI N EN MANTIKLISI
-----------------------------
Eğer maddi durumun iyi ise karşı gruba kısı bası 200 er kagıt teklıf edceksın hocanın karsısında susumaları karsılgında. Bakbakalım acıyormu acmıyormu?