Para Her Kapıyı Açar/Açamaz
-
anlatamadım galiba! konu açarmı yada açamazmı değil.ben nasıl açamaz ı desteklerim bana konumu destekleyecek bilgiler lazım diyorum.
-
paranında amk kapınında amk
-
her kapıyı acmasada çoğunu acar
-
her kapı dediğinde iş değişiyor .Her demek hepsi demek oluyor. Ölüm kapısını sittin sene açamaz.
kısaca insan olanı satın alamaz
-
Parasız hele kapısı ßile acılmazken diger kapıları nasıl acsın aq :D
-
para her kapıyı açar
sağlık daha önemli falan hikaye
paran varsa sağlıgında olur
paran yoksa bakımsızlıktan ölüp gidersin
-
paranın her şeyi yapabildigine inanan insan para için herşeyi yapabilecek insandır
ve bu dünyada para için her şeyi yapacak çok insan var gönlün isterse paranın her şeyi yapacagına inanır ve para için her şeyi yaparsın yada yapmaz bunun sadece bir gerçek oldugunu kabullenip bırakırsın
-
hojucuk bunu yazdı:
-----------------------------nah acar! hocam diyeceksin.
vasiyet uzerine 100 trilyon para; bir bankanin ozel kasasinda 1 Subat 2015'te, imza karsiligi sana verilmek uzere tutuluyor.
beyin tumorun cikti, en uzun 2015'e kadar yasayabileceksin..
hadi parayla actir bu kasanin kilidini goreyim.
-----------------------------2015'te parayı alıcaksa zaten tümör olduğu dönemlerde parası olmayacaktır. Dolayısıyla bir şey yapmasıda mümkün değil. Sonuçta alamadığı sürece o miras onun olamayacak.
Fakat paranın kullanabileceğin şekilde elinde olduğu an yapamayacağın şey yoktur.
-
Kim hayır açamaz derse b.k yer bence.paran varsa mutlusundur hayatını istediğin gibi yönlendirirsin.herşeye vakit ayırabilirsin.yoksa kazanmak için çalışman lazım.hep çalışırsın.ay sonunu zor getirirsin.herşeyden kısarsın.çalışmaktanta bi b.ka vakit ayıramazsın.başkaları seni yönlendirir.
Tabi bide şu var.senin paran varsa.eşinin sevgilinin parası seni ilgilendirmez.çünkü o da seni yönlendirir,kısıtlar.
-
polyanna; "paranın saltanatı bitecek"
el cevab;nahhhh!!!