Para Her Kapıyı Açar/Açamaz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cybow
    Cybow's avatar
    Erkek
    anlatamadım galiba! konu açarmı yada açamazmı değil.ben nasıl açamaz ı desteklerim bana konumu destekleyecek bilgiler lazım diyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    paranında amk kapınında amk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    her kapıyı acmasada çoğunu acar

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

her kapı dediğinde iş değişiyor .Her demek hepsi demek oluyor.  Ölüm kapısını sittin sene açamaz.

kısaca insan olanı satın alamaz

Temel adalettir .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HipHop
    HipHop's avatar
    Erkek

Parasız hele kapısı ßile acılmazken diger kapıları nasıl acsın aq :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

para her kapıyı açar

sağlık daha önemli falan hikaye 

paran varsa sağlıgında olur

paran yoksa bakımsızlıktan ölüp gidersin 

le le le sakine
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watem
    watem's avatar
    Erkek

paranın her şeyi yapabildigine inanan insan para için herşeyi yapabilecek insandır

ve bu dünyada para için her şeyi yapacak çok insan var gönlün isterse paranın her şeyi yapacagına inanır ve para için her şeyi yaparsın yada yapmaz bunun sadece bir gerçek oldugunu kabullenip bırakırsın

ADALET MÜLKÜN TEMELİNDE ÖLÜ BULUNDU ZANLILARIN YAKALANMASI İÇİN OPERASYON DEVAM EDİYOR
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hojucuk bunu yazdı:
    -----------------------------

nah acar! hocam diyeceksin.

vasiyet uzerine 100 trilyon para; bir bankanin ozel kasasinda 1 Subat 2015'te, imza karsiligi sana verilmek uzere tutuluyor.
    beyin tumorun cikti, en uzun 2015'e kadar yasayabileceksin..
    hadi parayla actir bu kasanin kilidini goreyim.

-----------------------------

2015'te parayı alıcaksa zaten tümör olduğu dönemlerde parası olmayacaktır. Dolayısıyla bir şey yapmasıda mümkün değil. Sonuçta alamadığı sürece o miras onun olamayacak.

Fakat paranın kullanabileceğin şekilde elinde olduğu an yapamayacağın şey yoktur.

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birdubleraki
    birdubleraki's avatar
    Dişi

Kim hayır açamaz derse b.k yer bence.paran varsa mutlusundur hayatını istediğin gibi yönlendirirsin.herşeye vakit ayırabilirsin.yoksa kazanmak için çalışman lazım.hep çalışırsın.ay sonunu zor getirirsin.herşeyden kısarsın.çalışmaktanta bi b.ka vakit ayıramazsın.başkaları seni yönlendirir.

Tabi bide şu var.senin paran varsa.eşinin sevgilinin parası seni ilgilendirmez.çünkü o da seni yönlendirir,kısıtlar.

Sana ben hayaller düşler büyüttüm Sana ben gözümde yaşlar büyüttüm Sana ben hummalı aşklar büyüttüm Söyleyemedim ((((hepsenolacaksın))))
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

polyanna;  "paranın saltanatı bitecek"

el cevab;nahhhh!!!

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
Toplam Hit: 37229 Toplam Mesaj: 49