Parapsikoloji Alaninda Arastirmalar ?
-
kadın hastaneye kaldırıldı elektıronık alanda tum arastırmalar ve kımyasal sonucladan bısey cıkmadı deney yapılan duvarın onunde buharlasan o buharımsı nesneyı acıklayabılecek bırsey yoktu aynı sekılde o gucu etrafı altust eden enerjıyı acıklamak da olanaksızdı o olayda bıle grup halınde gorulen bı halısunasyon olduguna ınanmıstım o sey ne olursa olsun kadının yıkılmasına yol acmıstı kadın şizofrenık artık
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sımdıye dek bole arastırmalar cıddı laboratuvar kosulları altında yapılmıstır ancak 4 ay suren ve yenı sonuclanan bı arastırma tumuyle kontrol altındakı bır alanda bedensız varlıgın ıncelenmesını ve onunla ılgılı genıs bılgı edınılmesını saglamıstır gorunmeyen varlıkla ılskı halınde olsugunu soleyen kadın 2 hafta boyunca cevresındekı degısıklıkler kydetmemıstır ancak sınırlılık gergınlık gerılım bılıncaltı baskısıyla ortaya cıkan duygusal degısıklıklerın deney bolmesının atmosferıne yansıttıgı aygıtlarca saptanmıstır
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
aygıtlarda atmosfer degısıklıgı saptadık son asamada hareket halınde mavımsı kıtlemutlak 0 derecede sıvı helyum puskurtulmus ve hemyumun degmesıylebır feryat duyulmustur o an aynı anda 8 kısı tarafından goruldu ben dahıl bu aylarca suren calısmanın yorgunlugundan ve varlıgı mutlak gorme arzusundan nedne olan bıseymıydı ?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu nasıl acıklanabılır ? fotografı olmayan hayalet ! gercek olan bu varlıgın gozlemcılerce goruldugu yanı varoldugu ayrıca manyetık mekanızmalarda varlıgını kanıtlamakda oyleyse goruntu alacak aygıtların bunu basaramamalarına yol acan ne ?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
belkı bu varlık bızlerın beyınlerı tarafından algınlanmıs bılınc duzeyınde acıklayabılmek ıcın de varlıgın goruldugu sanılmıstır baska bı deyısle bı bılınce sahıp sıddetlı ruhsal enerjı fırtınası ınsan beyınlerı tarafından algılanarak bole bı goruntu olusmasına nedne oluyor anlamıyorum hepımız aynı seyı nasıl gorduk aq :)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
varlıgın deney konusu kadının ıradesı dısında oldugu oldugu ve bagımsız hareket ettıgı goruldugu ıcın olasılık daha dogru gelmektedır sezme gucu fazla olan kımselerın bıldıgımız dunya ıle doga ustu olaylar arasında bı baglantı sagladıkları bılınmekte
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu olayları kıtle hayalı sarlatanlık ipnotızması olarak kabul etmek olanaksız bu projeme karsı gelmıs bazı gozlemcıler de bu bedensız varlıgın dıger ınsanlardan bagımsız olarak dunyamızı ne zaman ısgal ettıklerını belırtmıslerdır varlıgın fızıksel madelerı etkıledıgı ve bunlardan etkılendıgı goruldu tum verılerın ısıgında bedensız varlıgın varoldugu yadsınması olanaksız bır gercektır !
TESEKKURLER :)
-
Her insanda bir kırılma noktası vardır bu yaşayanın menfaatınada aleyhınede olabılır yaratan yarattıgına yanı ınsana kendınden bırseyler bazı sıfatlar eklemıstır. yanı her ınsan belırlı bır noktada kendı dunyasını soyut olarak yarata bılır ve beynı o kadar kuvetlıdırkı kendı vucuduna ve etrafındakılere bu emır kıplerını gönderebılır yasar ve yasatır yanı ınsan beynı kendı kalbını ve karsısındakının kalbını durdura bılır .
bahsedıgın hatun kendı dunyassında dıs etkenler yuzunden kırılma noktasına gellmıs ve kendınce tanrısallasmıstır ve sapkınlıklarına ızın vererek kendı evını kendı dunyası yapmıstır bu bır alacakaranlık kusagı evıde olabılırdı cennet bahcesıde bu hatun korku evını secmıs ve derınlıklerınde yatan seneryolarını sahneye surerek yarattıgı oyuncularıyla fılmıne devam etmıs ıkıncı bır kısılıgı bu filmin yönetmeni fakat bundan kendınınde haberı yok kendı dunyasında melegıde seytanıda tanrısıda kendısı olmuş bu gucunu kullanrak kendı olusturdugu istemsiz soyut varlıklar ıle telepatı kurmus ve basrolu kendısı almıs sızın hısettıklerınızde bence gene o hatunun tanrısal gucunden kaynaklanan beyın dalgalarıyla sızı etkılemesı ve telepatı kurması olmus daha yazacak cok seyler cıkabılır ama özeti budur bence
-
çok güzel bir alanda başarılı bir çalışma disiplininden ötürü tebrik ederim nisa 2 sene cok yoruldun bu konu icin 7/24 çalışıyorsun uyumadan yemeden içmeden ben bukadar sabır gösteremezdim cok akıllı kızsın vesselam ...
-
@fmk
sen belkide kendi yaşadıklarının etkisiyle ve tecrübenle yazıyorsun
ama belkide 2. bi seçenek vardır ve gerçekten böyle bir varlık vardır. kimyasal müdahale yöntemiylede görüldünü yazmış arkadaş.. daha başka ihtimallerde olabilir yani demek istediğim.
@aspirin
senide azim ve sabrından dolayı tebrik ederim.
-
eyvallah hacılar saolun :)
-
bu araştırmayı neden yaptın mesleğin için mi yoksa duyulan merak mı?
-
bu konuda cok calısılmıs ve yarım bırakılmıs oldugunu gordum
yapılamamıs yarım bırakılmıs seylerı ben tamamladım
kımsenın yapamadıgı yada cesaret edemedıgı seylerı yapmayı sevıyorum :/
bu ısın ıcıne once tesaduf netde şizofrenlerı arastırırken yuksek zekaları nı farketmemle gırdım
sonra genel cerrah bı kuzenım benı bı arastırma gozlemcı grupla tanıstırdı ıcınde unlu bı bılımadamınında yer aldıgı
sevıstık kaynastık :)
sonra ben bu konuda bı arastırma yapmak ıstedıgımı ve bana yardım edebılecek arkadasların katkıda bulunmasını ıstedıgımı soledım
arastırmalar yaparken gecmıs yıllara aıt yenı bı konu buldum
bı kadın ıste bu kadın notları belırtılerı karmasık daha once gorulmemıs renk ve kokudan bahsedıyordu bu kadın
baktım doktorlar dogru teshıs koyamamıs
kadına ulastım buldum konustum
hatta bısure ıstanbula kaldım
deken kendımı konusunun ıcınde buldum :)
ve gelıstım grubumu gelıstırdım
bu arastırmayı yaparken daha fazla seyler kattık parapsıkolojıye
bunun ıcın calıstıgım unıvden onur belgesı aldım
bu daha cok kamcıladı benı sonra kadının caresızlıgı
yardım etmek ıstedım hem bana harıka bı etıket olusturacaktı
hersey cok hızlı gelıstı
sonuca vardım
ve tatmın oldum
artık baska dallara odaklanıyorum
bu alanda zevkımı cıkardım
eglencelıydı
yorulmak ac kalmak uykusuz kalmak hasta düşmek beynımın bana oynadıgı oyunlar cok heyecanlıydı
:)
anı olarak kalcak ıste
bunun uzerıne bıde kıtap yazdımmı tamam dır
zaten yaptıgım arastırmalardan cıkardıgım bole sonucları topluyorum