Parfüm Önerilerine İhtiyacım Var
-
givenchy insense ultramarine
hocam daha beğenmeyen duymadim :) (tabi hep dolma halleri birde orjinali nasildir ahhdjf )
-
issey miyake , aqua gio, chanel home sport ve invictus yaz icin tercih edilen efsane kokulardır.
-
piradomim bunu yazdı
givenchy insense ultramarine
hocam daha beğenmeyen duymadim :) (tabi hep dolma halleri birde orjinali nasildir ahhdjf )
Yıllardir orjinali kullaniyorum durakta kafede iste rahat diyebilirm 10 15 erkek 30 40 bayan gelip parfumun markasini sordu.
Bu parfumu al sonra gelip dua et. Asiri derecede etkileyiciligi var.
-
Lacoste red. Begeneceksin
-
escada magnetızm
-
Hocalar öncelikle çok teşekkürler. Hepsinin ismini aldım. En yakın zamanda ciddi anlamda parfümeri mağazasına gidip tek tek bakıcam hepsine.
kula33 bunu yazdıCalvin Klein euphoria al rahatına bak 2011 2012 en iyi kokusu seçildi o yıllardan beridir kullanırım
Bunu bir arkadaşım aldı. Bende kokladım. Hatta ismini yanlış hatırlama ihtimaline karşı bi daha arayıp sordum. Bu parfüm pek hoşua gitmemişti :) Liste dışı kaldı ama yinede teşekkürler :):)
adsizcengaver bunu yazdıLacoste red. Begeneceksin
Hocam eğer orjinali açık parfümdekine benzer kokuya sahipse, malesef buda bana göre değil :) Teşekkür ederim ayriyetten :)
albertinajeffley bunu yazdıescada magnetızm
Hocam forumlardaki yorumlara göre insanlar genel olarak " Beni baydı, yapay bir kokuya sahip " gibi yorumlara ulaştım ama bu parfümünde adını hala listemde tutuyorum. Gittiğimde bakıcam onada. Teşekkür ederim :)
piradomim bunu yazdıgivenchy insense ultramarine
Hocam bu kadar büyük konuşmuşsun. Kesinlikle 2. sırada senin önerdiğin parfüme bakıcam. Burundaki koku almaçları körlenmeden hemen buna bakmalıyım :) Ayrıca bir arkadaş daha belirtmiş etkileyiciliğini o sebebten Sana ayrıca teşekkür ederim :D
-
Hocam bu kadar büyük konuşmuşsun. Kesinlikle 2. sırada senin önerdiğin parfüme bakıcam. Burundaki koku almaçları körlenmeden hemen buna bakmalıyım :) Ayrıca bir arkadaş daha belirtmiş etkileyiciliğini o sebebten Sana ayrıca teşekkür ederim :D
Ne demek hocam umarim begenirsinde haksız cikmayiz :)
bende @TorNaVida nickli arkadaşın dediği gibi tanıştım 5yil önce :) 2farkli arkadasta cok güzel mis aga bu ne diyerek :)
ama öğrencilik hala cakmasina devam :)
-
Versace Blue Jeans
-
paco rabanne black xs hatunlar bayılıyor hocam ama yaz için başka birşey al cool water summerdan bir çeşit fln
-
piradomim bunu yazdı
Ne demek hocam umarim begenirsinde haksız cikmayiz :)
bende @TorNaVida nickli arkadaşın dediği gibi tanıştım 5yil önce :) 2farkli arkadasta cok güzel mis aga bu ne diyerek :)
ama öğrencilik hala cakmasina devam :)
bende çakma alacaktım bu akşam bari bunu alayım değişiklik olsun bu givenchy nin kodu filan varmı :D @piradomim