folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Parfüm Önerilerine İhtiyacım Var

Parfüm Önerilerine İhtiyacım Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

givenchy insense ultramarine

hocam daha beğenmeyen duymadim :) (tabi hep dolma halleri birde orjinali nasildir ahhdjf )

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ergingur
    ergingur's avatar
    Erkek

issey miyake , aqua gio, chanel home sport ve invictus yaz icin tercih edilen efsane kokulardır.

Hayat herşeye rağmen gülümsemeye değer..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    piradomim bunu yazdı

hocam daha beğenmeyen duymadim :) (tabi hep dolma halleri birde orjinali nasildir ahhdjf )

Yıllardir orjinali kullaniyorum durakta kafede iste rahat diyebilirm 10 15 erkek 30 40 bayan gelip parfumun markasini sordu.

Bu parfumu al sonra gelip dua et. Asiri derecede etkileyiciligi var.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adsizcengaver
    adsizcengaver's avatar
    Erkek

Lacoste red. Begeneceksin

"Algısız kavramlar boş, kavramsız algılar kördür."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    albertinajeffley
    albertinajeffley's avatar
    Dişi

escada magnetızm

azcık o guzel beynınızı kullansanız hıc fena olmazdı hanı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

Hocalar öncelikle çok teşekkürler. Hepsinin ismini aldım. En yakın zamanda ciddi anlamda parfümeri mağazasına gidip tek tek bakıcam hepsine.

kula33 bunu yazdı

Calvin Klein euphoria al rahatına bak 2011 2012 en iyi kokusu seçildi o yıllardan beridir kullanırım 

Bunu bir arkadaşım aldı. Bende kokladım. Hatta ismini yanlış hatırlama ihtimaline karşı bi daha arayıp sordum. Bu parfüm pek hoşua gitmemişti :) Liste dışı kaldı ama yinede teşekkürler :):)

adsizcengaver bunu yazdı

Lacoste red. Begeneceksin

Hocam  eğer orjinali açık parfümdekine benzer kokuya sahipse, malesef buda bana göre değil :) Teşekkür ederim ayriyetten :)

albertinajeffley bunu yazdı

escada magnetızm

Hocam forumlardaki yorumlara göre insanlar genel olarak " Beni baydı, yapay bir kokuya sahip " gibi yorumlara ulaştım ama bu parfümünde adını hala listemde tutuyorum. Gittiğimde bakıcam onada. Teşekkür ederim :)

piradomim bunu yazdı

Hocam bu kadar büyük konuşmuşsun. Kesinlikle 2. sırada senin önerdiğin parfüme bakıcam. Burundaki koku almaçları körlenmeden hemen buna bakmalıyım :) Ayrıca bir arkadaş daha belirtmiş etkileyiciliğini o sebebten Sana ayrıca teşekkür ederim :D

BALIK.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

piradomim bunu yazdı

Hocam bu kadar büyük konuşmuşsun. Kesinlikle 2. sırada senin önerdiğin parfüme bakıcam. Burundaki koku almaçları körlenmeden hemen buna bakmalıyım :) Ayrıca bir arkadaş daha belirtmiş etkileyiciliğini o sebebten Sana ayrıca teşekkür ederim :D

Ne demek hocam umarim begenirsinde haksız cikmayiz :)

bende  @TorNaVida nickli arkadaşın dediği gibi tanıştım 5yil önce :) 2farkli arkadasta cok güzel mis aga bu ne diyerek :)

ama öğrencilik hala cakmasina devam :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek

Versace Blue Jeans

Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir, başka bir şey değil. Düşler dünyasına dalıp gerçek dünyayı yaşamayı unutmak doğru değildir, unutma bunu…
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

paco rabanne black xs hatunlar bayılıyor hocam ama yaz için başka birşey al cool water summerdan bir çeşit fln

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nrddnshn
    nrddnshn's avatar
    Erkek
    piradomim bunu yazdı

piradomim bunu yazdı

Ne demek hocam umarim begenirsinde haksız cikmayiz :)

bende  @TorNaVida nickli arkadaşın dediği gibi tanıştım 5yil önce :) 2farkli arkadasta cok güzel mis aga bu ne diyerek :)

ama öğrencilik hala cakmasina devam :)

bende çakma alacaktım bu akşam bari bunu alayım değişiklik olsun bu givenchy nin kodu filan varmı :D @piradomim

Zayıfa acımak doğaya ihanettir..
Toplam Hit: 4547 Toplam Mesaj: 45
parfüm diesel brave wild avec poche