Parfüm Önerilerine İhtiyacım Var
-
caldion al kafan rahat olsun
-
unbalanced bunu yazdı
ben de armani gio kullanıyorum ama senin hazırladığın listeyi birazdan gidip deneyeceğim bakalım :) tavsiye veren arkadaşlara teşekkür ederim
Armani gio bi ara bende denedim farklilik olsun die pisman oldum hic guzel degildi.
-
TorNaVida bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
ben de armani gio kullanıyorum ama senin hazırladığın listeyi birazdan gidip deneyeceğim bakalım :) tavsiye veren arkadaşlara teşekkür ederim
Armani gio bi ara bende denedim farklilik olsun die pisman oldum hic guzel degildi.
neden hocam :) gayet guzel bir parfum.. oyle co farkli parfumler kullamiyorum kullandigim bi kac tane var en iyisi de armani gio :) ama tabi oyle ahim sahim bir parfum degil.. kokusu hafif, yaz icin uygun.
ayrica kaliciligi da iyi ama kokusu cok etrafa yayilmiyor
unbalanced tarafından 17/Tem/15 17:41 tarihinde düzenlenmiştir -
unbalanced bunu yazdıTorNaVida bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
neden hocam :) gayet guzel bir parfum.. oyle co farkli parfumler kullamiyorum kullandigim bi kac tane var en iyisi de armani gio :) ama tabi oyle ahim sahim bir parfum degil.. kokusu hafif, yaz icin uygun.
ayrica kaliciligi da iyi ama kokusu cok etrafa yayilmiyor
Benim hic hosuma gitmedi hocam bildigin kolanya niyetine kullaniyodum lavobaya kapi onune falan sıkıyodum :)
Sen benim onerdigimi kullan pisman olmazsin.
-
iş çıkışı kız arkadaşla gideceğiz hocam :) not aldım o parfümü de.. teşekkürler
-
Yaz için Armani Diamonds,
Kış için Donna Karan Man..
-
-
kadın parfümü de istersen söyleyim.
-
futurist bunu yazdı
kadın parfümü de istersen söyleyim.
ahahahaha teşekkürler. O tavsiyeyi kız arkadaşım olunca alırım :)
-
bu yaşıma kadar hiç kullanmadım.. çok mu lazım bu parfüm..