Parfüm Önerilerine İhtiyacım Var
-
TorNaVida bunu yazdıunbalanced bunu yazdıTorNaVida bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
ben de armani gio kullanıyorum ama senin hazırladığın listeyi birazdan gidip deneyeceğim bakalım :) tavsiye veren arkadaşlara teşekkür ederim
Armani gio bi ara bende denedim farklilik olsun die pisman oldum hic guzel degildi.
neden hocam :) gayet guzel bir parfum.. oyle co farkli parfumler kullamiyorum kullandigim bi kac tane var en iyisi de armani gio :) ama tabi oyle ahim sahim bir parfum degil.. kokusu hafif, yaz icin uygun.
ayrica kaliciligi da iyi ama kokusu cok etrafa yayilmiyor
Benim hic hosuma gitmedi hocam bildigin kolanya niyetine kullaniyodum lavobaya kapi onune falan sıkıyodum :)
Sen benim onerdigimi kullan pisman olmazsin.
gittik bi yere de bulamadık o parfümü maalesef.. o issey miyake yi denedim, onun da kokusu baya ağır geldi.. diğerlerini artık başka bir yerde bakacağım çünkü erken kapanıyor parfümeri burada. yetişemedik..
unbalanced tarafından 18/Tem/15 00:23 tarihinde düzenlenmiştir -
@unbalanced hocam yilmak yok aramaya devam pisman olmicaksin :)
-
TorNaVida bunu yazdıpiradomim bunu yazdı
givenchy insense ultramarine
hocam daha beğenmeyen duymadim :) (tabi hep dolma halleri birde orjinali nasildir ahhdjf )
Yıllardir orjinali kullaniyorum durakta kafede iste rahat diyebilirm 10 15 erkek 30 40 bayan gelip parfumun markasini sordu.
Bu parfumu al sonra gelip dua et. Asiri derecede etkileyiciligi var.
Suna bakicam merak ettim bende, tom ford gibi cacık çıkmaz insallah dayı :D
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıTorNaVida bunu yazdıpiradomim bunu yazdı
givenchy insense ultramarine
hocam daha beğenmeyen duymadim :) (tabi hep dolma halleri birde orjinali nasildir ahhdjf )
Yıllardir orjinali kullaniyorum durakta kafede iste rahat diyebilirm 10 15 erkek 30 40 bayan gelip parfumun markasini sordu.
Bu parfumu al sonra gelip dua et. Asiri derecede etkileyiciligi var.
Suna bakicam merak ettim bende, tom ford gibi cacık çıkmaz insallah dayı :D
Hocam ben kokusuna baktım. Şahsi kararıma göre beğenmedim. Ama zevkler ve renkler tartışılmaz. Sende bir bak, benim yorumuma göre bir önyargıya kapılma :)
yunusdogan bunu yazdıbu yaşıma kadar hiç kullanmadım.. çok mu lazım bu parfüm..
Hocam yani sonuçta kullanmamak senin kararın. Bende sadece özel günlerde parfüm sıkarım. Her sabah kalktıktan sonra parfüm sıkan arkadaşlarımda var.
Bende bu parfümü zaten arkadaşlarla buluşurken, toplantı,yemek cart curt gibi durumlar için istiyorum. Fark ettiysen gidip 5 liraya parfümde doldururdum ama beni yansıtacak bir ürün aramaktayım.