folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Part-Time Olarak Mcdonald‘S Da Çalışmak ?

Part-Time Olarak Mcdonald‘S Da Çalışmak ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek
    Mylitta bunu yazdı

Çalışılmayacak işler 1.si atolyede çıraklıktır. adamın amına koyarlar birde 3 kuruş para verirler. 6 7 tane usta olan biryere girersen kıdemli usta kıdemsize fırça kayar. o kıdemsiz başka kıdemsize kayar. en kıdemsiz gelir sana kayar sende öyle kalırsın. kaymak dediysem keşke sözlü olsa? 4 kat sildiğin hanın merdivenleri ıslakken çamurlu ayaklarıyla basıp temiz olmamış birdaha sil gibi birşey bu kaymak. herkes bir cinstir. 2.si de fastfooddur. Zaten onu anlatmış arkadaşlar. Ben şu an palyaçoluk yapıyorum. Git çalış. 2 saat çalışır 50 liranı alır (+ bahşiş + yemek) yoluna bakarsın. Birazda sıcakkanlıysan yürür gidersin zaten. 

Bizim apartmanın altında cüzdancı var orda çalışıyorum 11 tane usta var sen düşün halimi.Derileri traş ederken deri pisliklerini yere atıyor sonra gel süpür poşete doldur çöpe at atıp geliyorum bakıyorum yine leş gibi olmuş. kahvelerinden çaylarından işimi yapamıyorum.Sonra bi de fırça atıyorlar yetişemiyorsun diye.3 tane makine var yandaki makinenin üstünde makas var uzansa alacak taa nerden adam beni çağırıyor makası getir diye bi sakız için beni bakkala gönderdiklerini bilirim.Argo küfür ağızlarından hiç eksik olmaz ayrıca.

Verdikleri 400 lira eşşek gibi çalıştırmalarıda cabası.

Adam kaçak çalıştırıyor dükkanı vergi vermiyor , maliyecilerden kaçıyor , çalışanların sigortası yok , iş güvenliği %0.

Allah korusun makinelerin birinden yangın çıkıp birinin acemiliğine denk gelse hayatın kaydı gitti

Dediğim gibi bazen kör bazen sağır oluyoruz bazen dilsiz.Kısacası siz Burger'e McDonald's a kurban olun.

tolgaStain tarafından 04/Şub/13 04:41 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    Baracuda bunu yazdı

mc donaldsın tek iyi yanı temizliği her ne kadar sövsemde temizliğe 10 puan veririm (ataşehir şubesi ) genelde butun şubeler aynıdır. bizde timerlar öttüğü anda rush bile olsa tezgahtai malzemler çöpe atılır tazeleri gelirdi eler zamanında yıkanır bezler zamanından önce değişir tezgah hep temiz kalır . biz etleri önceden pişirip bekletmezdik sipraiş geldiğinde pişirirdik rush satleri bellidir o saatlerden 5-10 dk önce en çok satılan ürünü genelde bigmc hazırlardık biz yenilerini yapamna kadar müşteri eritmek için diyelimki yatık 5 tane bigmc 3 mc chicken 2 mc turco 1 mc royal kaldı zamanlara bakıyosun dolduysa hemen çöpe hiç acıma yok . ben kendi ellerimle 3 sepet patatesi 7 dk geçti diye çöpe döktüğümü bilriim yogunluk olcak diye kızartıldı yogunluk bi anda kesilince çöp oldular.

eldivensiz ete dokunmak yasaktı hemen attırırdı müdür vs vs .

ama atılıyo diye öyle rahat davranamazdın her atılan ürün içinbiton azar işitirdin dikkatli değilsin diye :D

Restorandan restorana çok fark var. 2 restoranda çalıştım, 1-2 günlüğüne takviye olarak gittiğin restoranlarda oldu. En son çalıştığım restoranda ice tea ile yüzünü yıkayan eleman vardı. İçmeden önce ice tea'yi kim yaptı, ne zaman yapıldı, x elledimi falan diye soruyorduk :)

arbeit macht frei
Toplam Hit: 17944 Toplam Mesaj: 43