PKK Ya Destek 100 Bin Kürt Türkiyeye Geldi
-
inanmıyorum açıkcası gaz alıyor gibiler
Tabi MGK toplantısında askerin sert çıkış göstermesi ülke elden gidiyor demesi felan belki darbe geliyor da olabilir
ama asırı derecede tank sevkiyatı var ve zırhlı asker taşıyıcılarında asırı derecede.
bakalım görüp izliyecez. sadece mart nisan gibi neler olacak merak ediyorum
şeçim barajınıda kaldırmadılar bakalım ne olacak izliyip görecez
bu arada çınar dediğiniz yer diyarbakır mardin batman arasında ortada olan bir ilçe. kampta bu 3 ünün arasında. orası piknik alanı idi yanında askeriye ve trt vardı ilerisinde emniyet karakolu. bunları oraya gelip böyle davranması felan şikayet üştüne gelmişlerdir diye düşünüyorum yada bilmiyorum kısacası her dönüyor anlamış değilim
ama iyi şeyler dönmüyor,özellikle kck asker polis memur iştemiyoruz demesinden sonra hiç birşey hakkında fikrim yok
ama helal olsun sabırlı insanlar , ben bu kadar dayanamazdım her halde
-
Bunlar daha iyi günlerimiz... Sokakta Türküm diyemeyeceğiniz günler gelecek. Yeni Türkiyeymiş, bırakın ya... Silahlanın dursun bir kenarda.
-
RETRET bunu yazdı
Bunlar daha iyi günlerimiz... Sokakta Türküm diyemeyeceğiniz günler gelecek. Yeni Türkiyeymiş, bırakın ya... Silahlanın dursun bir kenarda.
ben sana kefil olurum . her türlü haklı. son cümlesini iyi okuyun uygulayın
-
KILICH bunu yazdıTR-SCOPJE bunu yazdı
Katranı kaynatsan olur mu şeker, cinsini siktiklerim cinsine çeker...
En sevdiğimden :|
Katilmakla beraber eklemek istedigim
Al birini vur otekine ezidi dedigin halk bildigin kahpenin irk hali.
Birakacaktik isid esad sikecekti bu pezevenkleri.
-
http://www.iha.com.tr/video-sultanahmet-meydaninda-patlama-48684/
Bunlar da bu gösterilerin sonuçları.Yazıklar olsun başka bir söz bulamıyorum.
-
yok öyle savaşmadan bedavaya toprak vermek
o değilde ordunun savaşmadan toprak vereceğini zanneden bi zihniyet var bu ülkede :)
o askerin yapması gereken şeyde belli itiraz mı ediyorsun kardeşim huzursuzlukmu çıkarıyorsun dizicen duvara sonra dikkat hazır ol nişan al ateş o kadar -
TR-SCOPJE bunu yazdı
Katranı kaynatsan olur mu şeker, cinsini siktiklerim cinsine çeker..
-
AllahinOglu bunu yazdı
yok öyle savaşmadan bedavaya toprak vermek
o değilde ordunun savaşmadan toprak vereceğini zanneden bi zihniyet var bu ülkede :)
o askerin yapması gereken şeyde belli itiraz mı ediyorsun kardeşim huzursuzlukmu çıkarıyorsun dizicen duvara sonra dikkat hazır ol nişan al ateş o kadarCumhurbaşkanı başkomutandır, ordu Cumhurbaşkanının izni olmadan savaşamaz. Kadro belli yol belli, halkın verdiği oy oranı ile destek yüzdesel olarak belli, nihai son belli. Hâla evlerinin banyosunu hamam farzedip sikini taşşağını açmış buharlar içinde sıcaktan Osmanlı halüsinasyonları gören bidon kafalılar var. Bunların özlemi Osmanlının Sevr hâlidir. Bu dengesizleri önemsemeyin, önemsenmemesi gereken bir diğer kitle de barış güvercinleri uçuran beynine kelebek konmuş tiplerdir; bunların yanında karısının ırzına geçseler yapmayın etmeyin demekten öteye geçmez.
Aklınızı başınıza alın silahlanın, senin evinde 3 tane silahın olursa kapına geleni kevgire çevirirsin senin anan ağlamaz onunkisi ağlar, bu iş bu kadar basit.
RETRET tarafından 06/Oca/15 18:17 tarihinde düzenlenmiştir -
Geldikleri gibi giderler.
-
Piç kuruları Sultan Ahmetteki polis noktasına intihar saldırısı düzenlemişler.. Nasıl küfretsem bilemiyorum..
2. TEHCİR ŞART!.. Bu millet bunu bir defa yaptı tekrar yapar!..