PKK Ya Destek 100 Bin Kürt Türkiyeye Geldi
-
Bunlar daha ilk aşamalar, bakalım neler olucak ileriye doğru...
-
Hacılar burda milletin ırkına sövmeyin ayıptır.Ama çevrenizi bu konuda bilinçlendirin,dönen oyunları millet görsün.Vatanı bölmenin temelleri atılıyor açık ve net olarak.Bu halk bunu bilip ona göre davranmalı.
-
AllahinOglu bunu yazdıRETRET bunu yazdıAllahinOglu bunu yazdı
yok öyle savaşmadan bedavaya toprak vermek
o değilde ordunun savaşmadan toprak vereceğini zanneden bi zihniyet var bu ülkede :)
o askerin yapması gereken şeyde belli itiraz mı ediyorsun kardeşim huzursuzlukmu çıkarıyorsun dizicen duvara sonra dikkat hazır ol nişan al ateş o kadarCumhurbaşkanı başkomutandır, ordu Cumhurbaşkanının izni olmadan savaşamaz. Kadro belli yol belli, halkın verdiği oy oranı ile destek yüzdesel olarak belli, nihai son belli. Hâla evlerinin banyosunu hamam farzedip sikini taşşağını açmış buharlar içinde sıcaktan Osmanlı halüsinasyonları gören bidon kafalılar var. Bunların özlemi Osmanlının Sevr hâlidir. Bu dengesizleri önemsemeyin, önemsenmemesi gereken bir diğer kitle de barış güvercinleri uçuran beynine kelebek konmuş tiplerdir; bunların yanında karısının ırzına geçseler yapmayın etmeyin demekten öteye geçmez.
Aklınızı başınıza alın silahlanın, senin evinde 3 tane silahın olursa kapına geleni kevgire çevirirsin senin anan ağlamaz onunkisi ağlar, bu iş bu kadar basit.
hocam atatürk subaylara insiyatif alın demiş hava kuvvetlerine taşaklı bi subay f-16 ile çıkıp şu doğuyu haritadan silse bu millet kahraman ilan eder zaten artı ordu madalya verir ki sızan bilgilere göre o kaçakçılara bomba yağdıranlara ordu madalya takmış
orduya kalsa bunların işini 24 saatte bitirir ama senelerdir tbmmdeki lavuklar engelliyor orduyu benim subay kardeşimin önünü kestiler kesiyorlar :)
sonuç işte böyle durmadan gelen geçen vuruyor ortalık şeysi olan bi ülkemiz oluyorGüzel olur tabi ama ondan sonra Amerika bize demokrasi getirirse nolacak? Irak gibi Afganistan gibi
-
Askerler bize saldırıyoorrr :D Pkk diyince son zamanlarda hep bu geliyor aklıma yav :D
Ülke geleceği ile ilgili şahsi görüşüm. Kısa süre içinde ekonomik bir kriz olacak ve sonucunda iç savaşa gidecek olaylar başlayacak. Yakın tarihi incelediğimizde silah üreticileri için her zaman suni düşmanlar üretilmiş. İnsanlar birbirini öldürsün diye ortam yaratılmıştır. Umarım böyle bir şeyi yaşamayız ama İşid, Öso, Pkk gibi suni terör örgütleri hızla temizlenmezse sonumuz buna yakın olacak.
-
Bu insanlar gerçekten zulüm gördüler Irak'ta. Düşünsenize etliye sütlüye karışmıyorsunuz yıllar boyunca, bir anda savaşın ortasında buluyorsunuz kendinizi. Karınızı kızını alıp tecavüz ediyorlar, çocuğunuzu öldürüyorlar evinizi yakıyorlar yıkıyorlar. Türkiye kapısını açmayıp ne yapacaktı?
Bunlar daha çocuk, büyük ihtimalle bir kaç kişi ortalığı karıştırmak için ellerine bayrak vermiş. Bildiklerini sanmıyorum PKK durumunu. PKK'yı destekledikleri için mi açıyorlar o bayrağı? Haberde avukat, basın açıklaması falan diyor. Bu adamları biz sahiplendik, biz açtık evimizi ama diğerleri ekmeğini yemeye çalışıyor şimdi. Nefreti körüklemezlerse, biliyorlar aç kalırlar.
-
swalker bunu yazdı
Bu insanlar gerçekten zulüm gördüler Irak'ta. Düşünsenize etliye sütlüye karışmıyorsunuz yıllar boyunca, bir anda savaşın ortasında buluyorsunuz kendinizi. Karınızı kızını alıp tecavüz ediyorlar, çocuğunuzu öldürüyorlar evinizi yakıyorlar yıkıyorlar. Türkiye kapısını açmayıp ne yapacaktı?
Bunlar daha çocuk, büyük ihtimalle bir kaç kişi ortalığı karıştırmak için ellerine bayrak vermiş. Bildiklerini sanmıyorum PKK durumunu. PKK'yı destekledikleri için mi açıyorlar o bayrağı? Haberde avukat, basın açıklaması falan diyor. Bu adamları biz sahiplendik, biz açtık evimizi ama diğerleri ekmeğini yemeye çalışıyor şimdi. Nefreti körüklemezlerse, biliyorlar aç kalırlar.
Hocam sen Güneydoğu'da sana küfür eden çocuğu tokatla bakayım sonun ne oluyor. Sokakta başı boş köpek saldırdı diye kan davası çıkan bir bölgede masum yoktur kusura bakma. Atakan yazsın kendisi Diyarbakır da terör oranı yüzde kaç. Bir topluluğun yüzde 70i terör yanlısı olacak fakat ama onlar bizim kardeşlerimiz onlar masum mu diyeceğiz?
-
swalker bunu yazdı

üstteki ypg, alttaki pkk bayrağı
sokarım bu insanlara!
etliye sütlüye karışmadıkları da yalan! kobaninin geçim kaynağı kaçakçılık.
bu insanlar ne istediğini biliyor, tam bağımsız kürdistan'ı istiyorlar.
asıl mesele senin ne istediğinde, sen ne istiyorsun?
RETRET tarafından 06/Oca/15 20:27 tarihinde düzenlenmiştir -
swalker bunu yazdı
ülkelerinde kalıp savaşmak yerine başka ülkeye sığınmak nedir
türk milleti kurtuluş savaşında çoluk çocuk demeden savaşmış gidip başka ülkelere dilenmiş mi bunlar gibi
bunların elleri armutmu topluyor bu kadar kolaymı vatan toprağından vazgeçmek
ee işlerine gelmiyor savaşmak, her ülke vatandaşının harcı değil tabii -
Nisan gibi ayaklanırlar. Ak götleri meydanda görmek isteriz.
-
swalker bunu yazdı
Hocam ilk kısımda katılıyorum da 2. Kısma katılmıyorum.Biliyorlar neyin ne oldugunu hic mi büyük biri yok akil verecek....
1. Kısımda da su yüzden katılıyorum ben cerkesim 150 yil önce ayni durumda Osmanlı bizi kabul etti.Turklugumden de çerkesligimden de gurur duyuyorum,daha çok Türk olarak görüyorum kendimi ama bu Kurtler boyle değil nasıl bi irksa aq....
Bu arada yanlis anlasilmasinsözüm tüm kürtlere değil, % 90 ina
slim_38 tarafından 06/Oca/15 20:31 tarihinde düzenlenmiştir