folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder PKK Ya Destek 100 Bin Kürt Türkiyeye Geldi

PKK Ya Destek 100 Bin Kürt Türkiyeye Geldi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Diffstorm
    Diffstorm's avatar
    Erkek

Bunlar daha ilk aşamalar, bakalım neler olucak ileriye doğru...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Hacılar burda milletin ırkına sövmeyin ayıptır.Ama çevrenizi bu konuda bilinçlendirin,dönen oyunları millet görsün.Vatanı bölmenin temelleri atılıyor açık ve net olarak.Bu halk bunu bilip ona göre davranmalı.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slim_38
    slim_38's avatar
    Erkek
    AllahinOglu bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    AllahinOglu bunu yazdı

yok öyle savaşmadan bedavaya toprak vermek

o değilde ordunun savaşmadan toprak vereceğini zanneden bi zihniyet var bu ülkede :)

o askerin yapması gereken şeyde belli itiraz mı ediyorsun kardeşim huzursuzlukmu çıkarıyorsun dizicen duvara sonra dikkat hazır ol nişan al ateş o kadar

Cumhurbaşkanı başkomutandır, ordu Cumhurbaşkanının izni olmadan savaşamaz. Kadro belli yol belli, halkın verdiği oy oranı ile destek yüzdesel olarak belli, nihai son belli. Hâla evlerinin banyosunu hamam farzedip sikini taşşağını açmış buharlar içinde sıcaktan Osmanlı halüsinasyonları gören bidon kafalılar var. Bunların özlemi Osmanlının Sevr hâlidir. Bu dengesizleri önemsemeyin, önemsenmemesi gereken bir diğer kitle de barış güvercinleri uçuran beynine kelebek konmuş tiplerdir; bunların yanında karısının ırzına geçseler yapmayın etmeyin demekten öteye geçmez.

Aklınızı başınıza alın silahlanın, senin evinde 3 tane silahın olursa kapına geleni kevgire çevirirsin senin anan ağlamaz onunkisi ağlar, bu iş bu kadar basit.

hocam atatürk subaylara insiyatif alın demiş hava kuvvetlerine taşaklı bi subay f-16 ile çıkıp şu doğuyu haritadan silse bu millet kahraman ilan eder zaten artı ordu madalya verir ki sızan bilgilere göre o kaçakçılara bomba yağdıranlara ordu madalya takmış

orduya kalsa bunların işini 24 saatte bitirir ama senelerdir tbmmdeki lavuklar engelliyor orduyu benim subay kardeşimin önünü kestiler kesiyorlar :)

sonuç işte böyle durmadan gelen geçen vuruyor ortalık şeysi olan bi ülkemiz oluyor

Güzel olur tabi ama  ondan sonra Amerika bize demokrasi getirirse nolacak? Irak gibi Afganistan gibi

Münferidin münasıbı mükafatından mütefekkir olandır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Askerler bize saldırıyoorrr :D Pkk diyince son zamanlarda hep bu geliyor aklıma yav :D

Ülke geleceği ile ilgili şahsi görüşüm. Kısa süre içinde ekonomik bir kriz olacak ve sonucunda iç savaşa gidecek olaylar başlayacak. Yakın tarihi incelediğimizde silah üreticileri için her zaman suni düşmanlar üretilmiş. İnsanlar birbirini öldürsün diye ortam yaratılmıştır. Umarım böyle bir şeyi yaşamayız ama İşid, Öso, Pkk gibi suni terör örgütleri hızla temizlenmezse sonumuz buna yakın olacak.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swalker
    swalker's avatar
    Erkek

Bu insanlar gerçekten zulüm gördüler Irak'ta. Düşünsenize etliye sütlüye karışmıyorsunuz yıllar boyunca, bir anda savaşın ortasında buluyorsunuz kendinizi. Karınızı kızını alıp tecavüz ediyorlar, çocuğunuzu öldürüyorlar evinizi yakıyorlar yıkıyorlar. Türkiye kapısını açmayıp ne yapacaktı? 

Bunlar daha çocuk, büyük ihtimalle bir kaç kişi ortalığı karıştırmak için ellerine bayrak vermiş. Bildiklerini sanmıyorum PKK durumunu. PKK'yı destekledikleri için mi açıyorlar o bayrağı? Haberde avukat, basın açıklaması falan diyor. Bu adamları biz sahiplendik, biz açtık evimizi ama diğerleri ekmeğini yemeye çalışıyor şimdi. Nefreti körüklemezlerse, biliyorlar aç kalırlar. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    swalker bunu yazdı

Bu insanlar gerçekten zulüm gördüler Irak'ta. Düşünsenize etliye sütlüye karışmıyorsunuz yıllar boyunca, bir anda savaşın ortasında buluyorsunuz kendinizi. Karınızı kızını alıp tecavüz ediyorlar, çocuğunuzu öldürüyorlar evinizi yakıyorlar yıkıyorlar. Türkiye kapısını açmayıp ne yapacaktı? 

Bunlar daha çocuk, büyük ihtimalle bir kaç kişi ortalığı karıştırmak için ellerine bayrak vermiş. Bildiklerini sanmıyorum PKK durumunu. PKK'yı destekledikleri için mi açıyorlar o bayrağı? Haberde avukat, basın açıklaması falan diyor. Bu adamları biz sahiplendik, biz açtık evimizi ama diğerleri ekmeğini yemeye çalışıyor şimdi. Nefreti körüklemezlerse, biliyorlar aç kalırlar. 

Hocam sen Güneydoğu'da sana küfür eden çocuğu tokatla bakayım sonun ne oluyor. Sokakta başı boş köpek saldırdı diye kan davası çıkan bir bölgede masum yoktur kusura bakma. Atakan yazsın kendisi Diyarbakır da terör oranı yüzde kaç. Bir topluluğun yüzde 70i terör yanlısı olacak fakat ama onlar bizim kardeşlerimiz onlar masum mu diyeceğiz? 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    swalker bunu yazdı

üstteki ypg, alttaki pkk bayrağı

sokarım bu insanlara!

etliye sütlüye karışmadıkları da yalan! kobaninin geçim kaynağı kaçakçılık.

bu insanlar ne istediğini biliyor, tam bağımsız kürdistan'ı istiyorlar.

asıl mesele senin ne istediğinde, sen ne istiyorsun?

RETRET tarafından 06/Oca/15 20:27 tarihinde düzenlenmiştir

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    swalker bunu yazdı

ülkelerinde kalıp savaşmak yerine başka ülkeye sığınmak nedir

türk milleti kurtuluş savaşında çoluk çocuk demeden savaşmış gidip başka ülkelere dilenmiş mi bunlar gibi

bunların elleri armutmu topluyor bu kadar kolaymı vatan toprağından vazgeçmek

ee işlerine gelmiyor savaşmak, her ülke vatandaşının harcı değil tabii

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Nisan gibi ayaklanırlar. Ak götleri meydanda görmek isteriz.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slim_38
    slim_38's avatar
    Erkek
    swalker bunu yazdı

Hocam ilk kısımda katılıyorum da 2. Kısma katılmıyorum.Biliyorlar neyin ne oldugunu hic mi büyük biri yok akil verecek....

1. Kısımda da su yüzden katılıyorum ben cerkesim 150 yil önce ayni durumda Osmanlı bizi kabul etti.Turklugumden de çerkesligimden  de gurur duyuyorum,daha çok Türk olarak görüyorum kendimi ama bu Kurtler boyle değil nasıl bi irksa aq....

Bu arada yanlis anlasilmasinsözüm tüm kürtlere değil, % 90 ina

slim_38 tarafından 06/Oca/15 20:31 tarihinde düzenlenmiştir

Münferidin münasıbı mükafatından mütefekkir olandır
Toplam Hit: 10624 Toplam Mesaj: 83