PKK"Yı ABD Desteği Değil Hizbullah Ve Putin Vurdu!
-
beyler pkk ile rusyanın hiçbir alakası yoktur rusya türkiye gibi yalnız bir politika yürütüyo fakat türklerle dostluğu pek söz konusu değil bununda pekçok sebebi vardır çeçenlere yaptıkları unutulmaz mesela
iran dediğimiz ülke tamamen iki yüzlüdür amerikan dostudur ve türkiyeye hiçbi faydası yoktur hizbullahta bunlar gibi şiidir.şiilerin tarihini anlatmama gerek yok heralde osmanlı zamanından beri bizi arkadan vurmuşlardır türkiye ile müttefikliği söz konusu değildir nükler tehdit bi hikayedir sadece ırak irana göre çok daha masum olduğu için neler çekti sebebi neydi sünni olmak tabikide şiilerin diğer dinlerden bi farkı yoktur saddamın idamını seyredenler rahatça olayı anlayabilirler idam konuşmasında iran ve amerikaya inanmayın demişti ölümünü özellikle kurban bayramına getirdiler hemde ezan okunurken asıldı kelime-i şehadet bitiremeden
israilin yaptığı sadece göz dağıdır şu an bop için yeterli gücü vardır ve amerika israilin köpeğidir fakat bop projesindeki nüfuzun %1 bile yahudi olmadığı için hayata geçiremiyolar
haçlılar asırlar önce aynı yerde sadece kan ve gözyaşı bırakmıştı israil aynısını istemediği için politik olarak türkiyeye ve bazı müslüman ülkelere yakınlaşarak bazılarına karşı duruyo bu yollar ortadoğuyu ikiye bölme peşinde
ayrıca abdnin pkkyı sattığı tam manada söylenemez akp salakları tezkere çıkarasıyı kadar pkk ırağın kuzeyini boşalttı bile kaç terörist öldüki gerçekte ölen terörist sayısı 100 bilemedin 200dür
peki bizim maddi kaybımız milyarlarca dolar tutuyo 100 terörist için uğradığımız zarar inanılmaz derecede
-
Dkn kusura bakmada israil ez geçten başka ne yapabilirki ? adamda nufus mu var? askerlikten kaçmaya calsıyor herkes. kadınlar bile asker. bu adamlar mecbur vurup kaçacak. mısıra girdiğinde orada kalsaydı ki kalamazdı ozamanlar. mısır milliyetçiliği ve arkadasından tüm arap milliyetçiliği doğmuştur. israil artık yorgun.amerika kadar teknoloji kullanıp birazcıq daha iyi savasır okadar.
-
ziyan bunu yazdı:
-----------------------------
bı cepheyı savunan tarafın dıger tarafı puskurtup işgale engel olmayı basarmasının galıbıyet oldugunu anlamıcak kadar gerızekalı oldugunu gostermekten baska bısıy yazmıyo mesajında!
ulan hadı bı kaynak 2 kaynak yalan haber verırde hepsımı yalan anlatır olayı ben sadece bu gunde 11 ısraıl tankını vurdugunu bılırım hızbullahın! hızbullah cıkarmadıda askerler evı ozledı ondan gerı dondu dımı!
a.q. bıkere o oteknolojı duzenlı orduya karsı ıse yarar gerılla tarzı savasan hızb. gıbı orgutlere baskın gelemez..
hadı geldı dıyelım canakkalede ızafı olarak bızden daglar kadar ustun olan dusmanlar nıe yarragı yıyıp gerı kactılar!!
bızden cok cok cok daha ustunduler ama yemedı..
a.q. hadı herseyı gectım ozaman neden ısraıl halkı hukumete demedıgını bırakmadı
neden ısraıl medyası senın dedıgının tersını soyledı ve hukumete yuklendı!
-----------------------------ne cephesi savunması amk nası bi beyine sahip organizmalarsınız siz lafta anlamıyorsunuz. israil lubnana girdiginden cıkana kadar sadece 119 askerini kaybetmistir. bundan baska bir kaybı yoktur. lubnan ve hizbullah tarafında 1.881 silahlı militan oldurulmus, 4.409 sivil olmus ve 1.191 sivil yaralanmıstır. 120 askeri oldu diye savas kaybeden ulke gordunmu sen hic dunya tarihinde. yuz sefer soyledim israilin amacını, hala adamların cekilmesini yenilgi sanıyorsanız gerizekalısınız.
teknoloji akıllı strateji ile birlesirse durdurulamaz. israil yıldırım doktrininde savasan bir ulkedir, bu sayede degil gotu boklu arapları sırp gerillalarını bile dumduz edebilir. canakkaleden bugune okadar cok sey degistiki, dunya yeni bir hal aldı. teknoloji hayal edilemeyecek kadar gelisti. canakkalede siper savası vardı bu tur savaslarda silahların bir onemi olmaz savasan tarafın askeri yetenegine baglıdır galibiyet veya maglubiyet. baska ulkelerin topraklarını isgal etmek kılıç doneminde kaldı. 21.yy da toprak isgal etmenin herhangi bir imkanı yoktur. yonetemezsiniz size hicbirsey saglayamaz. sadece devletinize halkınıza yani kısaca anakaranıza yuk olmaktan baska birseye yaramaz. iSTaN_BuLL sende yazmadan once yazılan mesajları okuma alıskanlıgı edin. okursan gorursinki bende senin dedigini soylemisim. israilin neden toprak isgal etmedigini anlatmısım, zahmet et oku.
-
SawIV bunu yazdı:
-----------------------------Eee şimdi bizim eşbaşkan olduğumuz BOP projesi ne ayak? :D Amerika buraları teker teker ele geçirmicekmiydi? Birde utanmaz bush gülle buluşmasında aşağıdakileri söylüyor kandırıkçı herif... Bide uyutacakya abdullah güle pış pış yapıyo yavşak. Ülkeyi teker teker ele geçiriyolar Önce ABD sonra AB... üff üff her tarafı özelleştirdi amerikan yandaşları artık devletten nasıl para sızdırcaz aq bütün muslukları kestiler...
Bush, "Türkiye ile ortak düşmanımız PKK'ya karşı savaşta işbirliğimiz devam ediyor. PKK, Türkiye'nin, Irak'ın, ABD'nin ve barış içinde yaşamak isteyen herkesin ortak düşmanıdır. Biz, PKK'ya karşı savaşmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
ABD Başkanı, "Ben kuvvetle şuna inanıyorum ki, Avrupa Birliği Türkiye'nin üyeliğinden fayda görecektir. Türkiye, dünya üzerindeki milletler için muhteşem bir örnek oluşturuyor" dedi.
Lan adam gibi ulusalcılıkta yapamıyoz amk Nereyi tutsak elimizde kalıyo püüü artık ülkeyi nasıl sömürücez hiç bilmiyorum masum vatandaşı korkutmak lazım hemen gazetelerimizde haber yazalım mesela müzik dersleri kaldırılıyo yada tecavüzcü imam nefis... iyi tutar bak bu haber... yeni cumhuriyet mitingleri mi yapsak ya da ne bileyim cumhuriyet gastesine bomba atalım yada piyanocu vuralım vakit hedef gösterdi deyip ayağa yatarız. Belkide darbe yaptırırız her şeyi deneyelim... Emperyalist ABD Pkkya karşi savaşıyo artık etnik terörizmden iş çıkmaz. Yurdun dört köşesinden hizbullah el kaide geçen militanlar yakalayalım. Ortaya karışık yapalım. Ülke karışsın... Para lazım bize para...
---
Lan maydonoz salatası senin verdiğin haberleri artık ulusalcılar bile yemiyo amk Biraz çalış lan hiç gerçekçi olamıyon kes kopyala yapıştır eyvallah ama inandırıcı olsun lütfen :D:D
----------------------------
lan dandik adam akp yalakası olduğunu cümle alem biliyor benim bişey dememe gerek yok herkes gibi sende fikrini belirt nerde yaltaklanıyosan oraya geri dön bana salak salak laf ebeliği yapma
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Fazla derine inmeyecegim ama Hizbullah,Hamas gibi dinsel temelli orgutler,bizzat israilin usagidir.Kimse kanmasin,ucbes silah sikildigina...Filistin Elfetih doneminde bagimsizligi icin mucadele eden,kadinli erkekli direnen bir ulkeydi.Israil Elfetih e karsi caresiz kalinca,karsisina alternatif hamas gibi dinsel temelli orgutleri cikardir.Insanlar biz namazimizi kilalim gerisi onemli degil moduna sokuldu.Adam camiye gidip namaz kildigi icin tamam diyordu.Vatan,bagimsizlik,is,as,.. onemli degil diyor.Onun icin filistinde drenis kirilmistir.FKÖ ler durulmustur...Yani dini temelli kurulan orgutlerin hepsi abd ve israil in bizza usaklaridir.(Dini karistirmiyorum,dini kullanarak orgut kurmaktan bahsediyorum,yani hamas muslumanlari temsil etmez,hizbullah gibi.)Bu isler karisik isler adami gotten sisler.
Bilmiyorlar ki işgal halinde ibadet neye yarar. ülken elden gitmiş dinin 1 emrini yerine getirirken daha önemli olan bir noktasını atlıyorsun ne anladım ibadetinden. vatanın gitmiş. -
jannissary bunu yazdı:
-----------------------------yazının ilk kısmında hizbullahın pkkyı bitirdiğinin söylendiği yerde yazılanlar tam bir saçmalık. bi kere israil lübnana girip talan etti ve çıktı hizbullahın zaferi felan söz konusu bile olamaz. hizbullah sadece israil sınırına dandik füzecikleriyle bi kaç saldırı yaptı o kadar. israil maddi yada manevi bir kayıp bile vermedi ki yenilmesi söz konusu olsun.eğer israil bop projesi adına lübnanı işgal etmek isteyip sözde güney kürdistan bölgesiyle bağlantı kurmak isteseydi zaten her yerine girtdiği lübnandan çıkmaz o bağlantıyı kurardı.beyruttan israil tanklarının geçtiğinide gördük hizbullah zaferide ne demek.yani pkknın planlarının hizbullahın israili bozguna uğratmasıyla uzaktan yakından alakası yok
rusya olayına gelince abd'nin yapmaya çalıştığnı analiz etmiş yazan adam.evet rusya direkt olarak pkk ya müdahele etmedi yahut buna karşın somut bi adım atmadı fakat,gerek iran gerek rusyayla yakınlaşan türkiyeyi kaybetme korkusu yaşayan abd bizi kaybetmemek için pkkdan vaz geçti. yani pkk'nın şu an abd tarafından türkiyeye satılmış olmasının rusyanın pkk'ya karşı attığı somut adımların etkisinden çok türkiyenin rusyayla son dönemde olan yakınlaşması ve rusyayı müttefikleştirme politakasının bir ürünüdür. anlıyacğnız rusya dolaylı yoldan etikil olmuştur şu an ki gelişmelere.
maddi ve manevi hasar gayet verilmiştir . Hizbullah bir günde 63 tane merkava tankı elimine etmiştir . tabi ki israile koymamıştır bu ama 1 günde yapılan karlı bir saldırıdır. hizbullah dediğin gibi zafer kazanmadı israil çekildi.Bir de milletin Hizbullah karşıtlığına anlam veremiyorum. Adamlar haklarını savunuyorlar ne yapsınlar oturup boyunmu eğsinler ellerinden geldiğince zarar ziyan ettirmeye çalışıyorlar . ellerini silahtan çekseler daha feci şeyler olacak . Hizbullah en iyisini yapıyor fakat israile karşı %1 bile şansı yok
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------@polecat,
birincisi chp li olduğumu söylemedim, her akıllıyı chp li sanmayın başka görüşlerden de akıllı insan çıkabilir.
ayrıca dinsiz falan değilim müslümanım, ama yobaz değilim.
türk halkı müslümandır, İslam dini insanlar için gelmiştir, kapı duvar için deil, o yüzden devleti müslüman yapmak pek de mantıklı değil.
unutma ki bu milletin başına ne geldiyse dini duygularını sömürenlerden geldi, dini konulardaki zaaflarından geldi.
halife bozuntusu milli mücadeleyi kafirlik olarak tanımlarken akplilerin ataları da ona inanıolardı, aynı tas aynı hamam..
yarın öbürgün tayyip dese amerika mübarek yerdir peygamberimizin hadisi var, hepniz koşarsınız pentagona hacı olmaya..
-----------------------------su yobazın tanımını bana yapsana yobaz neye denio yani sizin lügatınızda 5 vakit namazını kılan,orucunu tutan,zekatını veren, dinine,vatanına,milletine, bağlı olanlar, akp ye oy verenlere siz yobazmı dionuz ? bi tanımını yap bende bileyim
dini duyguları sömürenler olabilir ama bunu bütüne yaymak yanlıstır, su an örn.taliban yüzünden avrupa,abd bütün müslümanlara terörist diyor. ama bunu kendi işine geldiği için yapıo cıkarı olduğu için, sözde müslümanlarda işte böle 3-5 kişi yüzünden genele yayıyolar.
biz müslümanlarda örn. adolf hitler hristiyandı, yahudilere soykırım yaptı o zmn bütün hristiyanlar soykırımcı. katil diyebilirz.bununla ilgili bişi anlatim belki duymussunuzdur. muhabirin biri 11 eylül ikiz kuleler olayından sonra Muhammed ali ye '' bu terör olayını yapanlarla aynı dine mensup olmaktan ne hissediyorsanz sorusuna '' Muhammed Ali '' siz hitler ile aynı dine mensup olmaktan ne hissediyosanız aynısını cevabını vermiştir.
hangi halife milli mücadeleyi kafirlik olarak tanımlamıs merak ettim söylede öğrenim. akp lilerin atası halifeyse o halifeninde atasıda osmanlı padişahları.
tayyip demez öle amerika mübarek diyede anca siz gibiler uydurur.
-
POLECAT bunu yazdı:
-----------------------------su yobazın tanımını bana yapsana yobaz neye denio yani sizin lügatınızda 5 vakit namazını kılan,orucunu tutan,zekatını veren, dinine,vatanına,milletine, bağlı olanlar, akp ye oy verenlere siz yobazmı dionuz ? bi tanımını yap bende bileyim
cevap: "şeytan işi" diyerek matbaanın ülkeye gelmesini yıllarca geciktirenlere yobaz denir,namaz kılmıyo diye belki de kendisinden daha dindar birini kafir ilan edenlere yobaz denir,geri kafalılara yobaz denir,kendi dininden olmayan insanları hor görenlere yobaz denir,müslüman geçinip de her türlü ibneliği yapana yobaz denir, münafıkların münafıklığının farkında olduğu halde namaz kılıo deyip oy verenlere yobaz denir vs vs uzar gider..
biz müslümanlarda örn. adolf hitler hristiyandı, yahudilere soykırım yaptı o zmn bütün hristiyanlar soykırımcı. katil diyebilirz.bununla ilgili bişi anlatim belki duymussunuzdur. muhabirin biri 11 eylül ikiz kuleler olayından sonra Muhammed ali ye '' bu terör olayını yapanlarla aynı dine mensup olmaktan ne hissediyorsanz sorusuna '' Muhammed Ali '' siz hitler ile aynı dine mensup olmaktan ne hissediyosanız aynısını cevabını vermiştir.
cevap: ben kalkıp da müslümanlar teröristtir geri kafalıdır yobazdır demedim.Allah'a şükür müslümanım, senin yobazlık yaptığın nokta da bu, müslüman olmak için akp yi sevmek şart değil,müslüman olmak için Allah'ın birliğine ve Peygamberin elçiliğine iman etmek gerekir, tabi size başka türlü anlatmış olabilirler.
hangi halife milli mücadeleyi kafirlik olarak tanımlamıs merak ettim söylede öğrenim. akp lilerin atası halifeyse o halifeninde atasıda osmanlı padişahları.
cevap:halife deyince aklına hz.Ömer geliosa ona bişi diyemem,o da senin anlayış tarzın. eğer hangi halife olduğunu merak ediosan orta 3 inkılap tarihi kitabında bile bulabilirsin, ya da git bi ilkokul çocuğuna sor anlatsın sana..
ayrıca haşa tayyip asla amerikaya mübarek demez ben orda günah işledim Allah beni affetsin, sadece kahraman amerikan askerlerine duacıdır kendisi..
Başka sorunuz?
-
DKN!
sana bir soru israil sadece 119 kayp vermiştir diyorsun, peki bu 119 kişi kaç günde kaybedilmiştir ?
buna paralel olarak abd ırakta aynı gün sayısında kaç kayıp vermiştir ?
ve bunlara paralel olarak biri ülke ,yani ırak.
biriyse sadece terör örgütü,aradaki farkı anlayabiliyormusun?
sadece 119 diyorsun:) işte zaten bu zaferdir bir terör örgütü için.
ve açıklanan 119 sa bilki gerçek 1019 dur :)
-
cold-m4 bunu yazdı:
POLECAT bunu yazdı:
cevap: "şeytan işi" diyerek matbaanın ülkeye gelmesini yıllarca geciktirenlere yobaz denir,namaz kılmıyo diye belki de kendisinden daha dindar birini kafir ilan edenlere yobaz denir,geri kafalılara yobaz denir,kendi dininden olmayan insanları hor görenlere yobaz denir,müslüman geçinip de her türlü ibneliği yapana yobaz denir, münafıkların münafıklığının farkında olduğu halde namaz kılıo deyip oy verenlere yobaz denir vs vs uzar gider..
''şeytan işi '' diyip dedin gibi geciktirenler yobaz olabilirler. çünkü islam her zaman bilimden yanadır. '' İlim çindede olsa arayıp bulunuz gibi bi söz söylemiş peygamberimiz burdanda anlaşılabildiği gibi tek katıldığım nokta burda bu sana
bak yine aynı yere geliyosun namaz kılıo diye oy verenlere yobaz denir. illa oy vermek için bi adamın belli özelliklerimi olması lazım kimisi düşüncesine oy verir,kimisi insanlığına oy verir, kimisi tipine, kimisi dindar olduğu için oy verir. bunun yobazlıkla alakası yok senin anlayıs tarzınla bi alakası var
cevap: ben kalkıp da müslümanlar teröristtir geri kafalıdır yobazdır demedim.Allah'a şükür müslümanım, senin yobazlık yaptığın nokta da bu, müslüman olmak için akp yi sevmek şart değil,müslüman olmak için Allah'ın birliğine ve Peygamberin elçiliğine iman etmek gerekir, tabi size başka türlü anlatmış olabilirler.
müslümanım diyosun ama bi adam namaz kılıo ve baska biride ona oy verio diye yobaz diyosun sence burda bi celişki yokmu ? evt müslüman olmak için akp yi sevmek şart değil ama saygı duymak lazım sen saygı duyunca saygu bulcan müslüman olmak için Allah ın birliğine ve Peygamberine inanmak lazım. bunu biliosun güzel ama bunları tamamlayan namaz kılmak,oruc tutmak vs. diğer ibadetleride biliyosundur herhalde. bize böyle anlattılar size eksik anlatmıslar galiba.
cevap:halife deyince aklına hz.Ömer geliosa ona bişi diyemem,o da senin anlayış tarzın. eğer hangi halife olduğunu merak ediosan orta 3 inkılap tarihi kitabında bile bulabilirsin, ya da git bi ilkokul çocuğuna sor anlatsın sana..
bence sen bi arastır ben ataları osmanlı padişahları dedim. hz. ömer osmanlı padişahı deil. Hz.ömer in osmanlıyla bi ilgisi yok yani sadece 4 halifeden biri 6 yy. yasamıstır kendisi ve 2. halifedir bunları ek bilgi olarak söylim sana
ayrıca haşa tayyip asla amerikaya mübarek demez ben orda günah işledim Allah beni affetsin, sadece kahraman amerikan askerlerine duacıdır kendisi..
Başka sorunuz?