folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder PKK"Yı ABD Desteği Değil Hizbullah Ve Putin Vurdu!



PKK"Yı ABD Desteği Değil Hizbullah Ve Putin Vurdu!

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Nisan/2007
    Erkek
    AntiOksidan bunu yazdı:
    -----------------------------
    nukeshore bunu yazdı:
    -----------------------------

    heyecanınızı anlıyorum ama iki saatten fazla dayanmıyor bizim hava kuvvetlkeri napalım..

       yunanistan Eurofight ları aldıgından beri bizim f16 lar sıcıyor it dalaşı kazanma sayımız sıfıra yakın artık. bunu ben değil hava kuvvetleri pilotu soyluyor. sen desteksiz atacagına bir arastır. ben hava kuvvetlerinde askerlik yaptım genc adam. kara gucumuz evet var bir kaç stratejik silahımız olabilir ama havada biz bir hiçiz.  


    -----------------------------
    eurofight değil o eurofighter bu bir.hava kuvvetlerindeo lmadığın belli oluyo.kaldı ki yunanistana daha teslim edilmedi onlar .sallama :)
    hava kuvvetlerine gelince ne hiçi olm iyi misin sen?abd salak mı da avcı uçağı olarak f-16ları kullanıyo hem de türkiyenin kullandığı 5o tiplerinden?efler avrupanın abdye bağımlılığını kesmeye çalışması için yaptıkları aletlerden farklı birşey değiller.
    türkiye en büük 3.f-16 filosuna sahip.2012 de alınacak JSF/F-35lerlede en büyük 3. jsf filosuna sahip olacaklar,hava kuvvetlerimiz.jsf hakkında pek bilgin olduğunu sanmıyorum bi araştır istiyosan dünyanın en iyi stealth özelliklerine sahip birkaç uçaktan biri olması,kara-hava hedeflerini çok iyi vurabilmesi,en gelişmiş radar sistemne sahip olması,EFlerin onu göremeden onun EFin ağzına sıçabilmesi falan :) red flag tatbikatlarında perfect alan başka kaç hava kuvveti var bi haber versene en?pilot dediğin adam planör falan kullanıyo heralde?
    thk gece vuruş yapabilen bir kaç hava kuvvetlerinden biri ayrıca ki yunanistan bu ülkelerden değil :)
    iki saatten fazla dayanmıyormuş,acayip güldüm sana,ne diyim dar bilginle konuşunca gülünç oluyosun.

    -----------------------------

    Antiye katılıyorum hava kuvvetlerimiz dünyadaki en iyi hava kuvvetlerinden biri. yalnız merak ettiğim bi konu var bizim ucaklarımız hala abd ucaklarını dost ucak olarak mı görüyor ? bu soruyu cok merak ediyorum bu konu hakkında bi fikri olan varmı? bu aselsandaki mühendislerin ölüm sebebide bu oldu herhalde dost ucak yazılımını bulmaları   

    bu ırağa yapılan ilk operasyonda gece yapılmasının nedeni bence birazda gözdağı vermek oldu her ülkenin ucağı gece kalkmıyo yada kaldıramıyolar.  


    "" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2005
    Erkek

    İki ülkede NATO ülkesi olduğundan dolayı o.ama kilitlenememe,cart curt kolpa haberler.kaldı ki thk e yazılımı yapan firma ilk aselsan değil netaştır.
    orduya güveni azaltmak maksadıyla ortaya atılmış iddaalar.aselsan mühendisinin ölümünü bilmiyorum ama o milli tank projesinde çalışıyodu.ama o adamın ölmesiyle bir proje sekteye uğrar mı sizce?uğramaz.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nukeshore
    nukeshore's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 13/Ocak/2003
    Erkek

    ya gençler bend eğil pilot soyluyor bunu. kısa donem çavuş olarak hava teknik oklullarında yaptım askerliğimi. neden it dalaşı kazanamıyoruz< artık onceden hep kazanırken buda mantıklı açıklaması oluyor. gormedim tabiki ama duydum pilotlarla sohbet fırsatımız oluyordu. ve onalrdan duydugum bilgi bu. hava kuvvetleri turkiye devleti adam gibi teknolojik gelişimler yapıncaya kadar boyle kalacak. sadece o mu her seyimiz. program uretsen ne olur çip i başkası uretsin ucagı başkası üretsin.

     polemik için değil paylaşmak için soyleidm yoksa sizin dusunceleriniz cokta seyimde deil yani.

    keşke oyle olsa en guclu biz olsakhatta dediğiniz gibi oyleyizdir inş. ama bazı gercekelri gorunce insanın bu dusunceler kalmıyor.

    pilot kabileyeti, helikopter ve uçak bakım konusunda gercekten iyi oldugumuzu soyleyebilirim.

    sunu alacak bunu alacak. evet alır ama sana bunu satan snein bunu alınca kavusacagın gucu dusunemeyecek kadar salak

    hatta senin cok guclu olmanı yurekten istiyor değil mi? bırakalım hayali ne verirlerse onu alırız verdikleri hiç bir şey bizi guclu yapmaz. cunki guclu olmamızı istemezler. guclu olmasını istediklerine 2012 de değil hemen veriyorlar.

     

     

     


    011011100111010101101011011001010111001101101000011011110111001001100101
Toplam Hit: 5107 Toplam Mesaj: 44