folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder PKK"Yı ABD Desteği Değil Hizbullah Ve Putin Vurdu!

PKK"Yı ABD Desteği Değil Hizbullah Ve Putin Vurdu!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    erkan07 bunu yazdı:
    -----------------------------

DKN!

sana   bir soru israil sadece 119 kayp vermiştir diyorsun, peki bu 119 kişi kaç günde kaybedilmiştir ?

buna paralel olarak abd ırakta aynı gün sayısında kaç kayıp vermiştir ?

ve bunlara paralel olarak biri ülke ,yani ırak.

biriyse sadece terör örgütü,aradaki farkı anlayabiliyormusun?

sadece 119 diyorsun:) işte zaten  bu zaferdir bir terör örgütü için.

ve açıklanan 119 sa bilki gerçek 1019 dur :)

gayri nizami harp koşullarında 6-7 kayba karşı 1 terörist başarı sayılır.çünkü vurkaç yaparlar.
    aslında ölü bu kadar bu kadar...tabi çok kolay saklamak ne kadar ölü olduğunu di mi?böyle şeyleri saklamak çok kolay tabi.eve giden cenazelerden ailelerin haberleri olmıcak,ölen çocuklarının haberlerini alamayacaklar ,başkalarının ki alırken,sana mantıklı geliyo mu?
    hizbullah 1.1189 eleman kaybetmiş ve açıklanan oysa bilki gerçek 11.189 mudur?
    hala hizbullahın zafer kazandığını idda ediyorsunuz.aptalca hareketleri yüzünden tüm lübnanın alt yapısı gitti.ki israil fethetmeye çalışmadı dkn dediği gibi de çalışmaz,umrunda değildir.gövde gösteririz,adamın götne na böyle sokarım der.
    ne zaferiymiş bu yav?sanki adamlar fethe gidiyolar da geri çekilmişler :)
    olan binlerce sivile oldu,hizbullahın yaptığı ,belkide olanları görerek yaptığı bir hareeket sonucu ddiğim gibi sivillere olan oldu.
    Annelerini,babalarını,çocuklarını kaybetti insanlar.ve hizbullah hepsine para verdi ve hepsi de mutlu oldular şükrettiler!
    hizbullah onları seviyordu çünkü.ailelerini kaybettiler,ama olsun onlar şimdi hizbullah militanı olmaya adaylar,olsun hazır olmadan savaşa girdiler daha yüzyıllarca israilin altında ezilmeye razılar,olsun hizbullah yine primini yaptı verdiği o paraları bunların duygularını sömürerek almaya razı,bravo!

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    erkan07 bunu yazdı:

DKN!

sana bir soru israil sadece 119 kayp vermiştir diyorsun, peki bu 119 kişi kaç günde kaybedilmiştir ?

sadece 119 diyorsun:) işte zaten bu zaferdir bir terör örgütü için.

119 kisi israilin lubnana girdiginden cıkana kadar verdigi kayıptır. ırakta abd nin kac kisi kaybettiginin bir onemi yok, kaldıki toplamda 20bini gecmiyor kayıpları. ırak bir devletti ancak devletin ordusu savasmak yerine kacmayı tercih etti. ırakta amerikan ordusuna karsı direnenler milis gucleriydi ve bunların yarısı kadarı diger musluman ulkelerden gelen insanlar. terorist orgut dedigin hizbullah israile karsı 1.000 aktif 10.000 yedek silahlı gucle catıstı. israil ise lubnana 10.000 asker ile girdi, sonradan bu sayı 30.000 oldu. 119 askerin olumu bir zaferse bu israil icindir. adam olsalar ordan bir tane israilli sag cıkmaması gerekirdi. sehir savasındasın, yenemesende cok agır kayıp verdirebilirsin. elinin altında 11.000-12.000 silahlı insan bulunurken karsı tarafın sadece 119 askerini oldurmussen yasama zaten, git kendini vur askeri tarihe hayrın dokunur en azından.

hala bu acıklanan rakam cocuk masallarıylamı yasıyorsunuz. bu olen insanların annesi babası yokmu. eve donmeyen asker icin ailesine ne diyorlar, gezintiye cıkmıstı kayboldu valla bizde bilmiyoruz falanmı? olen asker sayısını saklamanın imkanı yoktur. 100 sene oncesi olsaydı saklayabilirdin.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    POLECAT bişeyler yazdı:

müslümanım diyosun ama bi adam namaz kılıo ve baska biride ona oy verio diye yobaz diyosun sence burda bi celişki yokmu ? evt müslüman olmak için akp yi sevmek şart değil ama saygı duymak lazım sen saygı duyunca saygu bulcan müslüman olmak için Allah ın birliğine ve Peygamberine inanmak lazım. bunu biliosun güzel ama bunları tamamlayan namaz kılmak,oruc tutmak vs. diğer ibadetleride biliyosundur herhalde. bize böyle anlattılar size eksik anlatmıslar galiba.

evet ben müslümanım, ama kimseye namaz kılıyo diye oy vermem,vermek de saçmalıktır. onun kıldığı namaz kendine bana bi hayrı dokunmaz.

apo iti namaz kılsa dtp ye mi verecen oyunu?

vatanı sattıktan sonra devletin içini boşalttıktan sonra her tarafta kiliseler açtıktan sonra sokiyim onun kıldığı namaza..(dikkat ettiysen onun kıldığı dedim, şimdi gelip de Kuranda namaz kılın yazıyo sen nasıl laf edersin falan gibi saçma cümleler kurma.) 

hem akp nin müslüman olduğunu nerden biliosun? sen münafıklığın alametlerini okudun mu hiç? her müslümanım diyen müslüman mı oluyo?

adam müslümanım diyo die saygı mı duyucam, bu mantıkla ladin e de saygı duyman gerekmezmi? 

bence sen bi arastır ben ataları osmanlı padişahları dedim. hz. ömer osmanlı padişahı deil. Hz.ömer in osmanlıyla bi ilgisi yok yani sadece 4 halifeden biri 6 yy. yasamıstır kendisi ve 2. halifedir bunları ek bilgi olarak söylim sana

ben diyorum antartika...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunus_89
    yunus_89's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:
    POLECAT bişeyler yazdı:

müslümanım diyosun ama bi adam namaz kılıo ve baska biride ona oy verio diye yobaz diyosun sence burda bi celişki yokmu ? evt müslüman olmak için akp yi sevmek şart değil ama saygı duymak lazım sen saygı duyunca saygu bulcan müslüman olmak için Allah ın birliğine ve Peygamberine inanmak lazım. bunu biliosun güzel ama bunları tamamlayan namaz kılmak,oruc tutmak vs. diğer ibadetleride biliyosundur herhalde. bize böyle anlattılar size eksik anlatmıslar galiba.

evet ben müslümanım, ama kimseye namaz kılıyo diye oy vermem,vermek de saçmalıktır. onun kıldığı namaz kendine bana bi hayrı dokunmaz.

vatanı sattıktan sonra devletin içini boşalttıktan sonra her tarafta kiliseler açtıktan sonra sokiyim onun kıldığı namaza..(dikkat ettiysen onun kıldığı dedim, şimdi gelip de Kuranda namaz kılın yazıyo sen nasıl laf edersin falan gibi saçma cümleler kurma.)

hem akp nin müslüman olduğunu nerden biliosun? sen münafıklığın alametlerini okudun mu hiç? her müslümanım diyen müslüman mı oluyo?

adam müslümanım diyo die saygı mı duyucam, bu mantıkla ladin e de saygı duyman gerekmezmi?

bence sen bi arastır ben ataları osmanlı padişahları dedim. hz. ömer osmanlı padişahı deil. Hz.ömer in osmanlıyla bi ilgisi yok yani sadece 4 halifeden biri 6 yy. yasamıstır kendisi ve 2. halifedir bunları ek bilgi olarak söylim sana

ben diyorum antartika...

POLECAT bişeyler yazdı bune hocam:D güzel olmuş ama yazı.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    DkN bunu yazdı:
    erkan07 bunu yazdı:

DKN!

sana bir soru israil sadece 119 kayp vermiştir diyorsun, peki bu 119 kişi kaç günde kaybedilmiştir ?

sadece 119 diyorsun:) işte zaten bu zaferdir bir terör örgütü için.

119 kisi israilin lubnana girdiginden cıkana kadar verdigi kayıptır. ırakta abd nin kac kisi kaybettiginin bir onemi yok, kaldıki toplamda 20bini gecmiyor kayıpları. ırak bir devletti ancak devletin ordusu savasmak yerine kacmayı tercih etti. ırakta amerikan ordusuna karsı direnenler milis gucleriydi ve bunların yarısı kadarı diger musluman ulkelerden gelen insanlar. terorist orgut dedigin hizbullah israile karsı 1.000 aktif 10.000 yedek silahlı gucle catıstı. israil ise lubnana 10.000 asker ile girdi, sonradan bu sayı 30.000 oldu. 119 askerin olumu bir zaferse bu israil icindir. adam olsalar ordan bir tane israilli sag cıkmaması gerekirdi. sehir savasındasın, yenemesende cok agır kayıp verdirebilirsin. elinin altında 11.000-12.000 silahlı insan bulunurken karsı tarafın sadece 119 askerini oldurmussen yasama zaten, git kendini vur askeri tarihe hayrın dokunur en azından.

orantısız güç olduğu için bu bir zaferdir.ve

şehir savaşında değilsin kendi ülkenin askerleride sana karşı.lübnan ordusu bu işe karışmadı hatta diyebilirizki israilden yana oldu.

hala bu acıklanan rakam cocuk masallarıylamı yasıyorsunuz. bu olen insanların annesi babası yokmu. eve donmeyen asker icin ailesine ne diyorlar, gezintiye cıkmıstı kayboldu valla bizde bilmiyoruz falanmı? olen asker sayısını saklamanın imkanı yoktur. 100 sene oncesi olsaydı saklayabilirdin.  demişsin.

çatışmada büyük bir kayıp verdiysen ve bunu kamuoyuna açıklayınca ,işin altından kalkamayacağın sonuçlar doğuracaksa !halkta infial a yol açma olasılığı yüksekse.

herhangi bir ülke askeri morg a kaldırılır çatışmada 15 kayıp verdik denir oysa 25 tir diğerleri 2şer 3er mayına bastı kaza kurşunu yedi eğitim zaiyatı denir veya 1 hafta sonra; çatışma çıktı 3 ölü var denip belirli belirsiz aralıklarla teker teker ailesine gönderilir.ailesi zaten ulaşamaz görevde denir bu basındanda gizlenmiş olur. bu laflarımı bir yerlere çekmeyi aklınızın ucundan dahi geçirmeyin.

şimdi söyle bakalım hangimiz çocuksu düşünüyor ?bikerede abi haklısın olabilir de canımı ye.

ve bak bunu oku.

Olmert, dün yaptığı açıklamada Hizbullah'ı hedef alan saldırılarda başarızlıklar olduğunu kabul etmişti. Olmert, "Her şeyin istediğimiz gibi gitmediği doğru. Hazır değildik. Problemler ve başarısızlıklar vardı" demişti.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:
    POLECAT bişeyler yazdı:

bak yine diyorum kimisi düşüncesine oy verir, kimisi akıllığına,kimisi de biraz daha dine yatkın olduğu için verir sen ona karısamassın. oy vermek için belli kriterler aranması gerekmez 

bak şimdi konuyu nereye cektin apo namaz kılsa ona mı verirdin diyon onun kıldığı namaz kabul olmaz zaten sen merak etme.  

vatanı sattıktan sonra güldürme beni ne yapmısta vatanı satmıs bankalarmı hortumlamıs. o dediğin ecevit döneminde oluyodu şimdi onların hortumladıkları paraları akp hükümeti ödüyo. kiliseler actıktan sonra diyosun bak şimdi burdaki yabancıların sen dini gereçlerini karsılamassın onlar seninkini karsılarmı şöyle düşün alman biri Türkiyede ibadetini yapmak istiyo ama hiç bi yerde kilise yok devlet kapattırmıs. aynı seyide ordaki müslümanlara yapmazlarmı buna misilleme olarak almanlarda almanyadaki camileri kapatmazlarmı ? bunu kesinlikle akp yi savunmak için söylemiyorum tamamen kendi düşüncem ha ne zmn ki dıs ülkelerdeki camiler kapatılır müslümanların dini vecibilerini yapmalarına izin vermezler o zmn bende sonuna kadar kapatılsın derim.

müslüman olduğunu nerden biliom haberlerde izlioz. eğerde bi gün bana erdoğan ın müslüman olmadığını ispatlarsam söz dediklerinin hepsine boyun eğcem senin yolunda ilerlicem merak etme kimse istersende ona oy vercem. '' her müslümanım diyenin müslüman olmadığını anlamıssın kutluyorum seni .

evt onun kişiliğini beğenmeyebilirsin ama '' müslümanlığına saygı duyman lazım '' eğer zaten sen onun müslümanlığına saygı duymassan kendini müslüman olduğundan emin olman lazım önce. aynı zamandada hristiyan olan birinede saygı duymak zorundasın o onun seçimidir. kimse neden o hristiyan oldu diye sorgulayamaz ama saygı duycan.  onun kıldığı namaza saygı duycan, düşüncesine saygı duycan, duymassan sende saygı bulmassın.

konuyu baska yerlere cekiyosun ama ladin müslüman olabilir hatta saygıdan öte '' peygamberimiz bütün müslümanlar kardeştir demiştir. '' ama o kardeş seni bi gün sokarsa elinden geleni ardına koyma. 

ben diyorum antartika...

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    @polecat

apo nun kıldığı namazın kabul olup olmayacağını nerden biliosun?

aynı mantıkla ben de tayyipinki kabul olmaz diorum. 

ve Kur'an dan Maun suresinin birkaç ayetini paylaşmak istiorum,

4. Yazıklar olsun o namaz kılanlara ki,

5. Onlar namazlarını ciddiye almazlar.

6. Onlar (namazlarıyla) gösteriş yaparlar.

7. Ufacık bir yardıma bile engel olurlar.

bu ayetlerde söylenenlerin ne anlama geldiğini açıklamama gerek varmı?

namaz oy toplamak için,gösteriş için kılınmaz.  şu tayyip sokak ortasında namaz kılan erbakanın öğrencisiydi yanlış hatırlamıosam, gerçi erbakanı örnek göstermeye gerek yok tayyip de benzerini yapıo..

şimdi bu durumda ya tayyip yanlış yapıo, ya Allah yanlış söylüyo,

benim islam anlayışıma göre Allah'ın dediği daima doğrudur,  bu durumda tayyipte sorun var,

ama senin anlayışınla gidersek, tayyip namaz kılıo, Allah kılmıyo, o zaman tayyip haklı dimi?

töbe töbe ulan akşam akşam günaha sokuonuz adamı :/ 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:
    @polecat

apo nun kıldığı namazın kabul olup olmayacağını nerden biliosun?

aynı mantıkla ben de tayyipinki kabul olmaz diorum. 

ve Kur'an dan Maun suresinin birkaç ayetini paylaşmak istiorum,

4. Yazıklar olsun o namaz kılanlara ki,

5. Onlar namazlarını ciddiye almazlar.

6. Onlar (namazlarıyla) gösteriş yaparlar.

7. Ufacık bir yardıma bile engel olurlar.

bu ayetlerde söylenenlerin ne anlama geldiğini açıklamama gerek varmı?

namaz oy toplamak için,gösteriş için kılınmaz.  şu tayyip sokak ortasında namaz kılan erbakanın öğrencisiydi yanlış hatırlamıosam, gerçi erbakanı örnek göstermeye gerek yok tayyip de benzerini yapıo..

şimdi bu durumda ya tayyip yanlış yapıo, ya Allah yanlış söylüyo,

benim islam anlayışıma göre Allah'ın dediği daima doğrudur,  bu durumda tayyipte sorun var,

ama senin anlayışınla gidersek, tayyip namaz kılıo, Allah kılmıyo, o zaman tayyip haklı dimi?

töbe töbe ulan akşam akşam günaha sokuonuz adamı :/ 

Kuran Okuyosun madem azıcık arastırırsan anların neden kabul olmucağını

Sureye gelince evet doğru diyo sahsen dediğin gibi erdoğan namazı gösteriş için kılıyosa ben o zmn onun Allah belasını versin derim yok tamamen Allah rızası için kılıyosa  kendi inancını yaşıyosa o zaman ona iftira atanları Allah bildiği gibi yapsın derim.

Herkesin İslam anlayısına göre Allah ın dediği doğrudur. beni burda Erdoğan ını (Haşa ) İlahlaştırmısım gibi konusma.  

seni kimse sokmuyo günaha sen kendin girion.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nukeshore
    nukeshore's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

heyecanınızı anlıyorum ama iki saatten fazla dayanmıyor bizim hava kuvvetlkeri napalım..

yunanistan Eurofight ları aldıgından beri bizim f16 lar sıcıyor it dalaşı kazanma sayımız sıfıra yakın artık. bunu ben değil hava kuvvetleri pilotu soyluyor. sen desteksiz atacagına bir arastır. ben hava kuvvetlerinde askerlik yaptım genc adam. kara gucumuz evet var bir kaç stratejik silahımız olabilir ama havada biz bir hiçiz.  

011011100111010101101011011001010111001101101000011011110111001001100101
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    nukeshore bunu yazdı:

heyecanınızı anlıyorum ama iki saatten fazla dayanmıyor bizim hava kuvvetlkeri napalım..

yunanistan Eurofight ları aldıgından beri bizim f16 lar sıcıyor it dalaşı kazanma sayımız sıfıra yakın artık. bunu ben değil hava kuvvetleri pilotu soyluyor. sen desteksiz atacagına bir arastır. ben hava kuvvetlerinde askerlik yaptım genc adam. kara gucumuz evet var bir kaç stratejik silahımız olabilir ama havada biz bir hiçiz.  

eurofight değil o eurofighter bu bir.hava kuvvetlerindeo lmadığın belli oluyo.kaldı ki yunanistana daha teslim edilmedi onlar .sallama :)
    hava kuvvetlerine gelince ne hiçi olm iyi misin sen?abd salak mı da avcı uçağı olarak f-16ları kullanıyo hem de türkiyenin kullandığı 5o tiplerinden?efler avrupanın abdye bağımlılığını kesmeye çalışması için yaptıkları aletlerden farklı birşey değiller.
    türkiye en büük 3.f-16 filosuna sahip.2012 de alınacak JSF/F-35lerlede en büyük 3. jsf filosuna sahip olacaklar,hava kuvvetlerimiz.jsf hakkında pek bilgin olduğunu sanmıyorum bi araştır istiyosan dünyanın en iyi stealth özelliklerine sahip birkaç uçaktan biri olması,kara-hava hedeflerini çok iyi vurabilmesi,en gelişmiş radar sistemne sahip olması,EFlerin onu göremeden onun EFin ağzına sıçabilmesi falan :) red flag tatbikatlarında perfect alan başka kaç hava kuvveti var bi haber versene en?pilot dediğin adam planör falan kullanıyo heralde?
    thk gece vuruş yapabilen bir kaç hava kuvvetlerinden biri ayrıca ki yunanistan bu ülkelerden değil :)
    iki saatten fazla dayanmıyormuş,acayip güldüm sana,ne diyim dar bilginle konuşunca gülünç oluyosun.
Toplam Hit: 6022 Toplam Mesaj: 44