Play Station 3 Korsan Oyun Oynatma
-
@Stifler hocam bu işlem PSN den banlamaya sebep oluyor mu ?
-
Daha banlanan olmadı. Olmayacak anlamına da gelmez. Bekleyip göreceğiz.
-
Stifler bunu yazdı:
-----------------------------
Daha banlanan olmadı. Olmayacak anlamına da gelmez. Bekleyip göreceğiz.
-----------------------------Şunun bir videosunu yapsalar çok güzel olur.
-
http://www.youtube.com/watch?v=wagK2F9x7wA
buradaki adimlari izleyerek yaptim, online oynamiyorum ben yalniz banlanma sutlanma falan olurmu bilemem.
-
çizik
-
evet bugun itibariyle iki playstation3'de jailbreak etmis oyunda yuklemis bulunuyorum ftp uzerinden, jailbreak'le ilgili her sorunu yazin elimden geldigince cevaplarim.
-
şimdi bu aleti jb ettigimizde istedigimiz zaman bu jbyi geri alabilme durumu varmı.
şu online dalgadan banlanmamak için mesala
istedigim zaman takıp korsan oyunumu oynayabileceğim ardından işlemleri geri alıp internetten orjinal oyunumu oynayabileceğim falan
-
simdi guncelleme yapiyorsun versiyonu 3.55'e almak icin, ondan sonraki adimda jb'i ayni guncelleme yapar gibi yukluyorsun. eger sen buna guvenmezsen icindekileri silip tekrar versiyonu 3.55'e getirirsin aldigin gibi olur. oyun takmak derken, cd'le bi isin yok. ps3 sana ftp'ye giris adresini veriyor (ipsini) (blackboxftp) ayni agda olman lazim yani. bilgisayarina indirdigin oyunu ps3'un icine atiyorsun. sonrada gaia manager'la oyunu calistiriyorsun.
-
ben bunu çizerim :) 1 ay sonra ps3 gelio da :)
-
Jb yi 50 Tl civarında Satıyorlar nete gerek kalmadan diskte olan oyunları oynatiyor bu da o sistem gibi birşey galiba net olmasa açar mı acaba .