Play Station 3 Korsan Oyun Oynatma
-
tamamdır cfw kurdum,ftp server kurdum, win scp ile ftpye bağlandım. Elimde 19 gblık dosya var bunu tam olarak nereye atıcam ?
//dev_hdd0/game
klasörü var. Klasörün içinde
BB0011111
BLES01059 diye iki klasör var. Bunlar sanırım oyun oluyor
Benim torrentten cektiğim oyun ise şu şekilde dosyalanmış.
3 dosya bi tanede ps3_disc.sfb adında 2kblık biş
PS3_CONTENT
PS3_GAME
PS3_UPDATE
PS3_DISC.SFB
ps3 content sikkodan bişi herhalde içinde alakasız oyunların videosu var, update ise 3.55 dir büyük ihtimal. Alttaki resimde ps3_game klasörü

bu gece bu kodumun oyununu oynayamassam cıldırırım :D
-
## Изисквания :
1. Jailbreak-ната PS3-ка
2. Инсталиран Backup Manager или Open Backup Manager
3.Направете папка "GAMEZ" на външният USB хард и сложете играта в нея.
*Ако искате да качите играта на вътрешният Хард диск на конозлата използвайте FTP Tool и сложете играта в /dev_hdd0/Games/Laun12345/GAMEZ
4. Пуснете през избраният от вас Backup Manager
5. Насладете се
## Други игри за PS3: Тукzamundaya baktımda böyle bişi yazmışlar. Sanırım bu her oyunun ayrı IDsi oluyor
Laun12345 diye klasör acip atacam galiba
-
hdd0'in icine GAMES klasoru ac ve oyunlari BLES00.. seklinde at.
-
GAMES klasörünün içine attım güzelce,
multimanı açtım oyun orda gözüktü, Xe basıp load diyorum XMB dalgas ile ilgili soru soruyor, YES de desem NO da desem biraz bekleyip sanki sistem yeniden başlatırmış gibi beni anamenüye atıyor. Çalıştıramadım gitti oyunu.
makinenin içinde orjinal fifa 11 takili, işin garip tarafı multimanda fifa11 gözüküyor ona basıyorum ondada aynısı oluyor.
Kullandığım jbyimi değiştireyim napayım
bi GT 5 oynayamadık gitti arkadaş
-
burası bi dursun da çızıh
-
resimli anlatim yapicam hoca.
-
tamam hoca bekliyorum. Alete quick format attım firmware gitmedi, full format yazıyordu ona girdim 9 saat 12 dakika çekio. Dalgamı gecio lan bu :\
-
resimli anlatımı sabırsızlıkla bekliyoruz. : )
-
beyler sorry bu ara nete pek gircek durumda degilim. iki gun sonra donucem
-
bu arada uzun uğraşlar sonucu halledebildim. Çok uğraştırdı ama değdi kusana kadar oynuyorum simdi aushgfaşk