Play Station 3 Korsan Oyun Oynatma
-
Genki donma takılma falan diyorlar var mı o tür problemler ? bende indiriyorum araçları insin deneyeceğim.
-
yok herhangi bir sorun ile karşılaşmadım ben
uzun süre gt 5,pes 2011,assassin creed brotherhood oynadım herhangi bir sorun olmadı
-
takilma problemi dedikleri harici hard disk'ten oynayanlarda vardir, ps3'un icine kopyala takilan oyunu duzelir. hic bir dezavantaji yok, bypass yontemeleriylede psn'e baglanip oynayabilirsiniz. ben fuckpsn kullaniyorum suan.
-
Yaw anladık oyunu oynuyozda kendi kendimize mi oynayacaz hep?online bi modern warfare blackops atamıycaz mı? kendi başıma ne yapayım ben bnu?
-
çizk
-
kivanc bunu yazdı:
-----------------------------
Yaw anladık oyunu oynuyozda kendi kendimize mi oynayacaz hep?online bi modern warfare blackops atamıycaz mı? kendi başıma ne yapayım ben bnu?
-----------------------------play station kafeleri düşün ? ne kadar kaar elde edicklerini düşün bi oyun cd si 100 tl hesap et. mantık kur herkez senin gibi online kasmıo takılıo kafasına göre :)
-
kivanc bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------psn dedigim o oluyor zaten. online oynayabiliyoruz.