folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Play Station 3 Korsan Oyun Oynatma

Play Station 3 Korsan Oyun Oynatma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

updullah

şimdi kolları sıvayıp birazdan jb yapacağım fakat oyun için ftp server kurmak şartmı. Yani pcye indirdiğim oyunu flash belleğe atsam, ps3e nasıl kurarım.

oyudna az buz değil 19 gb ak

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hayir ftp gerekmiyor. 

direk 3.55 yukle ve jb dosyasini kur, sonrada ustune multiman yukle, hdd'ye gelince bende 500gb var onu fat32 olarak format attim, ona format atamicaksin windows'ta onun icin http://fat32.storex.eu/ bunu indirip bununla format at, daha sonra icine bir GAMEZ klasoru ac ve icine BLES00.. dosyalarini at(oyunlari).

daha sonrada hdd'yi ps3'e bagladiktan sonra multiman direk olarak oyunlari gorur, X - load yazar O - backup, load yaptiginda iki secenek var ister direk baslat ister xmb'ye geri donup baslat, sen hep xmb'ye geri donus yapip baslat oyunlari. backup'ta hdd'ye atmak icin oyunu, eger yapamam derseniz resimli anlatayim.

la liberte ne meurt jamais.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scorpus
    scorpus's avatar
    Erkek

çizik

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:
    -----------------------------

hayir ftp gerekmiyor. 

direk 3.55 yukle ve jb dosyasini kur, sonrada ustune multiman yukle, hdd'ye gelince bende 500gb var onu fat32 olarak format attim, ona format atamicaksin windows'ta onun icin http://fat32.storex.eu/ bunu indirip bununla format at, daha sonra icine bir GAMEZ klasoru ac ve icine BLES00.. dosyalarini at(oyunlari).

daha sonrada hdd'yi ps3'e bagladiktan sonra multiman direk olarak oyunlari gorur, X - load yazar O - backup, load yaptiginda iki secenek var ister direk baslat ister xmb'ye geri donup baslat, sen hep xmb'ye geri donus yapip baslat oyunlari. backup'ta hdd'ye atmak icin oyunu, eger yapamam derseniz resimli anlatayim.

heh şimdi oyun işi için peki bu HDD herhangi bir harici hddmi olacak yoksa illa bu ps3ün hddleri varmış galiba onlardanmı olacak ?

Yani gitsem şimdi harici hdd alsam fat32 olarak formatlayıp oyunu içine atsam oyun çalışırmı ?

birde http://www.youtube.com/watch?v=oYXI6dA476M şu videoda offical 3.55 firmware var onu indirip kurmam şartmı ?

ben netten güncelleme yapmıştım 3.55e direk üzerine jb patchi atsam sorun olurmu

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

xbox 360 s kullanıyorum live gibisi yok :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Genki bunu yazdı:

heh şimdi oyun işi için peki bu HDD herhangi bir harici hddmi olacak yoksa illa bu ps3ün hddleri varmış galiba onlardanmı olacak ?

Yani gitsem şimdi harici hdd alsam fat32 olarak formatlayıp oyunu içine atsam oyun çalışırmı ?

birde http://www.youtube.com/watch?v=oYXI6dA476M şu videoda offical 3.55 firmware var onu indirip kurmam şartmı ?

ben netten güncelleme yapmıştım 3.55e direk üzerine jb patchi atsam sorun olurmu

istedigin hdd olur. ben hariciye atiyorum oradan ps3'e kopyaliyorum surekli oynadiklarimi, digerleri haricide. ama tabiki sata bir hdd alip onu takarsan ps3'e format atmani isticek, atarsin sonra onun icinede kopyalayabilirsin hariciden. bende oyle dusunuyorum aslinda, buyuk bir hdd alip ps3'e takicam haricide tutmucam oyunlari. 

herneyse, surumu 3.55'e yuklediysen tek yapman gereken jb'i kurmak. ben kmeaw kullaniyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

cizik

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

Genki bunu yazdı:

istedigin hdd olur. ben hariciye atiyorum oradan ps3'e kopyaliyorum surekli oynadiklarimi, digerleri haricide. ama tabiki sata bir hdd alip onu takarsan ps3'e format atmani isticek, atarsin sonra onun icinede kopyalayabilirsin hariciden. bende oyle dusunuyorum aslinda, buyuk bir hdd alip ps3'e takicam haricide tutmucam oyunlari. 

herneyse, surumu 3.55'e yuklediysen tek yapman gereken jb'i kurmak. ben kmeaw kullaniyorum.

Önce ağ üzerinden oyunu ps nin hdd ye cekip calıstırmaya calıscam olmazda gidip harici alacağım.

Sağolasın

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

olur zaten yaparsin basit, blackbox ftp paketini kurman yeterli birde multiman kullan gaia rogero falan kullanma oyunlari acmak icin.

yalniz agdan yollucam diyorsan wireless kullanma kablolu yolla, cok beklersin.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AasakLie
    AasakLie's avatar
    Erkek

online oyunda baya sıkıntı olur arkadaslar bence yapmayın orjinal oyunda almayın ps3 te sadece müzik dinleeyin film izleyin :)

Belki sihirbaz değildik ama çok şey kaybettik.
Toplam Hit: 12896 Toplam Mesaj: 48