folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Polis Okulunun Soruları Cemaate Mi Gitti?

Polis Okulunun Soruları Cemaate Mi Gitti?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo
    crafty bunu yazdı:
    -----------------------------
    direk birinci ağızdan size anlatayım durumu... bir arkadaşım öss de başarılı olamadığı için polislik sınavına hazırlandı gecemedi ertesi yıl tekrar hazırlandı bu sefer de "ışıkcılar soruları veriyorlar" duyumu üzerine ışık dersanesinin yurtlarından birine yerleşti... sınava 15 gün kala soru kitapcıkları ışıkcılara cok yakın olanlara dağıtıldı sınav salonlarında da yardım edildi...
    hadilan ordan

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ve bu insanlarin bu isi Allah Din Iman diyerek yapmalari

bunu yaparken hakkiyla calisan insanlarin haklarinin yendiginin farkindalar buyuk ihtimalle ama eminim buna da guzel bir kilif vardir. 

e hani cemaatler kimsenin hakkini yemez herkesin hakkini gözetirdi ?

bu resmen haram yemek olmuyor mu ? yetim hakki yemek olmuyor mu ? bir baska muslumanin hakkini gasp etmek olmuyor mu ?

buna soyleyecek tek cevabim var : hersey "amerika" icin.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:

ve bu insanlarin bu isi Allah Din Iman diyerek yapmalari

bunu yaparken hakkiyla calisan insanlarin haklarinin yendiginin farkindalar buyuk ihtimalle ama eminim buna da guzel bir kilif vardir. 

e hani cemaatler kimsenin hakkini yemez herkesin hakkini gözetirdi ?

bu resmen haram yemek olmuyor mu ? yetim hakki yemek olmuyor mu ? bir baska muslumanin hakkini gasp etmek olmuyor mu ?

buna soyleyecek tek cevabim var : hersey "amerika" icin.

Sana bana Günah Hocam onlar  fetoş isimli şeyhülislamdan  fetvayı almışlardır :) bize günah yok diye örneğin deniz feneri

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    demek o yüzden femdeki hocam bana polis polis ol polislik sınavlarına gir diye diretmisti kesin kazanırım die bu kadar ısrar etmisti herhalde simdi anlasıldi :F

Nev-i Şahsına Münhasır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    okumayanlardan zaten bahsetmiyorum adamdan bile sayılmıyor ülkemizde. sadece lafta bizim ülkemiz gerçi orası da ayrı mesele. okumak ise zaten zor, okuyabilsen bile böylelerinin içinde okuduğunda pek bişeye yaramıyor. insan kendi yaşadığı ülkesinde geleceğinin güvenliğinden şüphe duyarak yaşar mı ya ? yaşıyoruz işte...

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Saçmalamayın beyler ya Işık dershaneleri diyorsunuz.. O dediğiniz dershaneler bu sektörün müdavimi haline gelmişler zaten. Ben 5 senedir bu dershanelerden birine gidiyorum Bu sorular bize niye hiç uğramıyor? Hadi ben neyse ablamında 6 senelik bende önce geçmiişi var. Uyguladıkları sistemle başarıyorlar .bu sistem  ne diyeceksiniz?

Adamlar son 1 ay geçmiş 10-15 yılın sınavlarını çözdürüp, buna benzer soruların hazırlandığı soruları testlerinde barındırıyorlar.Yani o kadar biliyorlar ki bu işi Sınavda çıkacaklar hususunda pek yanılmamaları gerek...

Artık piyasada bir olay olsa cemaat,gülen,ışık,ampul o bu demeye başlıyorsunuz. Biraz olaylara mantıklı bakalım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

antivirus bunu yazdı:
    demek o yüzden femdeki hocam bana polis polis ol polislik sınavlarına gir diye diretmisti kesin kazanırım die bu kadar ısrar etmisti herhalde simdi anlasıldi :F

bana da askeri lise sınavlarına gir demişlerdi; son 1 yıl boyunca. O sınavında cevaplarını biliyorlar o zaman ki ben sınava girince İlkokul  yıllarımda hiç karşılaşmadığım içinde koğuşlu moğuşlu matamatik soruları önüme geldi.Netice ne diyeceksin bu insanlar bana iyi bi eğitim verdiler.Bende çok çalıştım görmediğim soru tiplerinde dahi 91 netle 1.000 e girdim.

Diyeceğim o ki çok saçma haraketler bunlar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Toplumun hemen hemen butu kesimi zaten bunu biliyor.Benimde kuzen 2yil hazirlandi sinavi kazanamadi.Kuzenin samimi bir arkadasi vardi fetocuydu.Cocuk isik dershanesinin bi yurduna yerlesti,duydum ki o ara annemin amcasinin kizida o yurda yerlesmis,tabi duyum saglam olunca :) Sinava girip ciktilar kazandilar :) Kuzenin arkadasi fetocu harbiden.Bizim uzaktan akrabanin fetoyla iliskisi yok ama polislik ayagina onlardan gibi gorundu.Yani kimse siktir falan cekmesin.Cemaat'e sorular bir sekilde gidiyor ve sinav aninda yardimda aliyorlar.Hatta 2yil once Adana'daki sinavda,polis okulunda ogrencilere yardim edildimi diye baya bir tartisma cikti.Haberler vs konu olmustu.Zaten cemaatin stratejisi bu,askere karsi polis ordusu kurmak :|

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

yök hala ses çıkarmıyor niye ?hırsız bizim hırsızsa susmamız vazifedir. günah olmaz :)

cemaatin Beyini  bence asker dinsizdir der dinleştirmek gerek polis müslümandır daha kolay ele geçirme mantığı var :)

bu cemaate göre askeriye, mülkiye-hukuk ve eğitim, teşkilatlanması gereken ilk üç kurumdur.

Üst düzey bürokratlarla sıkı ilişkiler kurmak, içişleri ve polis teşkilatına sızmak cemaatin vizyonu içindedir.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

malesef :( her zaman olduğu gibi

Allahtan askeri okul sorularında bir sıkıntı olmuyor işte ozaman sıçarız :D

:DDD 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 7623 Toplam Mesaj: 55