Profesyonel Öğrencilik Hayatımdaki Düzeltmem Gereken Sorunlar Varmış.
-
varsa muhabbet ettiğin üç beş sağlam arkadşın onlarla takıl. sınıfta kimseye laf atma. adam gelse geçende hacı muratla ferrari geçtim dese bile minik bir gülüş at adama. o anlar zaten :) illa ki laf söylemene gerek yok. sustun kalarak insanların hatalarını daha çok yüzlerine vurabilirsin. kendi haline takıl
-
bi halt olmaz takma kafana relax takıl seni okuldan atamazlar bi bok yapamazlar derslerine bak bi kız bul, bi sağlam arkadaş öyle takıl çok ayar olduğunu çek bi kuytu mekanda(okul dışında) sik belasını bırak it ürür kervan yürür unutma
-
hacı koy götüne gitsin yha uraşma kimseyle kendin ol
-
neyse forumda halimden anlayacak çok adam çıktı. :D
-
lise lan bu yapıcan tabi adamda dövcem artislikte yapıcan kızlara salçada olucan hocalara sınırı aşmıcak şekilde giderde yapıcan vs vs vs
lise başka hiçbişeye benzemez en güzel dostlukların arkadaşlıkların anıların oluştuğu yerdir ne kadar dolu yaşarsan yanına kar kalır.
ama adam olmayıda bilmek lazım 3 gün 5 gün 2 hafta 4 ay sonrasınıda düşünüp yapmak gere kherşeyi.
not:18 yaşındayım liseyi geçen yıl bitirdim.dediklerime ister kulak as ister asma
-
KGD bunu yazdı:
-----------------------------
lise lan bu yapıcan tabi adamda dövcem artislikte yapıcan kızlara salçada olucan hocalara sınırı aşmıcak şekilde giderde yapıcan vs vs vs
1. lise başka hiçbişeye benzemez en güzel dostlukların arkadaşlıkların anıların oluştuğu yerdir
2. ne kadar dolu yaşarsan yanına kar kalır.
ama adam olmayıda bilmek lazım 3 gün 5 gün 2 hafta 4 ay sonrasınıda düşünüp yapmak gere kherşeyi.
not:18 yaşındayım liseyi geçen yıl bitirdim.dediklerime ister kulak as ister asma
-----------------------------1e katılmıyorum, herkes için farklıdır bu olay.
2ye sonuna kadar katılıyorum, kesinlikle!
-
ufuk fendemisin kardeş sen :D yoksa öheptemisin? öhepteysen geçmiş olsun bana ordan karı ayarla gelir iki artislik yaparım orda seninle havan olur :D:DD:
-
ergenlik çağı karakterler yerine oturmaya çalışıyor lisede, hocaları falan çok sikleme hiçbişey yapmaya güçleri yetmez, yanlış anlama saygısızlık et demiyorum, sikleme sadece. İki üç tane sağlam arkadaş bul, derslerine yoğunlaş. Hepsi biter, yıllar geçer aradan etrafında baktığında yine o iki üç kişiyi görürsün yanında, diğerlerini siktir et göreceksin alayı mal geldi mal gidicek...
-
Bunu düzeltmek çok kolay, bir pm kadar uzağındayım.
Ya benimle gerçek dünyaya gelirsin, ya da alice harikalar diyarında kalırsın :)
-
WingTsun bunu yazdı:
ufuk fendemisin kardeş sen :D yoksa öheptemisin? öhepteysen geçmiş olsun bana ordan karı ayarla gelir iki artislik yaparım orda seninle havan olur :D:DD:
hüseyin girenes kardeş :D