folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Profesyonel Öğrencilik Hayatımdaki Düzeltmem Gereken Sorunlar Varmış.

Profesyonel Öğrencilik Hayatımdaki Düzeltmem Gereken Sorunlar Varmış.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

varsa muhabbet ettiğin üç beş sağlam arkadşın onlarla takıl. sınıfta kimseye laf atma. adam gelse geçende hacı muratla ferrari geçtim dese bile minik bir gülüş at adama. o anlar zaten :) illa ki laf söylemene gerek yok. sustun kalarak insanların hatalarını daha çok yüzlerine vurabilirsin. kendi haline takıl

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

bi halt olmaz takma kafana relax takıl seni okuldan atamazlar bi bok yapamazlar derslerine bak bi kız bul, bi sağlam arkadaş öyle takıl çok ayar olduğunu çek bi kuytu mekanda(okul dışında) sik belasını bırak it ürür kervan yürür unutma

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

hacı koy götüne gitsin yha uraşma kimseyle kendin ol

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

neyse forumda halimden anlayacak çok adam çıktı. :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KGD
    KGD's avatar
    Erkek

lise lan bu yapıcan tabi adamda dövcem artislikte yapıcan kızlara salçada olucan hocalara sınırı aşmıcak şekilde giderde yapıcan vs vs vs

lise başka hiçbişeye benzemez en güzel dostlukların arkadaşlıkların anıların oluştuğu yerdir ne kadar dolu yaşarsan yanına kar kalır.

ama adam olmayıda bilmek lazım 3 gün 5 gün 2 hafta 4 ay sonrasınıda düşünüp yapmak gere kherşeyi.

not:18 yaşındayım liseyi geçen yıl bitirdim.dediklerime ister kulak as ister asma

kgd
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

KGD bunu yazdı:
    -----------------------------

lise lan bu yapıcan tabi adamda dövcem artislikte yapıcan kızlara salçada olucan hocalara sınırı aşmıcak şekilde giderde yapıcan vs vs vs

1. lise başka hiçbişeye benzemez en güzel dostlukların arkadaşlıkların anıların oluştuğu yerdir

2. ne kadar dolu yaşarsan yanına kar kalır.

ama adam olmayıda bilmek lazım 3 gün 5 gün 2 hafta 4 ay sonrasınıda düşünüp yapmak gere kherşeyi.

not:18 yaşındayım liseyi geçen yıl bitirdim.dediklerime ister kulak as ister asma

1e katılmıyorum, herkes için farklıdır bu olay.

2ye sonuna kadar katılıyorum, kesinlikle!

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WingTsun
    WingTsun's avatar
    Erkek
    ufuk fendemisin kardeş sen :D yoksa öheptemisin? öhepteysen geçmiş olsun bana ordan karı ayarla gelir iki artislik yaparım orda seninle havan olur :D:DD:

Karşılıklı duran iki aynanın tam ortasındayım.. Kendimi kendimden ayırmışım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ergenlik çağı karakterler yerine oturmaya çalışıyor lisede, hocaları falan çok sikleme hiçbişey yapmaya güçleri yetmez, yanlış anlama saygısızlık et demiyorum, sikleme sadece. İki üç tane sağlam arkadaş bul, derslerine yoğunlaş. Hepsi biter, yıllar geçer aradan etrafında baktığında yine o iki üç kişiyi görürsün yanında, diğerlerini siktir et göreceksin alayı mal geldi mal gidicek...

jack daniels 160 yaşında
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Bunu düzeltmek çok kolay, bir pm kadar uzağındayım.

Ya benimle gerçek dünyaya gelirsin, ya da alice harikalar diyarında kalırsın :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

WingTsun bunu yazdı:
    ufuk fendemisin kardeş sen :D yoksa öheptemisin? öhepteysen geçmiş olsun bana ordan karı ayarla gelir iki artislik yaparım orda seninle havan olur :D:DD:
    hüseyin girenes kardeş :D

Toplam Hit: 10507 Toplam Mesaj: 62