folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Profesyonel Öğrencilik Hayatımdaki Düzeltmem Gereken Sorunlar Varmış.

Profesyonel Öğrencilik Hayatımdaki Düzeltmem Gereken Sorunlar Varmış.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

Yapabileceğin en mantıklı şey umursamamak, yüzlerine gül arkalarından trol ol birbirine düşür hepsini. Sonra mısır patlat yerken izle.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elfkrc
    elfkrc's avatar
    Dişi

mortyr bunu yazdı:
    -----------------------------

okulun en zor dersi fizik yazılısını calmıştım sadece 2 kişiye vermiştim vs.

yanlış hoca yanlış.. önce bidaha böyle bişey yapma, benzer şeyler de yapma sözlü notlarını yükseltirim nasıl olsa babam anlamaz filan demişsin. sonra adamlar hakkında ne dedikodu yapsa onları 1-0 öne geçirmiş olursun.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek

salla elalemi hoca sen takıl kendi kafana göre ya

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    2000 yılında başladığım lisede benzer sorunlar yaşadım.sana şunu söyleyeyim bu durumu asla duzeltemezsin.kısmen değişebilir ancak sorun tamamen çözülmez... Sorun ancak 2 şekilde çözülür: ya okuldaki diğer öğrenciler kafa yapısını değiştirecek yada sen kafa yapını değiştireceksin.sana şunu tavsiye ederim. Sen kendi çizgini değiştirme ama esnet.sivri olmak yerine biraz ılımlı ve sabırlı ol. Herkes senin gibi düşünmez bunu anlaman lazım.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Hoca fen lisesi bktan bir yerdir, mal ve hırslı insan kombinasyonlarından oluşur.

Kızlardan azıcık paraları olanlar ortamı boş bulup her şeyin cılkını çıkarır, diğerleri de dikkat çekecek başka özellikleri olmadığından bu işi ayyyh sınavdan çok kötü bi not alıcaaağoom diye ağlayıp hocalara yalvarıp 90ı çakararak hallederler.

Erkeklerdense azıcık ezik olanlar alttan alttan, yok biraz daha kendini 'adam' olmuş sananlar gayet bariz bir şekilde insanın kuyusunu kazmaya çalışır. Başkalarının üstüne basarak yükselmeye alışmış olur çoğu kendi bi cacık olamadığından.

En azından benim gittiğim fen lisesi ve gözlemlediğim diğer bir çoğu böyleydi. Mantıklı bir şey söyleyince bilmiş olursun, susunca ezik, küfredince kaba, iki yumrukta vahşi.

Az idare et, sonsuza kadar orda değilsin, yakınlarda gidersin üniversiteye. Üç kuruşluk adamlarla uğraşıp onlara benzeme, bir yıl iki yıl uzun görünür insana da değil inan, adamakıllı bir yere gittiğinde sırf aynı sınıfta olduğun için insanlara iyi davranmaya, onları seviyormuş gibi yapmaya gerek duymadığın bir ortamda olacaksın. Mecburi birlikteliklerin olmadığı şahane bir dünya.

Sabır.. Onlara zarar vereceğim diye saçma şeyler yapmadan, sadece sabır. Bitecek elbet..

sigara değil, balık olan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sergen
    Sergen's avatar
    Erkek

Hocam benzeri bi olay benim başıma geldi okulda bi kızla konuşuyodum meğerse eski çıktığıda bizi izliyor bende ayağımı duvara yasladım çocuk geldi dediki kızın yanında öyle yapma yoksa ayağını kırarız(yemedi kırarım demeye) sonra ertesi gün dedim ben bu lafın altında kalacak adam değilim bende onu çektim kenara dedimki bacağımıda kırabilirsiniz kolumuda kafamıda ama eğer öyle bişey yapacaksanız beni öyle bir hale getirinki eve yetişemiyeyim yoksa hiç biriniz bi daha eve yetişemez çocuktan 2 haftadır ses yok kızlada konuşuyorum tabi bu yolu bende tavsiye etmem ama wallahide hacı billahide hacı başka türlü bırakmazdı yakamı...

Hayat Bir Savaşsa Tek Silahın Aklın Ve İnancındır...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telos00
    telos00's avatar
    Erkek

NigraSilva bunu yazdı:

Yapabileceğin en mantıklı şey umursamamak, yüzlerine gül arkalarından trol ol birbirine düşür hepsini. Sonra mısır patlat yerken izle.

buraya bir ekleme daha yapayım her zaman kendin ol kardeşim boş ver sen onları sen boyle oldukca elinde sonunda kazanırsın ........

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaptanMagaraAdami
    KaptanMagaraAdami's avatar
    Erkek

İtinayla Charles Bukowski okumanı öneririm. :) Derdine çare olmaz ama derdini bir de ondan dinlemiş olursun :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SwmeRt
    SwmeRt's avatar
    Erkek
    Sınıfında hiç mi arkadaşın yok kafa dengi olan? Sınıf değiştirmeyi göze aldığına göre çok arkadaşın olmasa gerek. Yani ben bu çıkarımı yaptım. Ayrıca kaşar kız diye tabir ettiğin ağzında sakız olan kız sana ne dedi de tersledin? Biraz gereğinden fazla agresif takılıyormuşsun gibi geldi bana.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

mortyr bunu yazdı:

KaRaKuLe bunu yazdı:

sana herşey mübah aklın piçliğe iyi çalışıyo

bu okulda tek piçlik yapmadım, yine piçlik geldi beni buldu ama bundan sonra piçlik yapcam. Çünkü yapsam da yapmasam da herşey bana yine giriyor ! :D

bence de hacı. olabildiğince daha da kötü davran. o zaman görsünler yeni halin mi kötü eski halin mi.

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
Toplam Hit: 10516 Toplam Mesaj: 62