Profesyonel Öğrencilik Hayatımdaki Düzeltmem Gereken Sorunlar Varmış.
-
benim bi arkadaş vardı, çocuk fen lisesine gitti. kafayı sıyırdı orada. sonra düz liseye geçti. en son adamın tek derdi motor ehliyeti almaktı, postacı olmak istiyormuş.
sen artistlik yapana lafını sok(herkesin ortasında yapma ama), alt dönemim bana aynı şeyi yapsaydı ben de döverdim ama rezil ederek döverdim ki müdüre falan gidip ağlamasın ;) sen dersine bak, iyi bi üniversiteye git.
benim lisem de benzerdi, %80i yatılı bi öğretmen lisesiydi. siyasi görüş farklarından kavga çıkardı. Benim grubum kalabalık değildi ama birlik olunca kimse bişey yapamazdı. mesela bizim arkadası linç edeceklerdi, tam ederlerken yetiştik, korkudan dağıldılar. biz gelene kadar arkadaş birinin burnunu kırmıştı :)
yani iyi bi grubun varsa onlarla iyi geçin, derslerine bak, gerisinin koy götüne rahvan gitsin.
-
bir laf vardır vereni cami avlusunda affetmeyeceksin seninkide o misal onların suyuna git suyuna git derken adamlardan su çıkarttırma :D yhaf mesela onların dedikleri olsun genelde tabi con con olma sadece biraz ayak uydur eee bu sayede hem okul okursun hem ideal çağrı olursun hem kantinde tost yerken masanın altından bir sürü şey okşarsın sadece huylarına suylarına git ... dik kafalık etme sadece dediklerimi yap...
-
olm yardır lisedesin ya.içinden geleni yap.
-
zavallı fen lısesı ve yatılı kendı okulum (fen lisesi mezunuyum ) allah kolalık versın psikolojın bozulacak 2 seneye zor atacaksın xD
-
bunlar normal şeyler arkadaşım lisede neler olmuyoki aq
-
Sen topluma sinirlendiğin için arada bir böyle birey denemeyecek bireylere kızıyorusun. ama bu agresifliğingenelde sürekli galiba. Yolda yürüken, otobüsteyken, televizyon izlerken alakasız şeylere sinirlenip herkese agresif davranıyor olmalısın. bu bende de vardı. Bunun sebebi aşırı zeki olduğunu düşünmen ve bu sebeple kibir yapman. Yanlış anlama doğru düzgün çocuksundur zaten bazı şeylere katlanamamandan belli. Bende de bu vardı hatta ben en önemli sorunumun bu olduunu düşünüyordum. İlerde bir gün başarılı ve zengin olduğunda bu agresiflik kalkacaktır. Bu dünyada ve toplumda bireylerden hak ettiğin değeri göremiyorsun buna sinirleniyorsun.
-
ToR5 bunu yazdı:
-----------------------------
Sen topluma sinirlendiğin için arada bir böyle birey denemeyecek bireylere kızıyorusun. ama bu agresifliğingenelde sürekli galiba. Yolda yürüken, otobüsteyken, televizyon izlerken alakasız şeylere sinirlenip herkese agresif davranıyor olmalısın. bu bende de vardı. Bunun sebebi aşırı zeki olduğunu düşünmen ve bu sebeple kibir yapman. Yanlış anlama doğru düzgün çocuksundur zaten bazı şeylere katlanamamandan belli. Bende de bu vardı hatta ben en önemli sorunumun bu olduunu düşünüyordum. İlerde bir gün başarılı ve zengin olduğunda bu agresiflik kalkacaktır. Bu dünyada ve toplumda bireylerden hak ettiğin değeri göremiyorsun buna sinirleniyorsun.
-----------------------------
valla sana diyecek söz yok galiba üstad. -
Arkadaş eğer haklıysan sorun yok. Hatta Yunus Emre nin bir sözü vardır.
Sen doğru ol Varsın sanan eğri sansın... diye ....
-
herkesin kendi gibi olmasini bekleyen kendinden baskasyla anlasamazmis
-
Ya şimdi demokrasi , insan hakları diye ortada dolaşan 105 yaşında ki saçını kızıla boyamış bir felsefeciye , lan hoca hak hukuk bu memleketin özdeğerlerini hiçe saydığı noktada bizler harekete geçeriz demiyeceksem ben o okulu niye okuyorum.
Kafana göre takıl.