Propaganda Otobüsüne Fuhuş Baskını
-
otobüsün şoförü azgınlıktan troları alıyor içeri.. töbe yarabbi yaa.. hiçbir şekilde bi partiye mal edilmemesi gerekir..!
-
yav aynı şey akp'ye olsa "tayyip otobüste fuhuş yapıor" diye atlardı bizimkiler neler neler söylerlerdi(onlar kendilerini bilir:P) şimdi nerdeler hiç sesleri çıkmıyor...
-
mit bunu yazdı:
-----------------------------
aslında iy fikir bayagı oy toplarlar vur geç oylar chp ye :)
yarıldım amk :D -
oncedende boyle fuhus otobuslerı wardı ama dewamlı baskın yedıklerı ıcın rahat rahat dolasamıyolarda zaman cok guzel kendı otobuslerını secım otobusu susu vererek daha rahat kolaylıkla bu ısı yapıyolar sanırım yanı partının otobusu degıldır bence o
-
Aslına CHP burda bi mesaj vermek istemiş.. iktidara gelince milletin ebesini zükecez iktidara gelene kadar otobüste idare ediyoz :DD
-
baykal amcanın seçim vaadi mi acaba herkese bende bi tro karı kız vermeye parası mı yetmiyo acaba her yıl iş bankasından aldığı milyon dolarları
atanın vasiyetini kendine göre uyarlayıp o tro lara dilimizimi yoksa tarihimizi mi anlatıyolardı acaba...
-
iptal007 bunu yazdı:
yav aynı şey akp'ye olsa "tayyip otobüste fuhuş yapıor" diye atlardı bizimkiler neler neler söylerlerdi(onlar kendilerini bilir:P) şimdi nerdeler hiç sesleri çıkmıyor...
doğaldır..Çünkü akp insanların dinlerini sömürerek bi yerlere geldi..Eğer böyle bişeyleri yakalanısa bırakta olsun o kadar.. -
exploit bunu yazdı:
iptal007 bunu yazdı:
doğaldır..Çünkü akp insanların dinlerini sömürerek bi yerlere geldi..Eğer böyle bişeyleri yakalanısa bırakta olsun o kadar..
-----------------------------chp'de laikliği sömürerek bi yerlere geldi bu kadar basit... aynı şey akpye olsa "dindar gibi görününe akpliler böyle" diye öttütürdünüz ortalığı.... ve görüldüğü gibi halka hizmet eden,halkımızın partisi chp şimdide seçim otobülerine travesti almaya başladı =) laikliği sömürüp böyle yaptılar derdim ama atatürkün ilkesine saygısızlık olur siz her ne kadar "akp dini sömürüyor" adı altında insanların dini inançlarına saldırsanızda... (compu hoca susacaktım ama...)
-
biliyormusunuz hiç şaşırmadım amk...
şişli camisinde geçen cuma namazında ışıklarda kırmızı yanınca chp nin seçim otobüsü reklam müziginin sesini kısmak ihtiyacı bile duymadı, müzik bangır bangır çalarken yeşili yanmasını bekledi bekledi, cumaları camide yeterli alan olmadıgı için dışarıda namaz kılanlar vardı...
namaza durmuş insanlara ibadet ederken saygı göstermeyen bi zihniyet bizden bizi yönetmek için oy istiyor
onun için o gaylerle birlikte seçim otobüsünde basılan chplilere hiç şaşırmadım, fikirleri neyse zikirleride odur bu şahsiyetsizlerin. kaldıki siyaset yapmaktanda aciz ve beceriksizler bu millete faydalarının dokunacagını hiç sanmıyorum, ATATÜRKÜMÜZÜN partisini ne hale getirdiler yuf olsun anlara be
-
Bi chp linin yaptıklarını bütün partiye mal edemezsin sadece parti için değil her şey için geçerli (ırk vs.) bence bu chp süsü verlmiş bir akp otobüsüydü:p
Arkadaşlar siyasi parti otobüsü olmayadabilir ayrıca öyle olsa bile yinede oy verecek adaın bu olayı göz önünde bulundurması acayip yanlış olur bence neyse dvm.Yha bu arada derin konulara topic açabilmem için ne yapmam lasım amq?