Propaganda Otobüsüne Fuhuş Baskını
-
2-3 gün önce bursada sabaha karşı bi seçim otobüsüne bursa polisi baskın yapmıştı ve aynı manzara^^ abaza milletiz normaldir =)
-
Artık seçim otobüslerinin yanlarından geçerken göz ucuyla bakmaya başladım varsa böyle fırsatları değerlendirmek lazım ...
akp chp mhp ip vs. hiç farketmez...
-
ben akpartiliyim .yorumların hepsini okudum.Hiç bir zaman ucuz siyasetçiliği sevmem.arkadaşımızın biride diyorki akparti otobüsünde olsaydı kıyamet kopardı.doğrudur. Ama bence bu iş bir parti namına fatura etmek son derece yanlış olur. işte AK partinin gerçek siyasi anlayışı budur.bunu malzeme yapan biride olursa son derece kızarım.! Muhalefette olsa siyaset mekanizmasına bu tüp basit olaylar aleyhte kullanılmamalıdır. Şoför azmıştır yapmıştır.belki gerçekten chp li biride olabilir.ama kalkıpta bu adamlar böyle demek siyasi kalleşlikten başka bişey olmaz.!! Hatta bunu ifşa eden basın organlarını bile seçim arefisinde kınıyorum. Aynı şeyi Akpartinin seçim otobüsünde yapılsa chp liler kıyameti koparır bunu her mitingte anlatırlar gibi bir ifade tarzıda olmamış bir şey için su i zan olur bence.lütfen bu konudan dolayı chp li siyasilere anti probaganda yapmayalım. lütfen ayıptır. o şoförde gereken cezayı eminim almıştır.
-
s.ke s.ke oy vereceksiniz demeyemi getiyorlar ne :D
-
:):):):):) benden önce mesaj atan arkadaş öldürdü beni bunlar arkadaşın dediği gibi anlamışlar o argo lafı anca öyle anlarlar zaten.
-
hataydaki ve karamandakı millet vekillerinin yaptıklarını chp butun partiye mal ediyordu hatta olmayan seyleri bile chp akp ye mal ediyor şimdi size bakalın yaptıgı çirkin kendine yakısır siyasetin bir örnegi
baykal : tayyip kimi aday yapacaksın sole
erdogan : elalemi bırak kendı onune bak
baykal: sen elami bırak kimi cumhurbaskalnlıgına aday yapıcaksın
BAYKAL UTANMANDAMI YOK BEA HEM ELALIMI BIRAK DIYORSUN HEM ELALEMIN ISINE ORANI BURANI SOKUYORSUN YAZIKLAR OLSUN UZULUORUM HALINIZE NEDEN UZULUYORUM BİLİYORMUSUN ATATURKUN PARTİSİNİN BU HALLERE DUSMESINDEN DOLAYI UZULUYORUM
-
ibrahim_c bunu yazdı:
-----------------------------hataydaki ve karamandakı millet vekillerinin yaptıklarını chp butun partiye mal ediyordu hatta olmayan seyleri bile chp akp ye mal ediyor şimdi size bakalın yaptıgı çirkin kendine yakısır siyasetin bir örnegi
BAYKAL UTANMANDAMI YOK BEA HEM ELALIMI BIRAK DIYORSUN HEM ELALEMIN ISINE ORANI BURANI SOKUYORSUN YAZIKLAR OLSUN UZULUORUM HALINIZE NEDEN UZULUYORUM BİLİYORMUSUN ATATURKUN PARTİSİNİN BU HALLERE DUSMESINDEN DOLAYI UZULUYORUM
-----------------------------
Bahsettiğim konuşma metninde ben absuruk birşey görmedim.. Kaldıki böyle bir konuşma şeklide hiç bir zaman olmadı.. Deli uydurmasından başka bişi değil..Baykal elalem dedi die ise bu tepkin tayyipin dediklerini hatırlamak istemiyorsun sanırım..
Ya cidden yaşın kaç merak ettim? Bide yazarken yazdıklarından birşey anlıyormusun cidden merak ettim? Amacım seni aşağılamak filan da değil..
-
Rawkmetal bunu yazdı:
s.ke s.ke oy vereceksiniz demeyemi getiyorlar ne :D
muhahaha yıkıldım a.q baykal amca farklı mesajlar veriyo olabilir. :D -
rawkmetal ve ordinarius ın cevaplarına katılıyorum:D mesaj verıyor bize millet
-
ibrahim_c bunu yazdı:
-----------------------------hataydaki ve karamandakı millet vekillerinin yaptıklarını chp butun partiye mal ediyordu hatta olmayan seyleri bile chp akp ye mal ediyor şimdi size bakalın yaptıgı çirkin kendine yakısır siyasetin bir örnegi
neeeen ibraam ::Dbu konusmada utanılacak bir sey yok ,anormal bir sey yok canım kardeşim saçmalama olurmu..