folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Propaganda Otobüsüne Fuhuş Baskını

Propaganda Otobüsüne Fuhuş Baskını

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    2-3 gün önce bursada sabaha karşı bi seçim otobüsüne bursa polisi baskın yapmıştı ve aynı manzara^^ abaza milletiz normaldir =)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek

Artık seçim otobüslerinin yanlarından geçerken göz ucuyla bakmaya başladım varsa böyle fırsatları değerlendirmek lazım ...

akp chp mhp ip vs. hiç farketmez...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    untouchables
    untouchables's avatar
    Erkek
     ben akpartiliyim .yorumların hepsini okudum.Hiç bir zaman ucuz siyasetçiliği sevmem.arkadaşımızın biride diyorki akparti otobüsünde olsaydı kıyamet kopardı.doğrudur. Ama bence bu iş bir parti namına fatura etmek son derece yanlış olur. işte AK partinin gerçek siyasi anlayışı budur.bunu malzeme yapan biride olursa son derece kızarım.!  Muhalefette olsa siyaset mekanizmasına bu tüp basit olaylar aleyhte kullanılmamalıdır. Şoför azmıştır yapmıştır.belki gerçekten chp li biride olabilir.ama kalkıpta bu adamlar böyle demek siyasi kalleşlikten başka bişey olmaz.!! Hatta bunu ifşa eden basın organlarını bile seçim arefisinde kınıyorum. Aynı şeyi Akpartinin seçim otobüsünde yapılsa chp liler kıyameti koparır bunu her mitingte anlatırlar gibi bir ifade tarzıda olmamış bir şey için su i zan olur bence.lütfen bu konudan dolayı chp li siyasilere anti probaganda yapmayalım. lütfen ayıptır. o şoförde gereken cezayı eminim almıştır.

You set up her pickle which you loved
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rawkmetal
    Rawkmetal's avatar
    Erkek
    s.ke s.ke oy vereceksiniz demeyemi getiyorlar ne :D

dünya yan geldi. dalganıza bakın...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dinazor
    dinazor's avatar
    Erkek

:):):):):) benden önce mesaj atan arkadaş öldürdü beni bunlar arkadaşın dediği gibi anlamışlar o argo lafı anca öyle anlarlar zaten.

294k1 herşeyi çözmez 1k1115 herzaman...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibrahim_c
    ibrahim_c's avatar
    Erkek

hataydaki ve karamandakı millet vekillerinin yaptıklarını chp butun partiye mal ediyordu hatta olmayan seyleri bile chp akp ye mal ediyor şimdi size bakalın yaptıgı çirkin kendine yakısır siyasetin bir örnegi

baykal : tayyip kimi aday yapacaksın sole

erdogan : elalemi bırak kendı onune bak

baykal: sen elami bırak kimi cumhurbaskalnlıgına aday yapıcaksın

BAYKAL UTANMANDAMI YOK BEA HEM ELALIMI BIRAK DIYORSUN HEM ELALEMIN ISINE ORANI BURANI SOKUYORSUN YAZIKLAR OLSUN UZULUORUM HALINIZE NEDEN UZULUYORUM BİLİYORMUSUN ATATURKUN PARTİSİNİN BU HALLERE DUSMESINDEN DOLAYI UZULUYORUM

Yukarıda yazan medeni durum seceneklerinde neden DUL yok !!! ben belkı dulum
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ibrahim_c bunu yazdı:
    -----------------------------

hataydaki ve karamandakı millet vekillerinin yaptıklarını chp butun partiye mal ediyordu hatta olmayan seyleri bile chp akp ye mal ediyor şimdi size bakalın yaptıgı çirkin kendine yakısır siyasetin bir örnegi

BAYKAL UTANMANDAMI YOK BEA HEM ELALIMI BIRAK DIYORSUN HEM ELALEMIN ISINE ORANI BURANI SOKUYORSUN YAZIKLAR OLSUN UZULUORUM HALINIZE NEDEN UZULUYORUM BİLİYORMUSUN ATATURKUN PARTİSİNİN BU HALLERE DUSMESINDEN DOLAYI UZULUYORUM

Bahsettiğim konuşma metninde ben absuruk birşey görmedim.. Kaldıki böyle bir konuşma şeklide hiç bir zaman olmadı.. Deli uydurmasından başka bişi değil.. 

Baykal elalem dedi die ise bu tepkin tayyipin dediklerini hatırlamak istemiyorsun sanırım..

Ya cidden yaşın kaç merak ettim? Bide yazarken yazdıklarından birşey anlıyormusun cidden merak ettim? Amacım seni aşağılamak filan da değil..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oRJiNaL
    oRJiNaL's avatar
    Erkek
    Rawkmetal bunu yazdı:
    s.ke s.ke oy vereceksiniz demeyemi getiyorlar ne :D
    muhahaha yıkıldım a.q baykal amca farklı mesajlar veriyo olabilir. :D

Ne geçmiş vardır ne gelecek sonsuz bir "şimdi" vardır hiç bitmeyecek.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kinyas
    kinyas's avatar
    Erkek
    rawkmetal ve ordinarius ın cevaplarına katılıyorum:D  mesaj verıyor bize millet
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    msdead
    msdead's avatar
    Dişi
    ibrahim_c bunu yazdı:

neeeen ibraam ::D

bu konusmada utanılacak bir sey yok ,anormal bir sey yok canım kardeşim saçmalama olurmu..

Toplam Hit: 6926 Toplam Mesaj: 54