Propaganda Otobüsüne Fuhuş Baskını
-
konumuz chp nin soför u :D ona bul bişiler :)
-
siyasetin. a.k anladınız siz onu....
-
mit bunu yazdı:
-----------------------------
aslında iy fikir bayagı oy toplarlar vur geç oylar chp ye :)
-----------------------------koptum bea oyum chp ye :)
-
ordinarius bunu yazdı:
Aslına CHP burda bi mesaj vermek istemiş.. iktidara gelince milletin ebesini zükecez iktidara gelene kadar otobüste idare ediyoz :DD
-----------------------------iyiki tıklamışım bu konuyu nerden buluyonuz bu espirileri kardeşum.
-
FaTHeR bunu yazdı:
-----------------------------ordinarius bunu yazdı:
Aslına CHP burda bi mesaj vermek istemiş.. iktidara gelince milletin ebesini zükecez iktidara gelene kadar otobüste idare ediyoz :DD
-----------------------------iyiki tıklamışım bu konuyu nerden buluyonuz bu espirileri kardeşum.
-----------------------------Gülmek istiyorsan penguen (tayyipler alemi) gırgır al.. Tayyiple ilgili güleceğin bol bol karikatür var..
İbrahim sen uydurma bişi yazdın ama ben gerçek bişi yazıom..
Tayyip bugun mitingte İhracatt 78 yılda 35milyar dolardı biz 4,5 yılda 55 milyar dolar yaptık.. Şimdi toplamda 95 milyar dolar oldu dedi..
1.cisi 6 sıfır atan kendisi ama hala aklından atamamış.. Milyon dolardayız artık..
2.cisi 35+55=90 Tayyip 5milyon dolarda midesine indirklerini gizliden katıyor sanırım :) -
persian bunu yazdı:
FaTHeR bunu yazdı:
-----------------------------ordinarius bunu yazdı:
-----------------------------Gülmek istiyorsan penguen (tayyipler alemi) gırgır al.. Tayyiple ilgili güleceğin bol bol karikatür var..
Tayyip bugun mitingte İhracatt 78 yılda 35milyar dolardı biz 4,5 yılda 55 milyar dolar yaptık.. Şimdi toplamda 95 milyar dolar oldu dedi..
1.cisi 6 sıfır atan kendisi ama hala aklından atamamış.. Milyon dolardayız artık..
2.cisi 35+55=90 Tayyip 5milyon dolarda midesine indirklerini gizliden katıyor sanırım :)
-----------------------------yine gittik siyasete bak kardeşim ytl den sıfır atıldı bak şimdi
tl olarak 1 dolar 1.500.000 milyon
ytl olarak 1 dolar 1.50 şimdi degişen senin paran onların degil bide ihracat 25 milyar dolardan 90 küsür oldu
benim bildigim yanlışsam düzelt iyi oku bence her nereden okuduysan
-
1.cisi 6 sıfır atan kendisi ama hala aklından atamamış.. Milyon dolardayız artık.
zuhahaa persian helal olsun sana dostum.
bi daha düşün....
-
FaTHeR bunu yazdı:
2.cisi 35+55=90 Tayyip 5milyon dolarda midesine indirklerini gizliden katıyor sanırım :)-----------------------------
yine gittik siyasete bak kardeşim ytl den sıfır atıldı bak şimdi
tl olarak 1 dolar 1.500.000 milyon
ytl olarak 1 dolar 1.50 şimdi degişen senin paran onların degil bide ihracat 25 milyar dolardan 90 küsür oldu
benim bildigim yanlışsam düzelt iyi oku bence her nereden okuduysan
-----------------------------Bak yazıma iyi bak mitingte diorum demek ki okumamışım dinlemişim yada izlemişim..
Yazdıklarının saçmalığına şöle örnek vereyim.. Almanya euroya geçti 1 dolarda euro hala mark mı oluo? :)
Kaldıki banane gavurlarda 1dolayın ne olduğu.. Ben türk parasından bahsettim.. Sen neyden bahsedion anlamadım..
İhracat iyi güzel 90oldu dionda tayyip o toplamaya 95 çıkarıo bu nasıl iş :)
Kaldıki o ihracat göz boyama şunu demiyor tayyip bey ama 80yılda özelleştirmeden elde edilen geliri,tayyip 4yılda 4le çarptı.. 80yıla bak 4 yıla bak.. Vatan nasıl satılır çatır çatır adam bunu gösterio helal olsun..
-
persian bunu yazdı:
2.cisi 35+55=90 Tayyip 5milyon dolarda midesine indirklerini gizliden katıyor sanırım :)
persian kardeş galiba kafa iyi senin.TL den sıfır attı.USD den değil.milyar usd yine milyar USD .MUHALEFET YAPMAK İÇİN KOMİK DURUMA DÜŞMEYİN.)) onlar yıl için konuşulur .toplam rakamlar ayrı ayrıdır. artı 5 milyar usd son gelen ay rakamıdır. bilmeden muhalafet yapmayın. -
CHP'yi hiç sevmem de CHP'ye mal edemezsin...