Pubg 50 TL / Tüm Steam Oyunları %25 İndirimli.PUBG Deneme Hesabı Verilir.
-
Hediye edilebilen tüm steam oyunlarını %25 indirimle satıyorum. Aşağıda steam profil linkim ve dh'de satış yaptığım referanslar mevcut, kontrol edebilirsiniz.
Steam Profilim: https://steamcommunity.com/id/CSGOKEYUP
Donanım Haber
Referanslarım: https://forum.donanimhaber.com/memberReferences.asp?memID=1604946
Ödeme Aldığım Bankalar.
QNB Finansbank ENPARA
GARANTİ BANKASI
ING BANK
İŞ BANKASI
KUVEYT TÜRK
TEB
YAPI KREDİ
ZİRAAT BANKASISoru:PC bu oyunu kaldırır mı oyunu deneme gibi bir şansım var mı?
Cevab:Evet.Size vereceğim içinde pubg yüklü hesabı alıp deneme şansınız olacak.Hem paranız boşa gitmemiş olur.
Soru: Steam da indirim olması bir şey farkettirir mi ?Cevab: Oyunun steam'de gördüğünüz fiyatı ne ise onun üzerinden indirim alırsınız. Steam'de 100 liralık bir oyun 75'e düştü ise ben de indirimi 75 üzerinden yaparım. iki indirim almış gibi olursunuz.
@kotominekirei ile iletişime geçebilirsiniz.Bana ulaşamadığınız durumlarda ona da ulaşabilrsiniz.
d3v1ljan tarafından 06/Tem/18 02:38 tarihinde düzenlenmiştir
Sorunsuz Satış Yaptığım Muritler.Sürekli Güncel.
ByFth
Roe
AbdullahAzad
angels_demos
brK
BoLeRo
deja-vu
do_som
DeTr
GuArDiAn55
Metalurjist
moustache
atakartal
Ar0fer
Biocyte
pc_kiyatrist
Mr_Dark
sksokullu
isot99
iLLuMiNaTi
krypt
67Impala
Tengri
CaniSokucu -
bilmiyorum sanal satışlar için geçerli mi ama tbtde dışardan daha ucuza satman gerekir diye biliyorum
-
RotKerim bunu yazdı
bilmiyorum sanal satışlar için geçerli mi ama tbtde dışardan daha ucuza satman gerekir diye biliyorum
Hocam dışarda %15-20 arası satılıyor zaten.Sanırım Pubg için dediniz.
-
TBT üyelerine indirim konusu açarsanız mallarda %25, yazılım, hosting vs gibi elle tutulmayan hizmetlerde %40 ‘ın altındaki indirim konularını silebiliriz. Verdiğiniz indirimsiz fiyat ürünün gerçek fiyatını yansıtmıyorsa yine silebiliriz.
bu uyarıya istinaden yapmıştım o yorumu ama ben yanlış anlamışım sanırım
-
RotKerim bunu yazdı
TBT üyelerine indirim konusu açarsanız mallarda %25, yazılım, hosting vs gibi elle tutulmayan hizmetlerde %40 ‘ın altındaki indirim konularını silebiliriz. Verdiğiniz indirimsiz fiyat ürünün gerçek fiyatını yansıtmıyorsa yine silebiliriz.
bu uyarıya istinaden yapmıştım o yorumu ama ben yanlış anlamışım sanırım
Anladım hocam uyarı için teşekkürler.Pubg için piyasa fiyatına göre tbt üyeleri için %25 indirimle güncellenmiştir diğer oyunlar için %20 indirim ile satış yapılacaktır.
-
parayı nasıl gönderiyoruz? geçen pubg almaya niyetlendim almadım. oyundaki itemleri satarak kendi parasını çıkarıyor diye gaza getirdi beni oda arkadaşım. :D Senden almak ile Steamden satın almak arasındaki fark ne? Herhangi bir kısıtlama falan var mı?
GuArDiAn55 tarafından 02/Nis/18 04:03 tarihinde düzenlenmiştir -
GuArDiAn55 bunu yazdı
parayı nasıl gönderiyoruz? geçen pubg almaya niyetlendim almadım. oyundaki itemleri satarak kendi parasını çıkarıyor diye gaza getirdi beni oda arkadaşım. :D Senden almak ile Steamden satın almak arasındaki fark ne? Herhangi bir kısıtlama falan var mı?
Size vereceğim iban numarasına gönderebilirsiniz.Benden almak ile steam arasında hiçbir fark yoktur.Hiç bir kısıtlama yoktur.
-
bir adet pubg aldım. sorunsuz bir şekilde havaleyi yaptıktan saniyeler sonra oyunu gönderdi. alacak arkadaşlar tereddüt etmeden alabilirsiniz. hayırlı satışlar.
-
baltalamak igib olmasında hediye etmek isteyen olursa diye mesajım bulunsun :)
-
Güncel..
-
sorması ayıp, nasıl?