Oyunlar
Pubg 50 TL / Tüm Steam Oyunları %25 İndirimli.PUBG Deneme Hesabı Verilir.
Pubg 50 TL / Tüm Steam Oyunları %25 İndirimli.PUBG Deneme Hesabı Verilir.
-
d3v1ljan bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdıd3v1ljan bunu yazdıBartimaeus bunu yazdı
Şu Bilgisayar özellikleri ile düzgün şekilde PUBG oynanır mı?
AMD Radeon R5 M330 2 GB
8 GB Ram
Intel Core i5 6200U işlemci
5400 RPM 1 TB HDD
oynanır hocam.
i5 8gb ram amd 7670m
bununla oynanır mı ? cs go da 50 79 fps arası alıyrum.
oyunu almama sebebim pubg kaldrımaz diyeydi.yoksa 35 tl ye yazık olmasın :D
rapidhacker550
Bartimaeus
Test amaçlı hesap verebilirim hocam.nasıl oluyor hocam o ? gece 2 gibi indireceğim yani hemen inmez benim nette ona göre
-
rapidhacker550 bunu yazdıd3v1ljan bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdıd3v1ljan bunu yazdıBartimaeus bunu yazdı
Şu Bilgisayar özellikleri ile düzgün şekilde PUBG oynanır mı?
AMD Radeon R5 M330 2 GB
8 GB Ram
Intel Core i5 6200U işlemci
5400 RPM 1 TB HDD
oynanır hocam.
i5 8gb ram amd 7670m
bununla oynanır mı ? cs go da 50 79 fps arası alıyrum.
oyunu almama sebebim pubg kaldrımaz diyeydi.yoksa 35 tl ye yazık olmasın :D
rapidhacker550
Bartimaeus
Test amaçlı hesap verebilirim hocam.nasıl oluyor hocam o ? gece 2 gibi indireceğim yani hemen inmez benim nette ona göre
Hocam pubg olan steam hesabı bilgileri veririm 1 gün boyunca test edersiniz.Almaya karar verirseniz sizin hesaba gift yaparak satın alırsınız.
-
almayı düşünenler ben bu sistemle performans ve grafik problemleri nedeniyle satın aldığım halde oynamıyorum.
oyunun sisteminiz ile alakasız optimizasyon sorunları var yani battlefield oynuyorsunuz cam gibi grafik akıcı oyun fakat pubg de kötü grafiklerle bile donma kasma vs. yapabiliyor.
oyüzden deneme imkanı olan arkadaşın da dediği gibi deneyip alsın sonra pişman olmasın.
-
PanxeR bunu yazdı
almayı düşünenler ben bu sistemle performans ve grafik problemleri nedeniyle satın aldığım halde oynamıyorum.
oyunun sisteminiz ile alakasız optimizasyon sorunları var yani battlefield oynuyorsunuz cam gibi grafik akıcı oyun fakat pubg de kötü grafiklerle bile donma kasma vs. yapabiliyor.
oyüzden deneme imkanı olan arkadaşın da dediği gibi deneyip alsın sonra pişman olmasın.
ben deneyeceğim.
i5-3210m amd 7670m 8 gb ram
-
EU 4 alındı arkadaştan. Gayet hızlı. Teşekkür ederim.
-
100 TL Steam bakiyesi satın aldım, arkadaş hızlıca halletti. Çok teşekkürler hocam.
-
Güncel.Pubg deneme hesabı bekleyen arkadaşlar kusura bakmayın, şuan denemekte olan arkadaşın hızı düşük olduğu için biraz uzun sürecek ilk fırsatta size geri dönüş sağlanacak.
d3v1ljan tarafından 22/Haz/18 17:47 tarihinde düzenlenmiştir
prokto
AlbayHardal
KaptaN -
-
1 adet gta 5 alınmıştır
-
d3v1ljan bunu yazdı
Güncel.Pubg deneme hesabı bekleyen arkadaşlar kusura bakmayın, şuan denemekte olan arkadaşın hızı düşük olduğu için biraz uzun sürecek ilk fırsatta size geri dönüş sağlanacak.
prokto
AlbayHardal
KaptaNben indirdim denedim arkadaşlar benimki kaldırmadı.açtı ama detaylar belli değil çatışmaya gireyim dedim dondu mondu.19 saatte indrdim.kalan 2 gb si telefondan 4.5g ile indi :D
teşekkür ediyorum arkadaşımıza