Pubg 50 TL / Tüm Steam Oyunları %25 İndirimli.PUBG Deneme Hesabı Verilir.
-
skyvalet bunu yazdı
Uzun zamandir oynamiyorum. Para kazanma isi baslarda iyidi yaklasik 300 tl geri aldim. Item dusse 5 10 bin bile alabilirdim :/
-
-
-
Arkadaştan oyunu sorunsuz olarak anında aldım. Teşekkürler.
-
DestinatioN bunu yazdıskyvalet bunu yazdı
Uzun zamandir oynamiyorum. Para kazanma isi baslarda iyidi yaklasik 300 tl geri aldim. Item dusse 5 10 bin bile alabilirdim :/
parasını nasıl çıkartmıyor yahu? 23 saat oyun sürem var daha önce hiç oynamamıştım ilk defa satın alınca girdim ilk 5 saat oyunda kill alamadım. şimdi orta seviyede bir oyuncuyum. 3 oyundan 2 sinde ilk 10 a giriyorum. (genelde pusarak oynuyorum :D) 23 saatte 6 kasa aldım ikisini açtım en ucuz item çıktı. 4 kasa var elimde şu an toplam değeri 19 tl civarı yapıyor.(açtığım kasaların biri 2.8 tl diğeri 4.5 tl şu an. açmasam 26.3 tl olacaktı.) 50 saatte 2 kasa düşürmek biraz anormal değil mi hocam? bi oyundan ortalama 150-200 bp düşürmeniz lazım orta oynuyorsanız. bir kill alın ilk 10 a girin garanti 250 bp geliyor zaten. ilk kasa fiyatı 700 bp ikinci kasa 1400 bp sürekli ikiye katlanıyor her pazartesi sıfırlanıyor bilirsiniz zaten. ben 700 bp yi 1.30 saatte yapıyorum genelde. Oyun resmen para makinası. @DestinatioN kasaların eski fiyatlarına baktıkça içim gidiyor zaten triumph crate bi ara 26 tl ye kadar çıkmış.
-
4 Adet daha pubg hesabı alındı sağolsun arkadaş eft geçmesini bile beklemedi :)
tekrardan teşekkürler hocam
-
bnm pc kaldirir mi bu bok yiyeni nasil anlarim mobilde oynuyorum fena bir bok amk seyi
-
brK bunu yazdı
4 Adet daha pubg hesabı alındı sağolsun arkadaş eft geçmesini bile beklemedi :)
tekrardan teşekkürler hocam
Rica ederim hocam.Keyifli oyunlar dilerim.
-
HeyQirs bunu yazdı
bnm pc kaldirir mi bu bok yiyeni nasil anlarim mobilde oynuyorum fena bir bok amk seyi
Bu siteden öğrenebilirsiniz hocam.
https://www.systemrequirementslab.com/cyri -
ekran karti ssiciyor ya amina koydugumun pcsi mobili pcde bile oynamiyor amk :D