QNET - Questnet [ Katılmadan Önce Okuyun ]
-
Benim arkadaş 18 kişiyi bu işe soktu. Şimdi salakmışım boşa gitti paralar diyor. Bir de birsürü beddua aldı.
Ama ne sunum yapıyorlar ya. Tamam lan tüm hesaplarımı boşaltıyorum bu işe giriyorum dedirtiyorlar ya.
Hatta bir tanesi bu kolyeyi almış abi daha o kargo paketini açmamış dolapların üzerini temizlerken buldum çöpe atacaktım içini açtım baktım ki bunların meşhur şu camdan tasma. Elemanı buldum ne dalga geçtim ya.
Abim ayıktırdı beni de yoksa bende giriyordum. Bu işe girme sana para lazımsa ben göndereyim dedi ne diyeyim ben de tabi ki de kabul ettim.
-
once sikilip sonra da acisini cikarmak icin baskalarini siktigimiz sistem degil mi bu?
-
interfector bunu yazdı
Amk görende sanırki hepiniz düzgün yollarla para kazanıyosunuz :D Kimi sikiyonuz abicim. Önce bi aynaya bakın sonra gelin burda yazın. Hepimiz zaten düzgün insanlarız mısına goyim. Birilerini oğlu/kızı hakkıyla kazandığı paralarla gemi alır. Holding kurar. Milyar doların dödüğü ihalelere fesat karıştırılır. Kimsenin sesi çıkmaz. Siktirin gidin ya.
helalinin haramının amına koyim, biz sana diyoruz ki devletinin milletinin parasıyla adam maldivlerde sex on the beach yapıyo, kazanmıyorsun demiyoruz. Sende kazanıyorsun, ama sende o orospu çocuklarının kademesinde yükseliyorsun.
-
hehe zamanında benim çevremden birkaç kişiyide kazıklamışlardı, çevremizde olunca bunlar bizede anlatmaya çalışmışlardı.
kaç sene geçti hala zengin olamadılar :) :P
-
sistemim temel felsefesi "dost kazığı" yada diğer bir arkadaşın dediği gibi "önce sikilip, sonra öcümüzü almak için milleti siktiğimiz sistem". Ortada bir dolandırıclıyor yok. Adamların dediğini yapabilirsen kazanırsın. Bence oturup adamların sunumlarını mantıklarını vs. ders diye çalışıp iş hayatında kullanmalıyız.
-
bulaşmayın, bulaştırmayın, bana da zamanında çok ısrar ettiler.
-
vaktinde bana da anlatmıslardı yağlaya ballaya amk şöyle güzel böyle iyi
ama girerken 1000 küsür lira vereceksin :)
bunu duyunca temiz bir hasikktir çektim çünkü önce sikilip sonra sikeceğiin bir sistem oldugu çok barizdi :) ben milletin ahını almam 3-5 kurus icin alanlara da afiyet olsun.
@patates laf ebeligi yapacagına anlat su sistemi de öğrenelim belki birinin aklına yatar da üye yaparsın.
-
ultrAsker bunu yazdı
vaktinde bana da anlatmıslardı yağlaya ballaya amk şöyle güzel böyle iyi
ama girerken 1000 küsür lira vereceksin :)
bunu duyunca temiz bir hasikktir çektim çünkü önce sikilip sonra sikeceğiin bir sistem oldugu çok barizdi :) ben milletin ahını almam 3-5 kurus icin alanlara da afiyet olsun.
@patates laf ebeligi yapacagına anlat su sistemi de öğrenelim belki birinin aklına yatar da üye yaparsın.
ben bundan 3 yıl kadar önce yaptım işi. Çok da güzl para kazanıyorduk.Sonradan kardeşimi kaybettiğim için işe ara verdim.İşe geri döndüğümde takım dağılmıştı çoğu mezun oldu . Filan aynı şevki bulamadım bende.Yani bu işi şu an ben yapıyor değilim.Fakat buna rağmen birşeyler söylüyorsam vardır bir bildiğim. Siz işin içinde olmadan atıp tutuyonuz. Yok 1000 küsür para verecekmiş sikilicekmişte sikicekmiş sonra.Şu an ne iş yapıyorsun söyle bana sana sikişin resmini çizeiym bende ne iş yapıyorsan yap.Bulunduğun sistem zaten bunun üstüne kurulu.Sana diyebilirmki bu sistem daha adil :) Ok . Nazik beynin el veriyorsa söyle bakalım paranı nasıl kazanıyorsun?
-
benim mesajım neden silinmiş mod arkadaş, şikayet mi edildi yoksa kendin mi uygun görmedin 23 yaşında adamım ağzımdan çıkanları biliyorum ergen muhabbeti yapmıyoruz burda adama cevap verdik bunun adı dolandırıcılık dedik yoksa değilmi bu adam kültürlüde biz mi kara cahiliz
-
Bunların meşhur lafı
'' Çok da güzel para kazanıyor'uz,duk''
milleti böyle kandırıyolar 1 milyarım olsa gelir
sanamı domalırım beynini siktiğim.
Benim götüme girdi
verdiğim parayı çıkarıyım bırakıcam demiyolarda
çok kazanıyoz gel sende kazancan dıyolar