folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder QNET - Questnet [ Katılmadan Önce Okuyun ]

QNET - Questnet [ Katılmadan Önce Okuyun ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzengil
    uzengil's avatar
    Erkek
    zone bunu yazdı
    uzengil bunu yazdı
    zone bunu yazdı

megaholding gibi dolandırıcı firma daha var..  bana da onu çevremden en az 10 kişi anlattı..  en gıcık olduğum sistem odur..

onlara göre kazanç = kandırdığın salak arkadaşının parası

hatta kandırdığın arkadaşın parasının %40 mı ne sana kalıyor gerisini üstüne veriyorsun.. var mı lan böyle salaklık :D

Yanlız arkadaşın sunum yaptıkça sende öyle kazanıyorsun ve oda öyle kazanacak bu zincir böyle gidiyor nesi salaklık ?

arkadaşlarının sırtından para kazanmanın neresi kazanç kardeşim ;) liseyi bitir sonra dersin ki keşke girmeyeydim böyle işlere.. benden sana tavsiye

Arkadaşımın sırtından değil bu bu işe girmiş biri olarak ve çok paralar kazanmış biri olarak konusuyorum merak etme öncelikle kim çabalarsa çok kazanır eğer aldığın arkadaşın çok çabalarsa çok kazanır onun aldığı çabalarsa çok kazanır

İmza nasıl atılıyor ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek
    uzengil bunu yazdı
    zone bunu yazdı
    uzengil bunu yazdı
    zone bunu yazdı

megaholding gibi dolandırıcı firma daha var..  bana da onu çevremden en az 10 kişi anlattı..  en gıcık olduğum sistem odur..

onlara göre kazanç = kandırdığın salak arkadaşının parası

hatta kandırdığın arkadaşın parasının %40 mı ne sana kalıyor gerisini üstüne veriyorsun.. var mı lan böyle salaklık :D

Yanlız arkadaşın sunum yaptıkça sende öyle kazanıyorsun ve oda öyle kazanacak bu zincir böyle gidiyor nesi salaklık ?

arkadaşlarının sırtından para kazanmanın neresi kazanç kardeşim ;) liseyi bitir sonra dersin ki keşke girmeyeydim böyle işlere.. benden sana tavsiye

Arkadaşımın sırtından değil bu bu işe girmiş biri olarak ve çok paralar kazanmış biri olarak konusuyorum merak etme öncelikle kim çabalarsa çok kazanır eğer aldığın arkadaşın çok çabalarsa çok kazanır onun aldığı çabalarsa çok kazanır

çaba = arkadaşlarını yada karşıdakini kandırma uğraşıssı na mı diyorsunuz.. 

bir işte üretkenlik yoksa o iş iş değildir kardeşim bunu öğrenmelisin öncelikle..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek
    EnableTurk bunu yazdı

zone +1

Dünyanın en büyük dolandırıcılık sistemi.

he bak abicim ben demiyorum ki para kazanılmıyor.. ula bu ülkede ne vurgun yapanlar olmuş ne paralar kazanmış yalnız bir süre sonra anlamışlar ki yahu biz çevremizdekileri kandırdık para kazandık yalnız para herşey değilmiş.. dost kalmadı derler

biz işte olacakları söylüyoruz.. yoksa para kazanmışsın yok seni 4 milyar tatmin eder benim zaten aylık maaşım 4 milyardır falan mesele bu değil.. anlatamıyorum ben bunu bu networkçu (bu ne demekse artık lugatta olmayan bir kelime işte ama öyle kullanıyor bazı düdükler :D ) arkadaşlar..

zone tarafından 04/Ağu/13 19:54 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek

bence bu işi yapanlar, savunanlar dolandırıcılık kabiliyeti olanlar, bu iş resmen dolandırıcılık. 

bi kere mantığıa ters hiçbirşey üretmeden, satmadan para kazanmak :)

hadi diyelim ki bu dolandırıcılık sistemi ile uğraşıyorum kazıklanacak kazı ben çekiyorum, belki ufak bi mevla kazanıyorum ama benim üstümde ki

boş durmayım beni yolmaya devam ediyor :)

bu gibi saçma şeylerle uğraşanlar bence boş adam, hayaller dünyasında yaşıyorlar :) seneler geçi hala zengin olanını göremedim :)

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Hala gelip bu saaddet zincirini savunmaya calisan insanlar var.kolay  yoldan calismadan para kazanilabilir ama bunu yapmak icin bazi degerleri askiya almak gerekir.ben emek vermeden kazandigim bir liraya bile el suremem agir gelir.ama adamlar esini dostunu utanmadan bu cukura sokmakta beis gormuyor.

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzengil
    uzengil's avatar
    Erkek

Görmediğin insan çok var demek ki :) dolandırıcılık parasını alıp işten bişi çıkmamasıdır ama kazanıyorsan ne sorunu var ?

İmza nasıl atılıyor ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    uzengil bunu yazdı

Görmediğin insan çok var demek ki :) dolandırıcılık parasını alıp işten bişi çıkmamasıdır ama kazanıyorsan ne sorunu var ?

Heh işte yaptığınız iş tam olarak bu. Ortada satılan ürün yok birşey yok. Sadece akrabayı eşi dostu üye etmek var. Onlar üye olurken 1000 lira para veriyor. Sen o paradan pay alıyorsun. Sonra onlar birilerini üye ediyor. Senin altında oluşturduğun ağaç binlerce lira para bayılıyor titan zincirine sen ufak bir kısmını alıyorsun sonra vay efendim para kazanıyoruz. Ponzi oyunu. İşin pis tarafı yıl olmuş 2013 , 1920 lerde yapılmış tezgaha halen kanıyorsunuz..

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek
    uzengil bunu yazdı

banka soy hocam sen.. onda da iyi para kazanılıyormuş .. yada yeni evlenen çiftleri takip edelim..

hatta ekip kuralım biri takip etsin bir kaç kişide evden çıktığını kontrol etsin sonra 3 arkadaş girer paraları alırız..

sonra "eli hızlı olma" gibi eğitimler veririz onlardan da para kazanırız ;)  valla iyi fikir gibi geldi bana ne dersin.. tbtden bulamasakta bu megacılardan falan çok çıkar böyle denyo arkadaş

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzengil
    uzengil's avatar
    Erkek
    zone bunu yazdı
    uzengil bunu yazdı

banka soy hocam sen.. onda da iyi para kazanılıyormuş .. yada yeni evlenen çiftleri takip edelim..

hatta ekip kuralım biri takip etsin bir kaç kişide evden çıktığını kontrol etsin sonra 3 arkadaş girer paraları alırız..

sonra "eli hızlı olma" gibi eğitimler veririz onlardan da para kazanırız ;)  valla iyi fikir gibi geldi bana ne dersin.. tbtden bulamasakta bu megacılardan falan çok çıkar böyle denyo arkadaş

haha bu hırsızlık olsa şu anda herkes hapisteydi eğer yasal olmasa neden yapılsın ve devlet neden izin versin eğer yasaları çok iyi biliyorsan buna dolandırıcılık olarak hitab et ve şikayet et işten bişi çıktığı için o kadar insan memnun

İmza nasıl atılıyor ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    uzengil bunu yazdı
    zone bunu yazdı
    uzengil bunu yazdı

haha bu hırsızlık olsa şu anda herkes hapisteydi eğer yasal olmasa neden yapılsın ve devlet neden izin versin eğer yasaları çok iyi biliyorsan buna dolandırıcılık olarak hitab et ve şikayet et işten bişi çıktığı için o kadar insan memnun

Taa Malezya'daki server üzerinden kaynakları sınırsız* plesk hesabını allayıp pullayıp fahiş fiyata satmak etik değildir, bu satış işi organize yapıldığından benim gözümde dolandırıcılıktır.

arbeit macht frei
Toplam Hit: 19746 Toplam Mesaj: 74