QNET - Questnet [ Katılmadan Önce Okuyun ]
-
uzengil bunu yazdızone bunu yazdıswordfish bunu yazdı
O degilde kimse cikip demiyor dunyada 9 milyar uyesi nasil oluyor
sallamasyon rakam..
mega içinde benzeri deniyor ama ben üye olmadığı halde birçok kişi tanıyorum facebook amele gruplarına eklenmiş kişileriDostum megacı olsam uğrasmazdım o adamların işi farklı Questnet farklı megacıları bende biliyorum adamların zihniyeti zorlama üzerine kurulu o işten birşey çıkmadığını biliyorum Questnet ile megacıları bir tutman da farklı Questnet den çok para kazanmış biri olarak söylüyorum
aynı tezeğin laciverti diye birşey duyduysan sorun yoktur.. sen yolunda devam et.. burdaki birçok insan hayatlarından memnun..
olmasada qnet gibi mega holdings gibi dolandırma kazıklama kandırma üzerine kurulu sistemlere yanaşmaz ve uğraşmazlar.. sistemin direk açığını görürler ;) tabi sen bu konularda acemisin anlaşılan.. bir gün olurda işin boka sararsa hatırlarsın ah the tüh dü diye.. haydi sana abi tavsiyesi bu kadar.. selametle.. senden çıkmasa bile torunundan falan çıkar onu da söyliyeyim
-
Ercan bunu yazdı
bence bu işi yapanlar, savunanlar dolandırıcılık kabiliyeti olanlar, bu iş resmen dolandırıcılık.
bi kere mantığıa ters hiçbirşey üretmeden, satmadan para kazanmak :)
hadi diyelim ki bu dolandırıcılık sistemi ile uğraşıyorum kazıklanacak kazı ben çekiyorum, belki ufak bi mevla kazanıyorum ama benim üstümde ki
boş durmayım beni yolmaya devam ediyor :)
bu gibi saçma şeylerle uğraşanlar bence boş adam, hayaller dünyasında yaşıyorlar :) seneler geçi hala zengin olanını göremedim :)
birşey üretmeden satmadan diyon ya beni benden alıyon:)
-
patates bunu yazdıErcan bunu yazdı
bence bu işi yapanlar, savunanlar dolandırıcılık kabiliyeti olanlar, bu iş resmen dolandırıcılık.
bi kere mantığıa ters hiçbirşey üretmeden, satmadan para kazanmak :)
hadi diyelim ki bu dolandırıcılık sistemi ile uğraşıyorum kazıklanacak kazı ben çekiyorum, belki ufak bi mevla kazanıyorum ama benim üstümde ki
boş durmayım beni yolmaya devam ediyor :)
bu gibi saçma şeylerle uğraşanlar bence boş adam, hayaller dünyasında yaşıyorlar :) seneler geçi hala zengin olanını göremedim :)
birşey üretmeden satmadan diyon ya beni benden alıyon:)
qneti bilmem de mega holdings denen zımbırtıda hayali bir site satışı var pardon site değil host :D mallar site diyor ona.. neyse
zengin olan var olmaz mı ya, baştakiler hep zengin oluyor hayatlarını yaşıyor onlara da lider diyip böyle hedef insan modeli oluşturarak milyonlarca salağı peşlerinden sürüklüyorlar o milyon mudur artık kaç salak kandırılırsa/kanarsa o kadarının parasını alıyor bu lider dedikleri adamlarda.. ortada ne site vaaar ne de görünür bişey.. olan/yapılan siteler = 15 yaşında bir çocuğun beleşe yapabileceği site(host bul reklamını ver hostun, kur wpyi tamamdır.)