QNET - Questnet [ Katılmadan Önce Okuyun ]
-
Önceki sayfalarda paylaşılan "Saadet zinciri kırıldı" lütfen o videonun tarihine bakmanızı öneririm ayrıca Questnet yapan bir çok tanıdığım var ve küfür etmen boş muhabbettendir kendin yapamadığın işe çamur atmak senin sorunun eğer Questnet'i adam gibi yapsaydın ve güzel tanıtabilseydin güzel paralar kazanabilirdin haftalık alıyorsun ve 400tl ile çalışan bir kişi bile yok takımda hıı sen eğer leş bir takıma girdiysen o senin sorunun ama mükemmel bir işi böyle kötülemek senin sorunun YAPAMIYORSAN ÇAMUR ATMA.
-
uzengil bunu yazdı
Önceki sayfalarda paylaşılan "Saadet zinciri kırıldı" lütfen o videonun tarihine bakmanızı öneririm ayrıca Questnet yapan bir çok tanıdığım var ve küfür etmen boş muhabbettendir kendin yapamadığın işe çamur atmak senin sorunun eğer Questnet'i adam gibi yapsaydın ve güzel tanıtabilseydin güzel paralar kazanabilirdin haftalık alıyorsun ve 400tl ile çalışan bir kişi bile yok takımda hıı sen eğer leş bir takıma girdiysen o senin sorunun ama mükemmel bir işi böyle kötülemek senin sorunun YAPAMIYORSAN ÇAMUR ATMA.
hani bi laf vardir insanlarin guvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim diye. iste sen su anda ufak paralar kazanip esi dostu bi cukura cekiyosun. ilerde ticarete atilmak istediginde kimsenin sana guvenmedigini goruceksin
-
http://en.wikipedia.org/wiki/Boiler_Room_(film)
http://tr.wikipedia.org/wiki/Boiler_Room
Aslına bakarsanız 1000 post attığımdan dolayı yeni yazdığım projemi tarikatta yayınlayana kadar post orucuna girmiştim :) Ama bunu görünce dayanamadım artık. Zaten nezamandır bildiğim konu hakkında birşeyler yazamamanın verdiği burukluğu yaşıyordum :D
Herneyse arkadaşlar bu filmi bir gece yarısı denk gelişe zap yaparkene izlemiştim. Broker'ları anlatıyor. Mantık herşey tıpkı buna benziyor. İkna kabiliyeti dolandırıcılık sahtekarlık bu işe inanmak bu vs.vs.vs. Bir ton zımpırtı işte.
İzleyenler daha detaylı bilgi verebilir izlemeyenler de biran önce izlesin benim gibi v for vendettayı dahi izlemeyen biri bile bu filmi izlemişse ve beğenmişse vardır bişeyler :D
Maalesef başka post atamayacağım ama duruma göre belki bu postu düzenleyebilirim :))
-
patates bunu yazdıultrAsker bunu yazdı
vaktinde bana da anlatmıslardı yağlaya ballaya amk şöyle güzel böyle iyi
ama girerken 1000 küsür lira vereceksin :)
bunu duyunca temiz bir hasikktir çektim çünkü önce sikilip sonra sikeceğiin bir sistem oldugu çok barizdi :) ben milletin ahını almam 3-5 kurus icin alanlara da afiyet olsun.
@patates laf ebeligi yapacagına anlat su sistemi de öğrenelim belki birinin aklına yatar da üye yaparsın.
ben bundan 3 yıl kadar önce yaptım işi. Çok da güzl para kazanıyorduk.Sonradan kardeşimi kaybettiğim için işe ara verdim.İşe geri döndüğümde takım dağılmıştı çoğu mezun oldu . Filan aynı şevki bulamadım bende.Yani bu işi şu an ben yapıyor değilim.Fakat buna rağmen birşeyler söylüyorsam vardır bir bildiğim. Siz işin içinde olmadan atıp tutuyonuz. Yok 1000 küsür para verecekmiş sikilicekmişte sikicekmiş sonra.Şu an ne iş yapıyorsun söyle bana sana sikişin resmini çizeiym bende ne iş yapıyorsan yap.Bulunduğun sistem zaten bunun üstüne kurulu.Sana diyebilirmki bu sistem daha adil :) Ok . Nazik beynin el veriyorsa söyle bakalım paranı nasıl kazanıyorsun?
bak güzel kardesim nazik beyin falan olmamış düzgünce bir soru sordum işin içindeydim ben bilirim lagalugası yapmaya devam etmişsin. 1000 küsür lira istediler amk yalan mı söylüyoruz. paraya ihtiyacım yok o yüzden kazanmıyorum lakin garsonluğundan rent a car ına kurumsal şirketinden holdingine her çöplükte çalıştım yani bana daha adil diye gelme sidik yarıştırmıyoruz burada. amk sistemin kurucusu sanki tipe bak hele
-
mataramasuko bunu yazdıuzengil bunu yazdı
hani bi laf vardir insanlarin guvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim diye. iste sen su anda ufak paralar kazanip esi dostu bi cukura cekiyosun. ilerde ticarete atilmak istediginde kimsenin sana guvenmedigini goruceksin
Dostum ben zaten bu işte eskiden beri varım sanırım 2 yıl oldu az para mı kazandığımızı zannediyorsun :) yazık ön yargı demekten başka birşey demiyorum sizin gibi ön yargılı insanlara ne kadar laf anlatsam da zor ne diyim kendi havuzunuzda yüzmeye devam edin :)
-
Arkadaşlar postları okumadım ama hukuki boyutundan bahsedeyim istedim.
Bu tarz, altına çalışan alarak para kazanma şeklinde yapılan işlerin, ceza hukuku bakımından dolandırıcılık suçunu oluşturması gerektiği
hocalar tarafından konuşulmaya başlandı.Bu da bu işlerin bugün değilse bile yarın suç olacağını gösterir.
-
usta istedigin kadar kazan ama esin dostun, nazinin gectigi insanlarin ustunden kazaniyorsun. kotu bir sohretin olacak diyorum, dolandirici gozuylr bakacaklar sana.
-
megaholding gibi dolandırıcı firma daha var.. bana da onu çevremden en az 10 kişi anlattı.. en gıcık olduğum sistem odur..
onlara göre kazanç = kandırdığın salak arkadaşının parası
hatta kandırdığın arkadaşın parasının %40 mı ne sana kalıyor gerisini üstüne veriyorsun.. var mı lan böyle salaklık :D
google de ararsanız zaten baya yazı yazmışlar hakkında
http://megaholding-enesolgun.blogspot.com/2013/02/merhaba-arkadaslar-oncelikle-size.htmlgibi mesela
zone tarafından 04/Ağu/13 19:15 tarihinde düzenlenmiştir -
zone bunu yazdı
megaholding gibi dolandırıcı firma daha var.. bana da onu çevremden en az 10 kişi anlattı.. en gıcık olduğum sistem odur..
hatta kandırdığın arkadaşın parasının %40 mı ne sana kalıyor gerisini üstüne veriyorsun.. var mı lan böyle salaklık :DYanlız arkadaşın sunum yaptıkça sende öyle kazanıyorsun ve oda öyle kazanacak bu zincir böyle gidiyor nesi salaklık ?
-
uzengil bunu yazdızone bunu yazdı
hatta kandırdığın arkadaşın parasının %40 mı ne sana kalıyor gerisini üstüne veriyorsun.. var mı lan böyle salaklık :DYanlız arkadaşın sunum yaptıkça sende öyle kazanıyorsun ve oda öyle kazanacak bu zincir böyle gidiyor nesi salaklık ?
arkadaşlarının sırtından para kazanmanın neresi kazanç kardeşim ;) liseyi bitir sonra dersin ki keşke girmeyeydim böyle işlere.. benden sana tavsiye