Rap Ne Bilmeyenler Artık Rapci Oluyor
-
Yav artık rapin mantığını ne olduğunu bilmeyen herifler rap müziği rezil rüsva ediyor.
Her önüne gelen rap hakkında bilse de bilmese de yorum yapıyor.
Bunun dışında rapi artık popun falan yanında çerez olarak kullanıyorlar.Mesela Yonca evcimik,Tanyeli,Burcu Güneş vs gibi isimler şuan aklıma gelenler.Bunlar şarkılarında kısa bir rape yer veriyorlar.
Rapi hızlı konuşmak ve ona uygun bir müzikle sölemek sanan kişiler artık rap söylüyor.
-
doğru tespit tamam da, ne olmuş :D
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
doğru tespit tamam da, ne olmuş :D
-----------------------------Bence hoş değil hocam.Rapin diğer müziklerden bir ayrıcalığı var.Biri bir yandan aşk şarkıları söleyecek sonra yanında biri çıkıp rap söyleyecek.Hiç hoş olmuyor.Ben sevmiyorum.
-
anlamlı bi konuşma yapmak için swool u kürsüye davet ediyorum :|
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------anlamlı bi konuşma yapmak için swool u kürsüye davet ediyorum :|
-----------------------------:|
-
''Rap Rabbın kadere yazgısı'' der sago
adam gıbı bu ışı icra edenlerı dınlersenız dıger kendını bılmezler zaten kaybolucakdr ortadan..
-
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------''Rap Rabbın kadere yazgısı'' der sago
adam gıbı bu ışı icra edenlerı dınlersenız dıger kendını bılmezler zaten kaybolucakdr ortadan..
-----------------------------
komik :)
deli gibi türkçe rap dinleyerek rap dinlediklerini sananlarda ayrı bi mesele zaten :)))
-
kötüler olacakki iyinin kıymeti anlaşılsın
-
bencede hoş değil .. rapi sagopaya bırakın :] sansara , fuata , cash flow ' a .. rapi bilenlere bırakın !
-
Bknız :
http://www.youtube.com/watch?v=FRcOcpxZzE0
-
öznel düşünmeyin.
e bende derim ki rapi iyi yapanlara bırakın. yani Abdurrahman Boztaş.
varmı itirazı olan ?