folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rap Ne Bilmeyenler Artık Rapci Oluyor

Rap Ne Bilmeyenler Artık Rapci Oluyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek
    Fikret bunu yazdı:
    -----------------------------
    mosquit0 bunu yazdı:
    Fikret bunu yazdı:
    mosquit0 bunu yazdı:

2000 yılında sen daha rapin ne oldugunu bilmezken..

2ooo yılında 8 yasında olursun 8 yasında ne yaptgınızı hatrılayan varmı ya da 8 yasındakı bı cocuk rap dınlese ne anlam cıkarabılır ? Komikk :))

bacak kadar boyumla abilerimden dinlerdim yazıyo orda. işine geldiği gibi okumıcaksın.

+ ben 3 yaşımdayken halam beni tekel fabrikasına götürmüştü el arabasıyla gezdirmişti :|

hatta 5-6 yaşlarında balkon mermerine oturup üst komşuyla konusurken düşme tehlikesi geçirmiştim.

zorlayınca hatırlıyosun.zorlicak bişiler varsa tabi.

@OnlyDeath

bi konuda daha bana bu şekilde davrandı uzatmadım güldüm geçtim. ama bu sefer haddini aştı.

+ ben 3 yaşımdayken halam beni tekel fabrikasına götürmüştü el arabasıyla gezdirmişti :|

dün gıbı hatrılıyo be adam :/ helal olsun

coluk cocuk gibi konuyu değiştirip laf sokma arkadaşım. benimle ilgili bi problemin varsa pm at. yoksa kapa ceneni.

benım senle ne problemım olcak o sevıyeye ulasman ıcın daha var uza sımdıı arkadsın falan da degılm ben senın lafını bılde konus!

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    16-17 yaşındaki arkadaşların birbire "sen kutu kutu pense oynarken, kutu kutu bira içiyodum" muhabbeti yapması ne kadar enteresan :)

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    mosquit0 bunu yazdı:
    Fikret bunu yazdı:
    mosquit0 bunu yazdı:
    Fikret bunu yazdı:
    mosquit0 bunu yazdı:

2000 yılında sen daha rapin ne oldugunu bilmezken..

2ooo yılında 8 yasında olursun 8 yasında ne yaptgınızı hatrılayan varmı ya da 8 yasındakı bı cocuk rap dınlese ne anlam cıkarabılır ? Komikk :))

bacak kadar boyumla abilerimden dinlerdim yazıyo orda. işine geldiği gibi okumıcaksın.

hatta 5-6 yaşlarında balkon mermerine oturup üst komşuyla konusurken düşme tehlikesi geçirmiştim.

zorlayınca hatırlıyosun.zorlicak bişiler varsa tabi.

@OnlyDeath

bi konuda daha bana bu şekilde davrandı uzatmadım güldüm geçtim. ama bu sefer haddini aştı.

dün gıbı hatrılıyo be adam :/ helal olsun

coluk cocuk gibi konuyu değiştirip laf sokma arkadaşım. benimle ilgili bi problemin varsa pm at. yoksa kapa ceneni.

benım senle ne problemım olcak o sevıyeye ulasman ıcın daha var uza sımdıı arkadsın falan da degılm ben senın lafını bılde konus!

tbt'deki herkese potansiyel arkada$ muamelesi yapıyoruz fakat bu saatten sonra istesende arkada$ım olamazsın.

tekrar dedigim gibi birisine laf sokmadan veya sataşmadan önce o kişi hakkında bilgi sahibi olun.uza felanda hiç yakışık almıyo senin gibi terbiyeli ii aile cocuguna :)

yol senin.selametle. 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
Toplam Hit: 4803 Toplam Mesaj: 54