Rap Ne Bilmeyenler Artık Rapci Oluyor
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------''Rap Rabbın kadere yazgısı'' der sago
adam gıbı bu ışı icra edenlerı dınlersenız dıger kendını bılmezler zaten kaybolucakdr ortadan..
komik :)
deli gibi türkçe rap dinleyerek rap dinlediklerini sananlarda ayrı bi mesele zaten :)))
-----------------------------=) ayrı bı meseleyım çözemsın benı :D
-
hoca hiç sorma yaf insan bölelerini görünce sinir oluo piyasada hala dj_akmana bilmem mc tombiş mi ne ona rapci diyen var aşk ile ilgili ayrılıkla ilgili rap parça yapıolar aslında normal söz yazıp biraz duraklayarak okuyolar ondan sona neymiş ben rapçiyim oldu gözlerim doldu :)
rapci ceza'dır sago'dur Fuat'dır Fox'dur yani Nefret üyleridir ama heralde böle giderse bu saydığım adamlar öldüğünde düzgün rapci kalmayacak piyasada bizde nostalji takılcaz
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------öznel düşünmeyin.
e bende derim ki rapi iyi yapanlara bırakın. yani Abdurrahman Boztaş.
varmı itirazı olan ?
-----------------------------azcı öznel olmayalım ama rap ile ilgili genel bi tanım yapsak bu adamların hangisi bunun içine girerki tabi tek sahış belirlemek doru deil 10a yakın piyasada sağlam rapci var bide bunu dinleyen kesim bunlar kendi aralarında tartışabilirler ama böle konularda hem fikirdirler yani sanırssam :)
-
yaklaşık 7 senedir rap dinlerdim sıkı sago hayranıydım fakat son albümü rap in iyice ayağa düşmesi beni aşırı derece soğuttu ve rock a yöneldim.
-
skyvalet bunu yazdı:
yaklaşık 7 senedir rap dinlerdim sıkı sago hayranıydım fakat son albümü rap in iyice ayağa düşmesi beni aşırı derece soğuttu ve rock a yöneldim.
-----------------------------Bence kötü insanları tanıma senesi çok bomba bir albüm
-
Bayzin bende şurada biras açıklamaya çalıştım umarım gelecek nesil daha mantıklı olacaktır..
http://www1.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=75371
-
alın size rap
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=75384
-
bu konuda ihtilal in yorumunu almak lazım :|
-
bi de ben yorum yapayım
ne rapmiş arkadaş?!? üzerine bu kadar tartışılan başka bişi yoktur herhalde -
Fikret bunu yazdı:
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------''Rap Rabbın kadere yazgısı'' der sago
adam gıbı bu ışı icra edenlerı dınlersenız dıger kendını bılmezler zaten kaybolucakdr ortadan..
komik :)
deli gibi türkçe rap dinleyerek rap dinlediklerini sananlarda ayrı bi mesele zaten :)))
-----------------------------daha komik :D
deli gibi yabancı rap dinleyip ya dünyaya açılın ezik turk rap dinleyicileri diye alayvari bi tavır takılanlar