folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rap Ne Bilmeyenler Artık Rapci Oluyor

Rap Ne Bilmeyenler Artık Rapci Oluyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    tomannie bunu yazdı:
    -----------------------------

tomannie bunu yazdı:
    dogru söylüyorsun arkadaş tanyeliye rap müzik yaptıgı için hemen dava açalım :|

hatta içimizden biri çıkıp "tanyelinin kasetlerini almayın,boykot edin" diye açıklama yapsın:|

hatta tanyeli'ye sansür de koyulsun :|

hatta tanyeli rap müziği bırakmazsa şerefsizdir :|

daskdasjdklasjdasd :D:D 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek

Fikret bunu yazdı:
    tomannie bunu yazdı:

tomannie bunu yazdı:
    dogru söylüyorsun arkadaş tanyeliye rap müzik yaptıgı için hemen dava açalım :|

hatta içimizden biri çıkıp "tanyelinin kasetlerini almayın,boykot edin" diye açıklama yapsın:|

hatta tanyeli'ye sansür de koyulsun :|

hatta tanyeli rap müziği bırakmazsa şerefsizdir :|

daskdasjdklasjdasd :D:D 

ve hatta cezayla tanyeli basın önünde kozlarını paylaşsın.ceza tanyelinin önceden dansözlük yaptıgına dair belgeler sunsun:|

ümidin kaybolması özgürlük demekti
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

@ Fikret seni kale alıp cevap bile vermeyecektim ama içimde kalmasın diye cevap veriyorum.

Abi sen rap müziğin adından başka birşey bilmiyorsun kanımca.Eğer öyle olmasaydı "Kötü insanları tanıma senesi" adlı albümde bana rape benzeyen bir yer gösterin demezsdin.

Sen rapin mantığını kavrayabilmiş ne olduğunu anlayabilmiş değilsin ama burda bilmeden konuşuyorsun.Böle başka yerlerde atıp tutma gerçekden bu işi  bilen adam çıkar seni madara eder ortamda. ( Sana benden abi tavsiyesi )

Konuya gelelim.Rapin dalları var dediğimiz gibi.Gangsta rap ve melankolik tarz gibi.Öyle bir ülkedeyiz ki sagopaya da rapci diyoruz Ege çubukcuya da

Sagopanın yaptığı da melankolik müziktir.Sen tabi rapin mantığını anlayamadığın rapi haldur huldur hızlı hızlı söleme ona uygun bir beatla işi rezil etme diye biliyorsun o yüzden de böle saçma saçma konuşuyorsun.

Sagopa rap müziği en iyi icra edenlerden biridir.Rap müziğin mantığına tamamen uyuyor.Şarkısı içinde adam diss atıyor mu ? atıyor,gönderme yapıp sinyal verebiliyor mu ? veriyor.Adam stile uygun sölüyor mu ? sölüyor.Binlerce hatta milyonlarca hayranı var mı ? var.O zaman Fikret canem sen uza hadi bakem bir daha da her konuda yorum yapma.Hatta o kadar kefalimsi olarak konuya atlamışsın ki Tanyeliyi kendi rap sölüyor olarak anlamışsın.Tanyelinin şarkısını dinlememişsin.Yanında bir adam çıkıp sölüyor Tanyeli sölemiyor :)

Eğer forumda "mario oyununu bitiremedim" falan diyen olursa onlara oyunun çözümünü gösterirsin.Ya da başka forumlarda forum oyunları köşelerine takılırsın hani var ya altındakini bir sebepden dolayı sevmemece yok üstteki yorum sahibine nick takmaca falan diye.Ama gözünü seveyim bir daha rap müzik hakkında konuşma bu sana son mesajım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    asıl siz utanın rapçiliğinizden ki burda bile kavgaya tutusup topluma rapçilerin hep böyle aksi insanlar oldugunu düşündürmeye yönelik haklı bir koz veriyorunuz..

Sago,ceza bu ikisi bence rapi en iyi yapan adamlar olmasına rağmen birbirleriyle olan it dalaşları her ne hıkmetse hayranlarınıda etkılıyor la amq bu herifler birbirine dalaştı die ben neden diğerini dinlemicek mişim ?

Kaldı ki mc totoşuda,dj akmanıda herkesin müzik yapmaya hakkı war.Kimsede bu hakka itiraz edemez dinleye dinler dinlemeyen dinlemez sana ne birader ? Milletin keyfinin kâhyası mısın ? Senn uyuz oldugun buda rap mı bee dediğin adam halk tarafından çok beğeniliyorsa yinede rapi bırakması mı gerekıyor ? Sana göre rap yapamıyor diye müziği mi bıraksın ? Saçma ötesi,ultra shit bi mantık...

"solistleri de kawgacı hayranlarıda" demez mi dışardan gören halinizi ?..

Kıraç gibi bi adama neden satastığını halen anlayamadıgım ceza gibi sevdiğim bir adam .. lan bi bakıyosun artık hayranlarıda kıraça ana avrat kufur ediyo..
    double shit :|

Troubles'll come & they'll pass
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

bayzin bunu yazdı:

@ Fikret seni kale alıp cevap bile vermeyecektim ama içimde kalmasın diye cevap veriyorum.

Abi sen rap müziğin adından başka birşey bilmiyorsun kanımca.Eğer öyle olmasaydı "Kötü insanları tanıma senesi" adlı albümde bana rape benzeyen bir yer gösterin demezsdin.

Sen rapin mantığını kavrayabilmiş ne olduğunu anlayabilmiş değilsin ama burda bilmeden konuşuyorsun.Böle başka yerlerde atıp tutma gerçekden bu işi  bilen adam çıkar seni madara eder ortamda. ( Sana benden abi tavsiyesi

...hede hödö

sen şimdi rapi fikodan daha iyi biliyorsun hah ?

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    SyspioniC bunu yazdı:

bayzin bunu yazdı:

Sen rapin mantığını kavrayabilmiş ne olduğunu anlayabilmiş değilsin ama burda bilmeden konuşuyorsun.Böle başka yerlerde atıp tutma gerçekden bu işi  bilen adam çıkar seni madara eder ortamda. ( Sana benden abi tavsiyesi

...hede hödö

sen şimdi rapi fikodan daha iyi biliyorsun hah ?

Yok ben kimseden iyi bilmiyorum.Kits albümünde bana raple ilgili bir yer gösterin diyen adam daha çok biliyor.Hatta en çok o biliyor.

Edit:Sen ek iş olarak Fikretin avukatlığını yapıyorsun galiba :|

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

Yok ben kimseden iyi bilmiyorum.Kits albümünde bana raple ilgili bir yer gösterin diyen adam daha çok biliyor.Hatta en çok o biliyor.

-----------

bayzin sus o daha ıı bılıyo karsı geleme sakın :| :D  

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    bayzin bunu yazdı:

Sen rapin mantığını kavrayabilmiş ne olduğunu anlayabilmiş değilsin ama burda bilmeden konuşuyorsun.Böle başka yerlerde atıp tutma gerçekden bu işi bilen adam çıkar seni madara eder ortamda. ( Sana benden abi tavsiyesi )

Konuya gelelim.Rapin dalları var dediğimiz gibi.Gangsta rap ve melankolik tarz gibi.Öyle bir ülkedeyiz ki sagopaya da rapci diyoruz Ege çubukcuya da

Sagopanın yaptığı da melankolik müziktir.Sen tabi rapin mantığını anlayamadığın rapi haldur huldur hızlı hızlı söleme ona uygun bir beatla işi rezil etme diye biliyorsun o yüzden de böle saçma saçma konuşuyorsun.

Sagopa rap müziği en iyi icra edenlerden biridir.Rap müziğin mantığına tamamen uyuyor.Şarkısı içinde adam diss atıyor mu ? atıyor,gönderme yapıp sinyal verebiliyor mu ? veriyor.Adam stile uygun sölüyor mu ? sölüyor.Binlerce hatta milyonlarca hayranı var mı ? var.O zaman Fikret canem sen uza hadi bakem bir daha da her konuda yorum yapma.Hatta o kadar kefalimsi olarak konuya atlamışsın ki Tanyeliyi kendi rap sölüyor olarak anlamışsın.Tanyelinin şarkısını dinlememişsin.Yanında bir adam çıkıp sölüyor Tanyeli sölemiyor :)

Eğer forumda "mario oyununu bitiremedim" falan diyen olursa onlara oyunun çözümünü gösterirsin.Ya da başka forumlarda forum oyunları köşelerine takılırsın hani var ya altındakini bir sebepden dolayı sevmemece yok üstteki yorum sahibine nick takmaca falan diye.Ama gözünü seveyim bir daha rap müzik hakkında konuşma bu sana son mesajım.

bak şimdi abisi,

2000 yılında sen daha rapin ne oldugunu bilmezken ben bacak kadar boyumla abilerimden dinlerdim.

siz daha sagopanın kim oldugunu bilmezken biz onu dinlerdik. yeraltı flan anlarsın belki.

almanyadan gelen müzik cdleriyle tanıdık biz rapi. cartel ile deil.

rap dinlemeye ceza'nın rapstar albümünü dinleyerek gaza gelen çaylaklar gibi başlamadık anlayacaın. hani ortada bi bok bildiğini sanıp millete her fırsatta laf sokanlar.

sen evde sütünü icip uyurken ben sokakta graffiti yapıyodum,polislerden kacıyodum.

cebime emanet alıp saga sola gider yapıp zoru görünce kacan özenti lise gencleriyle karıstırdın sanırım.

tanyeli mevzusuna gelirsek tanyelinin rap yaptıgını iddia etmedim. arkadas siyasi bi gönderme yapmıs. bende destek cıktım.

hatırlarsan profiline "bro writer mısın :|" diye yorum yazdıgımda pm ile "bro writer ne?" demiştin.

ama profilinde bi characterin önünde fotografın var. 

tanımadıgın insanlar hakkında yorum yapmadan önce tekrar düşün.

zira sen daha rapin ne oldugunu bilmezken biz hiphop kültüründe graffitiyi icra ediyoduk.

yani bu kadar yazıda anlatmak istediğim, dünkü bok olan senin bana bu şekilde konuşmaya hakkın yok ;)

beni tanıyan tanıyo senin gibi bi özentinin tanımasına ihtiyacım da yok.

illa da benimle ilgili bi problem cıkartmak istiyosan pm at. forumda coluk cocuk mesajlarıyla yer işgal etme. 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı:

Dipnot : Arabesk rap diye bir tarz varmı ya bu ne çömezliktir :D

Üstnot : ''Arabesk RAP''  diye tanımlanan tarzın, RAP müziğiyle alakası yoktur. Kullanılan müzik bile beat değildir. Genellikle, arabesk parçaların fonları mixlenir.

İçinde geçen sözler benzer kalıplara sığdırılır ''ki'' hep aynı cümle dağarcıkları meydana getirilir. ''Seni seviyorum bebeğim'' ''Ölürüm'' vb.

Dinleyenlere saygımız sonsuz fakat RAP kavramı bu tarzla ilişkilendirilmemeli.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Nikoteen bunu yazdı:

Kıraç gibi bi adama neden satastığını halen anlayamadıgım ceza gibi sevdiğim bir adam .. lan bi bakıyosun artık hayranlarıda kıraça ana avrat kufur ediyo..
    double shit :|

İnsanların değerlerine ön yargıyla yaklaşılırsa, küfür yemeside doğal olur...

Toplam Hit: 4801 Toplam Mesaj: 54