folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rap"Çiler Ya Da Hiphop"Çular Tikky Midir?

Rap"Çiler Ya Da Hiphop"Çular Tikky Midir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    yok a.q. MitNickKevin yapınca canm çekti elimde de bi kaç rap sitesi var eğer Tikky olarak kabul ediliyorlarsa dalayım dedim. yoksa canım saldırmak felan istemiyo.

kendinize ayığ olunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zob
    zob's avatar
    Erkek

Turkler niye Rap dinler ki kaninda yok bi kere

Zencilerin a...koymus beyazlar zamaninda eh adamlarda cikmis muzik yapmis bunu  eee Turkler niye dinliyo bi alahin kulu sunu solesin bana  hadi dinliyon yasam tarzi haline getiriyon o ne alaka USA de yapilan her seyin bi anlami var yok ayakabi yagciginin renginden pantalonu tutan kemere yok kafaya baglanan bandanaya bunlar hep Gang isaretleri ama ulkemin saf gencleri buna ozeniyo ya onlara hll olsun demekten baska bisi gelmiyo iste elimden :)

Turkten Rapci olmaz olsada Tikky olur :)

Zip Zip KAnguru ████»Kangurulara Ozgurluk!!!! «████
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    a.q hayatımda gordugum en iğrenc topic hatta en sacma ve en malca!! varmı bole bi olay yaa?? ee dielim bi iki hacker ben topum die index bassa cümlemiz topmu takılcaz???:@:@:@ http://kawah.sitemynet.com/love/id14.htm    okuyup bilgilen istersen ne oldugunu bilmeden tobe estğf

NesTo | same shit diffirent asshole
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    rapçilere tikky diyorsanız size ne diyeyim   zzaten rapçiler tiky dusmnaı ceza marka takıntılı ama sagopa degillll
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    domates
    domates's avatar
    Homo
    şimdi  rapciler & hiphopcular  delikanlıdır,ille marka gerekmez onu üstünde en iyi sergilemek önemlidir.Paramız varsa marka takılırız ama açlıktan ölen çocukları düşünmekte lazım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Erkek

rapin dünyadaki müzik kültüründe en popüler olan kismi aslinda bu sekil yapma olayidir (celik cantlar,marka,icki,ot,markali arabalar,hatunlar) dünyanin her yerinde ciddi seylerden bahsedilenlerde var rap t e,bizmalesef en popüler olanlari en sindirebilenleri gördügümüz icin insanlarda genel olarak rapcileri bu sekilde sannediyorlar

ama gayet politik yapilan rap lerde var ve bu Popülarite icerisinde olmayan rapciler ghetto dedigimiz  varos yerlerin sorunlarini dile getiriolar  bu rapcilerin tikky lik ile hic bir alakasi yok olamazda..

heee tikky olani yokmu var her alanda her sekilde var olduklari gibi..ama genellemek yanlis olur

cünkü RAP sorunlari dile getirme sanatidir aslinda bi sekilde, Tikky lik  tam zittir

Biz seninle farkinda olmadan ayri pencerelerden ayni yildizlara bakmaya devam edecegiz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

bende rapciyim ama öle bol döküm paltolon uzun kolyeler felan takmıyorum

ciddi giyinirim !

beni görenler damarcı der ama ne yazıkki rapciyim

paçosluk rapci olmakla olmaz !!!

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    HolyDemon bunu yazdı:

bende rapciyim ama öle bol döküm paltolon uzun kolyeler felan takmıyorum

ciddi giyinirim !

beni görenler damarcı der ama ne yazıkki rapciyim

paçosluk rapci olmakla olmaz !!!

+1111111

bende

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek

+1

dip not:arada partilere giderken vs.. giyiyom ama coğunluk hesabı :p

NesTo | same shit diffirent asshole
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

yok kardeş tiky ile hip-hop veya rap aynı şey değildir... ayrıca ceza ve sagopa'da rapçi peki tikyler mi? hayır...ceza tiky mi? sagopa tiky mi? sagopa üniversite'de okumuş bi adam...edebiyat okumuş bi adam..lise çıkışlı değil yani... sözlerini okursan zaten hayatı anlatır..mevlana'nın şiirlerinden   fln  esinti werir insana...  edebiyat okumuş adam ... ayrıca giyime gelince o insansandan insana değişir..bende rapçiyim ama  zincir fln takmıyorum.... tiky'lik öle bişe değil yani...  zaengin p.çi onnar daha çok... :)

Saygıalrımla...

.
Toplam Hit: 9940 Toplam Mesaj: 62