Rap"Çiler Ya Da Hiphop"Çular Tikky Midir?
-
yok a.q. MitNickKevin yapınca canm çekti elimde de bi kaç rap sitesi var eğer Tikky olarak kabul ediliyorlarsa dalayım dedim. yoksa canım saldırmak felan istemiyo.
-
Turkler niye Rap dinler ki kaninda yok bi kere
Zencilerin a...koymus beyazlar zamaninda eh adamlarda cikmis muzik yapmis bunu eee Turkler niye dinliyo bi alahin kulu sunu solesin bana hadi dinliyon yasam tarzi haline getiriyon o ne alaka USA de yapilan her seyin bi anlami var yok ayakabi yagciginin renginden pantalonu tutan kemere yok kafaya baglanan bandanaya bunlar hep Gang isaretleri ama ulkemin saf gencleri buna ozeniyo ya onlara hll olsun demekten baska bisi gelmiyo iste elimden :)
Turkten Rapci olmaz olsada Tikky olur :)
-
a.q hayatımda gordugum en iğrenc topic hatta en sacma ve en malca!! varmı bole bi olay yaa?? ee dielim bi iki hacker ben topum die index bassa cümlemiz topmu takılcaz???:@:@:@ http://kawah.sitemynet.com/love/id14.htm okuyup bilgilen istersen ne oldugunu bilmeden tobe estğf
-
rapçilere tikky diyorsanız size ne diyeyim zzaten rapçiler tiky dusmnaı ceza marka takıntılı ama sagopa degillll
-
şimdi rapciler & hiphopcular delikanlıdır,ille marka gerekmez onu üstünde en iyi sergilemek önemlidir.Paramız varsa marka takılırız ama açlıktan ölen çocukları düşünmekte lazım
-
rapin dünyadaki müzik kültüründe en popüler olan kismi aslinda bu sekil yapma olayidir (celik cantlar,marka,icki,ot,markali arabalar,hatunlar) dünyanin her yerinde ciddi seylerden bahsedilenlerde var rap t e,bizmalesef en popüler olanlari en sindirebilenleri gördügümüz icin insanlarda genel olarak rapcileri bu sekilde sannediyorlar
ama gayet politik yapilan rap lerde var ve bu Popülarite icerisinde olmayan rapciler ghetto dedigimiz varos yerlerin sorunlarini dile getiriolar bu rapcilerin tikky lik ile hic bir alakasi yok olamazda..
heee tikky olani yokmu var her alanda her sekilde var olduklari gibi..ama genellemek yanlis olur
cünkü RAP sorunlari dile getirme sanatidir aslinda bi sekilde, Tikky lik tam zittir
-
bende rapciyim ama öle bol döküm paltolon uzun kolyeler felan takmıyorum
ciddi giyinirim !
beni görenler damarcı der ama ne yazıkki rapciyim
paçosluk rapci olmakla olmaz !!!
-
HolyDemon bunu yazdı:
bende rapciyim ama öle bol döküm paltolon uzun kolyeler felan takmıyorum
ciddi giyinirim !
beni görenler damarcı der ama ne yazıkki rapciyim
paçosluk rapci olmakla olmaz !!!
+1111111bende
-
+1
dip not:arada partilere giderken vs.. giyiyom ama coğunluk hesabı :p
-
yok kardeş tiky ile hip-hop veya rap aynı şey değildir... ayrıca ceza ve sagopa'da rapçi peki tikyler mi? hayır...ceza tiky mi? sagopa tiky mi? sagopa üniversite'de okumuş bi adam...edebiyat okumuş bi adam..lise çıkışlı değil yani... sözlerini okursan zaten hayatı anlatır..mevlana'nın şiirlerinden fln esinti werir insana... edebiyat okumuş adam ... ayrıca giyime gelince o insansandan insana değişir..bende rapçiyim ama zincir fln takmıyorum.... tiky'lik öle bişe değil yani... zaengin p.çi onnar daha çok... :)
Saygıalrımla...