folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Rapidshare Accounts[ Nikoteen ]



Rapidshare Accounts[ Nikoteen ]

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek


    Tamamını okumadan accounta dalmayın kârlı değil zararlı çıakrsınız !!! Yok ama benim acil işim war 2 günlük accounta olsa benim işi görür derseniz daha ne duruyonuz :D

    Şimdi herşeyden önce nickimi neden oraya yazdığımla başlıyayım ; Nicki tanıyanlar zaten fake olay olmadıgını görünce gelcektir onun için.Amacım maximum insanın yararlanabilmesi.. öteki türlü rapidshare accounts başlığını gören bir mürid yazılanalrı bile okumadan direk topiği açanın idsine bakar yada topiği açıp ne var ne yok diye bakma gereksinimi bile duymaz..

    Şimdi ilk olarka şu accountu veriyorum şifesini değiştiremezsiniz,yani istesenizde.. :) Bu accountun 2 günlük ömrü 60Gb lik limiti war o yüzden abanabildiğiniz kadar abanmanızı rica edicem.account banlanana kadar asılın amq :D

    Nikoteenx : osayres

    Expiration date: Sun, 16. Nov 2008 
    Traffic left: 9 550 MB (+55 GB)
    RapidPoints: 1000 
    RapidPoints PU: 0 
    TrafficShare left: 60.00 GB 


    Tabi böyle birşey için topik açmadık.Asıl paylaşım aranızda koordine olmanızla başlayacak.Evet beyler şimdi şöyle yapıyoruz.Bugunlük 5takıma 5 rs accountu vericem.Accountların şifresine 10 gün boyunca dokunmıcam.Takımlar nasıl olucak peki ? takımlar sadece 2 kişiden olusucak ki böylece karın doyurur bir faydası olsun.. Takımları kimlerden olusucak ? Kendi arasında zaten tanısmış,kaynaşmış yediği içtiği sıçtığı bir gitmeyen insanlardan değil.Biribrini hiç tanımayan müridlerden olusucak ki böylece hem birbirimizi daha yakından tanıyacağız hemde lafta mafta değil gerçekten sitede ve müridler arasında bir aile ortamı hissedeceğiz... Takımlar topiğe yazan 5x2 = ilk 10 kişi arasından seçilecek.Eşleşmeleri tamamen ben seçicem ki birbirini tanıyan insanların aynı takıma düşmesi ihtimali minuma insin..

    Toplamda 4 şansı olucak her müridin.Ve toplamda 4x10 = 40 kişinin yararlanabiliceni hesapladım ama matematiğim cidden çok kötüdür hesaplamda bir yanlışlık olabilir hatta kesin vardır :D birde her account ay içinde  bölünecek falan yaa hee tamam dur buldum galba eğer hesaplamalarım doğruysa ; 40x4 120 kişi yararlanabilecek tabi,öyle olması lazım :|

    İlk 10'dan sonra topiğe yazanlar kaale alınmıcak bir dahaki paylasim gün içinde her hangi bir an yapılabilir... İyide o zaman adamları nasıl seçicez amq hepten kafam karıstı ben bu matematiği icad edenin !!!


    ilk 10 gelsinde bi hele gerisini sonra düşünürüz amq... istekte bulunacak ilk 10 sabaha kadar msni açık kişiler olucak birisi herşey konuşulup edilmeden msni kapayıp takım arkadasına herşeyi anlatmazsa,takım arkadaşlarından biri diğer takım arkadaşının hakkına tecavüz ettiğini ispatlarsa şifre değiştirilecek ve yeni şifre sadece hakkı yenen kişiye gönderilecek.ilk 10'a ben pm atıp kimle eş olduğunu söylieyeceğim eşini söylediğim kişi eşine pm atacak msn adresini isticek sikerim böyle işi amq kafam allak pullak oldu harbiden yaa :D alın lan bu benim msn pc_worm@hotmail.com ilk 10 ekleyip gelsin tahmini saat 02:45'te online olucam pcde ufak bi sorun varda.. Hadi herkese bol şans inşallah ihtiyacı olanlara gider :|

    edit: Şu dağıtım konusunda harbiden kafam çok karıştı sağlam bi önerisi olan varsa,açığım..

     


    Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek

     

     

    Dikkat !! :  Dikkat !! :  Dikkat !! :  Dikkat !! : Accountların şifresinin neden değiştiği anlaşıldı bu konuda hiç birbilgim yoktu hotboy hocam sağolsun bilgilendirdi yoksa kimseye böyle bir söz vermezdim.Elimde kendi mailime kayıtlı 35account var diye böyle bir topik açtım.Ben olayın kayıtlı mail adresinde bititğini sanıyordum ama öyle değildmiş.. Listedeki arkadaşlar şifresi öldüğü sürece public şifreden takip etsin artık oda ölüyse öyle pm atın çünkü dediğim gibi accountun benim adrese kayıtlı olmasınında,rapid account hacklemeninde hiç bir öemi yok,herifler her halukarda geri alabiliyorlar accountu..

    Listedekiler,olayın ne olduğundan haberdar olun sonra size karşı mahçup olmiyim evet şuanda zaten durum öyle ama dediğim gibi her halukarda geri alabildiklerini bilseydim 35 mailime kayıtlı accounta güvenip böyle bir topik açmazdım..

    Malda yalan mülkde yalan al birazda sen oyalan..

    20 Kasım public şifre :

    Bu verdiğim SON public şifre daha fazla kul hakkı yemek istemiyorum,cidden :/

    Username: dezinologi
    Password: 0400059000

     Expiration date:Fri, 16. Oct 2009Traffic left:400 MB(+29 GB)
    RapidPoints:924Server time:20.11.2008 01:06:25Used storage:124 762 MB 
    RapidPoints PU:58TrafficShare left:34.00 GBFiles:2346

     ***********************

     

     

    İlk şifreyi verir vermez unsecure linkine tıklandı.İyi niyetimi zorlamayın ! Şifreyi istesenizde değiştiremezsiniz diyorum anlamıyor musunuz ? Merakınızdan da olsa unsecure linkine tıklamıcaksınız ! Sonuclarına katlanırsınız !!  


    Edit: İlk account banlandı vatana millte hayırlı olsun :) artık accountları aynı anda vermicem zaten aynı anda verilmemesi lazımdıda akıl edemedik işte :)


    1.Şifre verildi : Wizard - Rmk [ Rmk'ye 5 gün sonra.. ]
    2.Şifre verildi : alibaba - Sehabe [ Sehabe'ye 5 gün sonra.. ]
    3.Şifre verildi : Dotty - ercag [ ercag'a 5 gün sonra,yazdık oraya msne gelin diye :) ]

    4.Şifre verildi : Martech - Nescape [ Nesacpe'ye de farklı bi account verildi,acil lazımmış ]

    5.Şifre : bazaryeri - generous [ Aranızda pmleşin ! Hanginizin önce alıcana karar verin ikinizde seçiminizi onaylayan bir pm gönderin,hanginizi ilk seçerseniz ona yollucam.Kişilerden herhangi biri Bu gece bitinceye kadar pm atmazsa hakkını kaybedecek,mazaretlere açığız.. ]

     


    Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ercag
    ercag's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Mayıs/2006
    Erkek
    ben istiyom:) hocam ayrıca saol çok iyi bi şey olmuş

    Profesyonel Satış Pazarlamacı - Lojistisyen
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Ağustos/2005
    Erkek
    eyv. hocam beni de kat su 10 kisiye :)

    Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ağustos/2005
    Erkek
    2 de ben olimde inan ne demek istediğini anlamadım ama sonunda rapid accountu varsa girilir... :D

    Boş sayfaya imza atmam!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Mart/2007
    Erkek
    :) ver ver
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bazaryeri
    bazaryeri's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mart/2007
    Erkek
    hocam bizede verirsen makbule geçer :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Mayıs/2007
    Erkek
    ben de varım ben de

    g2k[et]tahribat[dat]com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wizard
    Wizard's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Mayıs/2006
    Erkek
    bende katılmak istiyorum

    Bazen kalmak da gitmek kadar cesaret istiyor...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek
    edit: msne gelenlere şifreleri verildi.Başkada giden gelen yok :)

     ben şimdi verdiğim söze sadık kalıp sabah gün ağırana dek msnde beklicem.. Beklemesek adımız sahtekara çıakcak.. sonra bekleyince kimse gelmezse ne olucak yatıcam yatınca ne zaman kalkıcam akşam 5-6 da peki bu ne demek rapid accountunun 1 günün gitmesi demek.Organize olmaktan bahsttik beyler ! Tamam herşeyi net bi şekilde yazmadım ilk mesaja ama sizde biraz düşünceli olun ya..

    Troubles'll come & they'll pass
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek
    bende ıstıyorum bende ıstıyorum yetıstım insalah =)

    Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
Toplam Hit: 18889 Toplam Mesaj: 89