Rapidshare Accounts[ Nikoteen ]
-
Bitsin hojam yenisini veririz.. Ama bu sefer sadece müritlere. Sadece müritlerede nasıl yapsak isteyen pm atsın desek pc basından kalkıcam birazdan.Foruma yazsın desek o iş kaliteyi acaip düşürüyo ben istemiyorum.Hacılar walla ben listedilere yolluyorum aşagıdaki accountu artık warsa listeden muhabbetiniz olan,seven sayan onlardan istersiniz Listedekilere topu atalım biraz :D
Şaka bi yana listedeıkler istedğinize verisiniz isterseniz kimseye vermezsiniz verdiğiinz adam başı accountu daha az kulalnıcanızı unutmayın + zaten bi kaç public daha vericem yarın ,belki bu gece.. yani tamamen siz bilirsiniz,kendinizde herhangi bir zorunluluk hissetmeyin... Maili bana kayıtlı olmadıgı için + paypalla alınmıs olundugu için lisetekilere farklı accountlar vermenin anlamı yok..Nasıl olsa geri alıcaklar..
TrafficShare left: 122.00 GB Files: 0 -
şimdi liste nerde eğer daha hazırlayacaksan benide yaz
-
yok hocam ilk listeyi kast ediyorum.
Accountunuz pmlendi.varsa almyan buraya yazsın şeffaf olalım (!) Ziyaretçi gelip sömürüp gidenlerde çatlasın :| mrüdlerede kıyak geçicem public dışında ama kaliteyi düşürmeden ve adaletli şekilde bir dapıtım yapmam için neyi şart koşmalıyımı düşünüyorum.Döküman yazana mı versek :| neysee bi ara güzel bir projeyle müritlere de dağıtım yaparız.Bugünlük benden bu kadar.. Pmle account vericek olsaydım sevdiğim müritlere verirdim,lütfen artık pm atmayın. Önce söz verdiklerimiz..
Bugün İçin Yeteri Kadar Özel Mesaj Attınız, Yarın Devam Edin...
Valid until: Sat, 14. Feb 2009
Premium points: 10002
Traffic left: 2486 MB
Email: 1
Traffic left:2 547 MB (+122 GB) -
hocam lütfen çok acil :|
-
Bugün İçin Yeteri Kadar Özel Mesaj Attınız, Yarın Devam Edin...
+
public account halen sağlam 5Gb limiti kalmis madem o kadar acil bitmeden gör işini derim hojam..
-
presi olmayanlar için ben de ufak bi kolaylık sağlayan olayı anlatayım.
jitbit macro recorder programını buluyorsunuz.
jdownloader programını buluyorsunuz.
...
tüm sayfaları programları kapatıyorsunuz.
browser açın. browseri belli bir hizaya getirin yani sağ tam üst köşe olabilir.. modemin ipsini yazarak giriş ekranına gelince sayfayı aşağı atın.
jitbit macro recorderi açarak record a tıklayın ve yavaş hareketlerle başlat çubuğundan browser penceresini geri açın. şifre kutucuğunu mouseyle seçin ve modem şifrenizi yazın girin. sırayla modem reset menününüze girin sonra modemi o pencereden resetleyin. yeni ip ve bağlantı gelene kadar kıpırdamadan bekleyin. geldiğinden eminseniz, sayfa otomatik şifre ekranına geri atıyorsa sorun yok ancak atmıyorsa çıkış linki bulup geri şifre ekranını çağırtmanız lazım.
bunları yaptıktan sonra sayfayı geri aşağı atın. recordu durdurun. restart.exe şeklinde kayıt edin. tüm bunlar en fazla 2 dakikada bitecektir tahminen.
jdownloaderi kurun güncellemelerini yapın Türkçe dil seçeneğini seçin. alttaki seçili premium kutucuğunu seçimsiz bırakın. mak. indirme sayısını 1 yapın. resimli menüdeki yapılandırmanın yanındaki tekrar bağlan kutucuğu seçili değilse seçin. yapılandırmaya girin tekrar bağlan menüsüne girin yöntemi harici seçin komut kısmından seçi tıklayıp restart.exe yi seçin. ilk ip kontrol beklemeyi 160 sn (2dk dan fazla oluyor sağlama alın) ip zamanlayıcıyı 140 veya 120 yapın.. (bunları kendinize göre ayarlamanız daha iyi olcak deneme yanılmayla bulabilirsiniz) ..
ayarlar bu kadar :P ana bölümden elle tekrar bağlanı tıklatın mouseyi vs bırakın. restart.exe kaydettiğiniz gibi aynı işlemleri yapıp modemi resetleyecektir.. hata yaptıysanız baştan yapın sıfırdan.
önemli olan şu, klavye ve fare hareketlerini kaydedip makroluyosunuz. yani bu yöntemi sürekli kullanmak istiyosanız browser pencerenizden tutun başlat çubuğundaki tüm açık prolar vs yerli yerinde olmalı. sırası değişmemeli. koordinat sistemine göre hareket ediyor herhangi bi kaydırmada kendi başına iş yapıcaktır.
eğer yeniden başlatta sorun yoksa ister 50 ister 60 part atın linkleri yatın uyuyun.. alıştıktan sonra zaten oyun oynarken bile kullanabilirsiniz bu olayı.
yalnız akşam 6 dan gece 11 e kadar download hızı düşük oluyor .. ve bu olayda part aralarında 3 dakika beklemek zorunda kalıcaksınız. (15 dk beklemekten veya kabloyu çıkarıp takmaktan iyidir)
anlattığımı anlamadıysanız jitbit macro recorder ve rapid kelimelerini aratıp başka programlarla da daha detaylı ve resimli anlatım bulmanız mümkün.
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------Bugün İçin Yeteri Kadar Özel Mesaj Attınız, Yarın Devam Edin...
+
public account halen sağlam 5Gb limiti kalmis madem o kadar acil bitmeden gör işini derim hojam..
-----------------------------herhangi bi publiec göremiyorum.konunun ilk mesajında verdiğin yanlış şifre diyor. 2. verdiğin ise patlamış.başkada göremedim :)
-
eyvallah hocam ben istemiyorum ama emeğin için...
-
biri bana burda ne olduğunu acıklasın yaw
-
Nikooteen abi emeğiyle rapid account indiriyor birilerinden sağolsun burda bizlere gün gün public accountlar vererek herkesi rapid sorunlarından kurtarmış oluyore.