Rapidshare Accounts[ Nikoteen ]
-
Bende istiom.
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------
Bende istiom.
-----------------------------adam 2 tane şifre verdi bas bas bağırıyo konuyu okumadan yorum yazıyosun Allah tependen baksın emi ( aynı benim yaptığımı yapıyosunda neyse: D )
-
ya bizede yohhmu
-
Arkadaşlar 2.partiye geçene kadar verdiğim diğer accountları kullanın ikisde sağlam neden hala soruyorsunuz ?
Listedeki arkadaşlar : Msn ekleyin dedik,eklemediniz dün gecede yazdık oraya eşleştirdiklerim kendi aralarında pmleşsin diye bu seferde harıl harıl msne ekliyorsunuz bana kastınız mı var ?
Msnde iş biraz karşıyor oturum açamıyorum zaten mürid olmayanlar bile eklemiş açar açmaz abanıyo herkes.120 müridden bahsediyorum beyler telaş etmeyin herkese yeter.Zaten devamıda gelir yeterki nizami bi şekilde organize olun kafam allak pullak oldu yaa..
Şimdi şu eşleştirdiklerim her takım bir birilerine pm atsınlar. Diğer takımlara değil bunuda söyliyimde ne olur ne olmaz.. kendi takım arkadaşınıza pm atıcaksınız.hanginizin önce kullanıcana karar vericeksiniz her iki kişidende kimin önce kullanacağıonı onaylayan pmi bana atacaksınız bende o kişiye atacam..
takım arkadaşınızdan gece 02:00'a kadar pm gelmezse ilk 5 gün hakkı ilk pm atana ait.Herşey gayet net lütfen artık topiğe adam akıllı şeyler yazın.Kaliteyi düşürmeyelim.Coğunuzun ihtiyacı karşılancak diyorum neden okumadan yorum yapıyorsunuz ? Bi yere kaçtığımızda yok,accountların bittiğide.. Lütfen sakin olun + Unsecure lınkıne tıklayan tıklayana maşallah.. mail boxum Rapid Arge den gelen maillerle doldu !! Lütfen artık unsecure ye tıklamaktanda vazgeçin
ŞİFREYİ DEĞİŞTİREMEZSİNİZ ANLAMIYOR MUSUNUZ,BASMIYOR MU ? inbox dolmaya devam ederse public şifre vermeyi kesicem adam akıllı kullanın !
edit: 2.parti bu gece herhangi bir saatte başlıcak.. 16 Kasım 2008 saat : ¿? -
Edit.
-
Nikoteen bunu yazdı:
beyler çok acil işim çıktı listedeki arakdaşlara ancak gece atabilicem şifreleri.Kusura bakmayın.Şimdilik tüm tahribat asılabilirsiniz ;
Login: 3854526 Pass: uh39AwWBA7
Expiration date: Fri, 2. Jan 2009 Traffic left: 695 MB (+28 GB)
RapidPoints: 17251 Server time: 15.11.2008 15:59:37 Used storage: 128 MB
RapidPoints PU: 0 TrafficShare left: 33.00 GB
Unsecure linkine tıklanmısmı diye bakıcam geldiğimde eğerki tıklanma sayısı sinirlerimi bozacak kadar cok olursa pass'ı değiştiricem ona göre ! Hadi kolay gelsin..
sınırları zorlamakta gerçekten üzrinize yok hocam iki satır yazı okumaya üşeniyorsunuz ! iki tane public account var ikide çalışıyor diyorum,120 mürid yararlanacak diyorum adam hala kaldı mı diyor pessssssssss yaaa pessss !!!!
-
Hocam ilk verdiğin hesabın parola değişmiş galiba.
The Account has been found, but the password is incorrect.
Diyor.
-
nikoteeni deli etmişsiniz amk bi rahat durun :|
-
SaoL hocam ya çok makbuLe geçti :)
-
Nikoteen seni tek geçiorum :) ve bu topic i sık kullanılanlara ekliorum :):):):)
Toplam Hit: 18148 Toplam Mesaj: 89