Rapidshare Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

merhaba arkadaslar dun premıum aldım ve sabah dukkanda 2 tane fılm ındırdım ama daha sonra ındıremedım 2,6 gb sınır gıbı bır seyler yazıyor acaba bunun bır yontemı varmı modemı resetledım ama gene olmadı bılgısı olan arkadas varsa yardım edebılırmı acaba?

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    aynı sornla arkadaşım karşılaştı modemi resetledik geçti ama

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek
    gunluk lımıtı doldurmussun

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek
    modemı yenıden baslattım olmadı gene beklemeyelım dıye premıum alıyoruz bu seferde kota sorunu cıkıyor ne ıs ya bu rapıd ıyıce sacmalamaya basladı

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    premium dan logout deyip çık, sonra free olarak indir. bundan 1 ay falan önce günlük 10 gb idi kota, sonra ne olduysa 2.66 yaptılar, premiumun bi özelliği kalmadı artık..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

hotboy bunu yazdı:
    -----------------------------
    premium dan logout deyip çık, sonra free olarak indir. bundan 1 ay falan önce günlük 10 gb idi kota, sonra ne olduysa 2.66 yaptılar, premiumun bi özelliği kalmadı artık..

denıyeyım belkı olabilir dediğin 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek
    arkadaslar bır de cryptload diye program var rapıdden ındırmek ıcın bılıyorsunuzdur cogunuz acaba onu denesem orada uyelıgın varsa kullanıcı adını fln gırıyormussun ındırıyormus olabılırmıki hiç rapid e bağlanmadan indirebilirmiyimki

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bu rapid adamı hasta eder ya.
    kota koyup ne amaclıyorlar anlamıyorum...

bundan sonra netload premium almayan fenerlidir.

[22817//kaanabak]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

Nurky bunu yazdı:
    bu rapid adamı hasta eder ya.
    kota koyup ne amaclıyorlar anlamıyorum...

bundan sonra netload premium almayan fenerlidir.

muahahahahhaaa koptum yhaa 

olmadı gene logout oldum ındırdım bı tane part denedım gene traffıc yasıoooo:@:@

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek

serioususer bunu yazdı:
    arkadaslar bır de cryptload diye program var rapıdden ındırmek ıcın bılıyorsunuzdur cogunuz acaba onu denesem orada uyelıgın varsa kullanıcı adını fln gırıyormussun ındırıyormus olabılırmıki hiç rapid e bağlanmadan indirebilirmiyimki

olabilir, şahsımca kullandığım jdownloader'ın da böyle bir desteği var.
    sen rapid linklerini sıralarsın programa o teker teker indirir.
    pek çok siteyide destekler(40-45 upload sitesi)...

soruna gelirsek premium sekmelerine şifreni vs yazarsan premium şekilde indirir zaten ayrıca bir sekme olması lazım premiumla indir diye...
    flashgette bile mevcut bu zaten...

dene istersen...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

Frosttear bunu yazdı:

serioususer bunu yazdı:

olabilir, şahsımca kullandığım jdownloader'ın da böyle bir desteği var.
    sen rapid linklerini sıralarsın programa o teker teker indirir.
    pek çok siteyide destekler(40-45 upload sitesi)...

soruna gelirsek premium sekmelerine şifreni vs yazarsan premium şekilde indirir zaten ayrıca bir sekme olması lazım premiumla indir diye...
    flashgette bile mevcut bu zaten...

dene istersen...

uok arkadasım gene olmadı yha oda aynısorunu varıyor kafayı yıcem yha para verıyoruz rezıllıkcekıyoruz pfff:@:@

Toplam Hit: 7084 Toplam Mesaj: 36