Rapidshare Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek
    rapidshare'nin turktelekomdan farkı kalmadı :D mevzu yaa bak yaa kota koyuyo  (: sen nerenin manyağısın (:
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    mockingboy bunu yazdı:
    -----------------------------

zannediyorum kullanıcı sayısı fazla gelio server sarsılıyor 2.66 gb alan gitsinde hafiflesin yük istiyorlar..

piyasanın sahibi adamlarda 1 tane server yok fazla geliyor filanda degil adamlar resmen parasıyla rezil oluyor ve rapid yöneticileri daşşak geçiyor kulanıcılarıyla

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tLG
    tLG's avatar
    Erkek

rapid, microfost gibi bi tekel haline geldi...

allah sonumuzu hayır etsin...

rapid'e bişi atması da dert, bişi çekmesi de.

yeni bi özellik daha çıkarıklar, normal upload yapınca 10 download'dan sonra siliyolar.

illa collector veya premium'a atcaksın dosyayı

sanırım harbiden çok yüklenioz server'a. onlar da napacaklarını şaşırdı :D 

"Geri geri çıkarken, biiip biiip sesi çıkaran araçların seslerini zil sesi yapmayı sevenlerin buluşma noktası" diye bi grup açsam katılır mısın lan feysbuk"ta?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    git ayda 20 lira bayıl bide üstüne paranla zikil :|

DOM..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    Toplaşıp toplu mail filanmı atsak müzdarip oldugumuzu dile getirelim:D:F

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    paramızla rezil oluyorz arkadaş.

allah belanı versin rapid !

[22817//kaanabak]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Nurky bunu yazdı:

rapid kullanırsanız tabiki olursunuz XD 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tLG
    tLG's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı:

Nurky bunu yazdı:

rapid kullanırsanız tabiki olursunuz XD 

napalım aga çoğu kişi rapid'e upload yapıyo... seninki de nasreddin hoca'ya döndü

"hırsızın hiç mi günahı yok" :D 

"Geri geri çıkarken, biiip biiip sesi çıkaran araçların seslerini zil sesi yapmayı sevenlerin buluşma noktası" diye bi grup açsam katılır mısın lan feysbuk"ta?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

EntelKoylu bunu yazdı:
    mockingboy bunu yazdı:

zannediyorum kullanıcı sayısı fazla gelio server sarsılıyor 2.66 gb alan gitsinde hafiflesin yük istiyorlar..

piyasanın sahibi adamlarda 1 tane server yok fazla geliyor filanda degil adamlar resmen parasıyla rezil oluyor ve rapid yöneticileri daşşak geçiyor kulanıcılarıyla

biliyorum zaten o kinayeli bir yazıydı :D ..kotada 2.66 dan sonra indiremiyorsun ama free istediği kadar indiriyor 15 dakka bekliyor paramla rezil olcagıma beklerim kral olurum :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    mockingboy bunu yazdı:

EntelKoylu bunu yazdı:
    mockingboy bunu yazdı:

biliyorum zaten o kinayeli bir yazıydı :D ..kotada 2.66 dan sonra indiremiyorsun ama free istediği kadar indiriyor 15 dakka bekliyor paramla rezil olcagıma beklerim kral olurum :D

bide su otoreset olyini kivirabilse benim modemde bi sacmalik var yapamiyorum yaw.. ne jdownloader nede cryptload. ikisindede otoscriptler le anlatildigi gibi denedim olmadi deyyus yaw :) ... bide olsaydi neredeyse premium gibi olcakti keza 1 mbitle ha 80 kb ha 105 kb/s

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 7078 Toplam Mesaj: 36