Rapidshare Sorunu
-
rapidshare'nin turktelekomdan farkı kalmadı :D mevzu yaa bak yaa kota koyuyo (: sen nerenin manyağısın (:
-
mockingboy bunu yazdı:
-----------------------------zannediyorum kullanıcı sayısı fazla gelio server sarsılıyor 2.66 gb alan gitsinde hafiflesin yük istiyorlar..
-----------------------------
piyasanın sahibi adamlarda 1 tane server yok fazla geliyor filanda degil adamlar resmen parasıyla rezil oluyor ve rapid yöneticileri daşşak geçiyor kulanıcılarıyla -
rapid, microfost gibi bi tekel haline geldi...
allah sonumuzu hayır etsin...
rapid'e bişi atması da dert, bişi çekmesi de.
yeni bi özellik daha çıkarıklar, normal upload yapınca 10 download'dan sonra siliyolar.
illa collector veya premium'a atcaksın dosyayı
sanırım harbiden çok yüklenioz server'a. onlar da napacaklarını şaşırdı :D
-
git ayda 20 lira bayıl bide üstüne paranla zikil :|
-
Toplaşıp toplu mail filanmı atsak müzdarip oldugumuzu dile getirelim:D:F
-
paramızla rezil oluyorz arkadaş.
allah belanı versin rapid ! -
Nurky bunu yazdı:
allah belanı versin rapid !
-----------------------------rapid kullanırsanız tabiki olursunuz XD
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------Nurky bunu yazdı:
allah belanı versin rapid !
-----------------------------rapid kullanırsanız tabiki olursunuz XD
-----------------------------napalım aga çoğu kişi rapid'e upload yapıyo... seninki de nasreddin hoca'ya döndü
"hırsızın hiç mi günahı yok" :D
-
EntelKoylu bunu yazdı:
mockingboy bunu yazdı:
-----------------------------zannediyorum kullanıcı sayısı fazla gelio server sarsılıyor 2.66 gb alan gitsinde hafiflesin yük istiyorlar..
piyasanın sahibi adamlarda 1 tane server yok fazla geliyor filanda degil adamlar resmen parasıyla rezil oluyor ve rapid yöneticileri daşşak geçiyor kulanıcılarıyla
-----------------------------biliyorum zaten o kinayeli bir yazıydı :D ..kotada 2.66 dan sonra indiremiyorsun ama free istediği kadar indiriyor 15 dakka bekliyor paramla rezil olcagıma beklerim kral olurum :D
-
mockingboy bunu yazdı:
-----------------------------EntelKoylu bunu yazdı:
mockingboy bunu yazdı:
piyasanın sahibi adamlarda 1 tane server yok fazla geliyor filanda degil adamlar resmen parasıyla rezil oluyor ve rapid yöneticileri daşşak geçiyor kulanıcılarıyla
-----------------------------biliyorum zaten o kinayeli bir yazıydı :D ..kotada 2.66 dan sonra indiremiyorsun ama free istediği kadar indiriyor 15 dakka bekliyor paramla rezil olcagıma beklerim kral olurum :D
bide su otoreset olyini kivirabilse benim modemde bi sacmalik var yapamiyorum yaw.. ne jdownloader nede cryptload. ikisindede otoscriptler le anlatildigi gibi denedim olmadi deyyus yaw :) ... bide olsaydi neredeyse premium gibi olcakti keza 1 mbitle ha 80 kb ha 105 kb/s