Rekorlarınız Neler ?
-
güneşin altında yaklaşık 6 km yürümüstük 5 saat felan yol yürüdük amk :D
-
ugur0 bunu yazdı:
-----------------------------
6 saatte 14posta atmistim bi keresinde:))))
bence atıyon :\
benim gibi enerjik biri bile 6saatte 14 posta atamıyo :D -
ToRReSs bunu yazdı:
1 winston light ı 37 saniyede içmiştim :)
off çökmüşündür hoca ben saniye tutmadım ama bi kez sigarasızlıktan kudurmuştum o zaman deli gibi çekmiştim içime ve feci baş döndürüyor hızlı çekince o sigarayı :) -
benim bi rewkorum yok :D ama pc rekorum war kendi kendime sabah namazından yatsıya kdr durmuştum başında sıkılmadan
-
benim rekorda gece karanlığında tek başına ağaçlıklı yollarda 13 kilometre yürümüştüm
tek başıma yalovadan termale:D
-
ugur0 bunu yazdı:
6 saatte 14posta atmistim bi keresinde:))))
NighT-7 bunu yazdi:--------------------------------------
bence atıyon :\
benim gibi enerjik biri bile 6saatte 14 posta atamıyo :D-------------------------------------------------------------------------
abu atiosam bi daha aleti elima almak nasip olmasin
olay soyle olmustu bizim peder eve uydu baglatmisti gavur kanallarindan 10tanesinden birisindede karilar var iste;) gordukce calismaya basliodum naapiim:)) bizde yalana olmassss
-
la o bişimi akk :D
karneleri alcaktık ya cuma günü
bende göt korkusu war stres yapmsıtım dewamsızlıktan bu sene kesin bırakıcaklar die...
ve can sıkıntısından paso aletle :D
evde boştu o ara sabah 8 den aksam ona kadar :D 15 postayı geçitigimi hatırlıom gerisini hatırlamıorum :D
saat 10 u 10 gece gözümü kapadım uyumusum halsizlikten :D
bide kasarsam 5 dakka işiyebilriyiorum :D ilgnç bişi :D sürekli oluor :D
2 dakka içinde 3 dal sigara içmiştim kafa yapmıstı camel :D
bide tekwando da final macında kolumu kırdırmıstım :D gümüş madalya verdiler ( demir )
-
dreampark87 bunu yazdı:
-----------------------------benim rekorda gece karanlığında tek başına ağaçlıklı yollarda 13 kilometre yürümüştüm
tek başıma yalovadan termale:D
merak edıyorum kaç saat yurudun ?....arada mola vermek veya konaklama felan yaptınmı ? :D -
lan bizim müridler baya yetenekliymiş bi ben galdım becerihsizzz
yaw postacı adamın eli aşınır aq nedir o öyle 14 ((way aq))
-
gambler hojam hele bide bu son postalarda insan da hal kalmio yaf. bn bi ara kas bilem yapmistm he bakiodum iki kolumun arasindaki fark gercektnde gorulebiliodu:))) hay amk muhabbete bak