Rekorlarınız Neler ?
-
ordinarius bunu yazdı:
-----------------------------
aynı anda 14 kişiden sopa yemiştim :S
-----------------------------Afiyet olsun Gözlerinide Hastanede Açmışsındır Herhalde :)
-
segos bunu yazdı:
Top la tam hatirliyamiyorum ama 6512 miydi saydirdim
-----------------------------hocam Allahtan tam hatırlamıyosun.. bi hatırlasan neler olacak... :D
Bide şunu ekliyim.. Bende 8 gün 1 damla sıçmadım.. Hastanedeydim (kolum kırılmıştı) üşeniyodum yataktan kalkmaya. İşemesi zor oluyodu zaten. Tek kolla nasıl sıçacam deyip vuruyodum kafayı yastığa. Uyanınca bişeyim kalmıyodu.. :)
-
a.q sizinde Bı şeymı 2 gün içinde 3 ayrı eve taşındım:D:DD::D:D
-
jiyanamin bunu yazdı:
-----------------------------a.q sizinde Bı şeymı 2 gün içinde 3 ayrı eve taşındım:D:DD::D:D
-----------------------------iyide kardeşim o kadar eşyayı nasıl yaptın biz bi evi 1 günde zor taşıyoz..
-
jiyanamin bunu yazdı:
-----------------------------a.q sizinde Bı şeymı 2 gün içinde 3 ayrı eve taşındım:D:DD::D:D
-----------------------------bu hojada sallamada rekor kırmış ;)
-
FaTHeR bunu yazdı:
-----------------------------ordinarius bunu yazdı:
-----------------------------Afiyet olsun Gözlerinide Hastanede Açmışsındır Herhalde :)
sorma a.q halk kurtarmasa ölmüştüm. tam 14 müydü biliom ama 10 üzeri olduu kesin.. olay da yanlış anlaşılma a.q :S tipik bir linç girişimi -
12 saatte tam 15 kere 31 çekme rekoru :):):):D:D:D
-
ordinarius bunu yazdı:
FaTHeR bunu yazdı:
-----------------------------ordinarius bunu yazdı:
sorma a.q halk kurtarmasa ölmüştüm. tam 14 müydü biliom ama 10 üzeri olduu kesin.. olay da yanlış anlaşılma a.q :S tipik bir linç girişimi
-----------------------------ahhahahaa :D peki ne yaptın aq. onu da anlatta tam oLsun :D
-
anlatiyim :D okuldan dönerken bir gün bi mahalleden geçiodum bikaç duvarda sprey boyayla yazılmış pkk yazıları fln gördüm sinirim bozuldu ertesi gün gittim sprey boyayla amacım yazıların üstünü kapatıp misilleme yapmaktı o arada tam işe başlıcam bikaç kişi gördü lan dedi bu yazıyomuş yazıları o ona bağırdı bu buna bağırdı birden çoğaldılar bi güzel sopa yiyodum ki mahalledekiler zar zor ayırdı :D sora kanlar içinde durumu anlatınca kusra bakma dediler taksiye bindirip yolladılar amk :S
-
ordinarius bunu yazdı:
anlatiyim :D okuldan dönerken bir gün bi mahalleden geçiodum bikaç duvarda sprey boyayla yazılmış pkk yazıları fln gördüm sinirim bozuldu ertesi gün gittim sprey boyayla amacım yazıların üstünü kapatıp misilleme yapmaktı o arada tam işe başlıcam bikaç kişi gördü lan dedi bu yazıyomuş yazıları o ona bağırdı bu buna bağırdı birden çoğaldılar bi güzel sopa yiyodum ki mahalledekiler zar zor ayırdı :D sora kanlar içinde durumu anlatınca kusra bakma dediler taksiye bindirip yolladılar amk :S
-----------------------------Tekrar Geçmiş Olsun İnsan Bİ hastaneye Götürür Yahu Taksiye Atıp Postalamışlar :)..