Rekorlarınız Neler ?
-
din kardeşiyiz arkadaşlar yenilir yutulur cinsten olsunda inanalım :)
153 saat bilgisayar açık kaldı. 24 saat mecburiyetten pc başında oturdum. 60 saatte uyumamıştım.
-
97 Model 1.3 74 Hp Toyota Corolla Xe Kullanarak,,2001 Model 2000 Motor 168 Hp Peugeot 406 Pack Sport'a Kapattım,,Şehir İçi (Yanıltma Yöntemiyle(: )
Bir İnternet Cafenin Tanesi 125Ykr Den 5 Saatte 60 Tane Kulaklığını Tamir Etmiştim..
Yurtseven Kardeşlerin Hayatımı Mahvettin Şarkısına 1 Şişe 70cc Johnnie Walker'i Bitirmiştim(Sek) 20 30 Dk İçinde
-
ya musket hoca cipralex bende kullandım deli-manyak hapıydı hatırladım hacı 10 tane yarammaış sana sen kutu kutu iç bundan sonra kesmıo adamı yaf :D
-
49 saat uyumadan pc başında kaldım ( wc molalarında kalktım bi tek) yemek olayı zaten kendimi bildim bileli pc başında..
bide bi sigaranın külünü hiç düşürmeden içmiştim resmi var hatta bulabilirsem veririm.
-
1 saatlik uykuyla 3tondan fazla iplik taşıdım..
-
osurmadan sıcmıştım bi keresinde
2 ay 31 cekmeme rekorum var ( tam 2 ay olmayabilir yaklasık bi değer)
bu forumda bir sayfadaki konu baslıklarını yaklasık 20 saniyede inceleyebiliyorum (buda bi gelişme)
başka rekorum yok rekorsuzum :(
-
3,5 dakkaa işedim noluyoz dedım fazlada olabılır bıtmedı bır turlu
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------ya musket hoca cipralex bende kullandım deli-manyak hapıydı hatırladım hacı 10 tane yarammaış sana sen kutu kutu iç bundan sonra kesmıo adamı yaf :D
-----------------------------Nasıl yaramamış lan mal oldum :)
2 gun ayılamadım...
İçki ile antidepresan overdose harbi tehlikeli...